Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nevite nekdo prosim, jak dostat ten grower font do photoshopu? mam uz ho stazenej z internetu, ale nevim jak ho ve photoshopu nacist... tak kdyztak dik
a dostane od nás kuřáckou sadu, se specialním váčkem z imitace kůže na již
zmíněné kuřácké potřeby. Tyto váčky se v nejbližší době stanou dalšími z grower suvenýrů a budou k dostání koženkové, nebo
látkové s natištěným logem groweru.
Diky za to že se bannery líbí, palice sou srandovní taky sme se nasmáli .. jen tak mně napadlo, že každej z lidí má někde v podvědomí zakodovaný jak v pravěku se s palicí oháněl ..
Fotky z miláčkofskyho baneru jsou z fotodatabanky(10CD) - viz foto a vlastní zelenina ..
A jinak se mi libili navrhy skoro všech |až na chybějící háčky čárky | .. je dobře že se může komunita prezentovat i takovouhle kreativni činností ..
4 miesta je pre mna velka cest pri takejto skvelej konkurencii.Som ozaj velmi poteseny
samozrejme sa pripajam ku gratulacii vyhercovi. Staraj sa o nich (Dutch Dragon) ako keby boli sucastou tvojho Ja
Blahozelam!!
heh! docela překvápko :/ nicméně můj favorit je na třetím místě.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk