Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od kaktusx Mad Lion: každý uprednostňuje niečo iné...niekto plnú prdel s károu a potom 15 rokov plnú prdel čiernych k*k*t*v, iný polovičnú prdel s károu celý život a pocit že nikoho nezabil.
PEACEandLOVE
kde zijes ze tam davaj za zabiti z nedbalosti 15 let a navic horsi cenovy?
u nas je to max 5 ve fesackym krimu...
cloveka muzes prejet i strizlivej. navic kdyz clovek kouri travu celej den jinak to ani nejde...
Odzuzuji když někdo řídí zhulený, tudíž odsuzuji i sebe nadruhou stranu jezdim pravidelnou trasu vzdy od kámoše 5 km, nikdy bych si nelejsknul neco delsiho...kazdpadne kdyz jedu high tak koukam vsude mozne jestli nekde neco nehrozi, u kazdeho prechodu bribrzdim a myslim ze jsem tak 10x opatrnejsi nez normalne...
znam spoustu lidi co jezdi zhuleni lip jak za "strizliva"
citace:
Původní příspěvek od Mad Lion
kde zijes ze tam davaj za zabiti z nedbalosti 15 let a navic horsi cenovy?
u nas je to max 5 ve fesackym krimu...
cloveka muzes prejet i strizlivej.
nevím mno...pro mě i 5 let v tom tvým fešáckým krimu je docela velká ztráta času, a podle zkušeností osoby mě blízké není žádný krim nic příjemného....kdyžtak sebou hodně kafe a cigaret - pak jsi král
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Původní příspěvek od Nesss
nevím mno...pro mě i 5 let v tom tvým fešáckým krimu je docela velká ztráta času, a podle zkušeností osoby mě blízké není žádný krim nic příjemného....kdyžtak sebou hodně kafe a cigaret - pak jsi král
ja to psal jen proto ze se tu nekdo pokousel naznacit ze za prejeti cloveka je 15 v nejtvrdsim krimu z vrahounama...
jinak se mi tam samozrejme taky vubec nechce.
Komu by se chtělo?))) po 5 letech v krimu vyležeš s docela slušnym vyhledem na dalších 5 let dovoleny.I s člověka co neumí pěstit za pět let udělaji nechybujiciho growera a vařiče jako bonus)).Lepší za Volantem nehulit a ani nebyt v rauši.Jinak ty testy co tu do nich hlasují maji divny až skoro neutrální vysledky.Bud blby testy nebo groweri hlasuji jak se jim zlíbí ne?
Mad Lion: o najtvrdšom krime s vrahóunama som nič nepísal
A ak by kriminál bol to čo by ťa po zabití človeka s vyhulenou hlavou mrzelo najviac tak si fakt len buranske hovado
Původní příspěvek od kaktusx Mad Lion: o najtvrdšom krime s vrahóunama som nič nepísal
A ak by kriminál bol to čo by ťa po zabití človeka s vyhulenou hlavou mrzelo najviac tak si fakt len buranske hovado
PEACEandLOVE
ja zase nepsal nic vo tom ze by me na tom nejvic merzel ten kriminal...
nicmene by me to cely nemrzelo vic kdyby se to stalo za skourena nez za strizliva...
to ja sem dřív jezdil zmaštěnej furt ,at to bylo 2kilaásky nebo 500 páč sem furt hulil takže za těch 8 let co mam řidičák sem tak rok najezdil s čistou hlavou,ale od ty doby co mam rodinu tak se snažim jezdit načisto , když se zadaří .
Edit:za volantem s testama sem se nikdy nesetkal akorat na vojně a ty byly vždy pozitivní
Než naši páni policisti dostali testy jezdil jsem zhulený hodně často, a můžu říct že i bezpečně. zažil jsme i dvě situace kdy jsem musel jít po brzdách, ale vždy vpoho. Ne že bych travu za volantem podporoval, ale je třeba lepší nežli alkohol a tvrdé drogy, tak by nemělo být až tak stíhané.
Od doby kdy mají fízláci papírky už nehulím když mám řídit a krutě se mi to vyplácí, s mým zvhledem dredy tunel piery, mě pokažde zastaví policajtí a hned se ptají na drogy a papírek jsem už olizoval už tak 4-5x a vždy negativní takže se páni policisti vždy pěkně uvaří jelikož zajebou test za několikset korun , jo a ještě jedna připomínka, mám problemy s očima tak je mám skoro furt červene, a to je pak lákadýlko na policisty XD hulení a pěstu zdar
slepecC..
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
Já bych teda řek že to zaleži na tom dotyčnym. Je jasný že když se nahulim jak prase že sem schopnej tak akorád sedět a čumět do blba . Tak pokud to neni nutný sedam za volant co nejmin. Ovšem dat si par prdu na cestu je napohodu což se o ostatnich drogach a alk.řict nedá A co se tyče špatnosti na kytce co ma větši cenu na vahu než zlato a doda pohodu tam kde je třeba a má nespočet využití od A do Z viz.odkaz niže řek bych že žadné nema když se uživa v uvažlivich dávkach
Ve zkratce ...kámoš dneska hulil ve 13.00, chytili ho kolem osmý večer, mezitim NIC nejed, nic extraspešl nepil, nesportoval, nevim no prostě nic .. vyšťoural mu hubu a nic to neudělalo, chvíli se v tom prej chlupáči hrabali že to je nějaký divný a čaunashle, taj máš papíry..
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Zkoušel jsem to hledat na netu,bylo tam,že by to mělo trvat 3 dny při občas a 5 dní při pravidelném.Ale jsou to prý zmetky,kámoš lízal a nic,horší to schytal v Německu,kde dostal 20 000 flastr
Zdravim, mam zkušenost z doslechu od známého z Plzně. Vypálil se tak moc, že to na něm bylo vidět. Zastavili ho policajti při běžný kontrole a že dejchnout... nic... tak se jim to zdálo divný, spojili se vysílačkou s autem, kde mají inštrumenty na měření drog a do dvaceti munit tam bylo další auto a už to jelo... v tuhle chvíli se jde na správní řízení...
Pozor právě probíha policejní akce zameřená na uživatele drog.
Spolupracovník nalízal po 7h co hulil,odmítl test na canabinoly(nevím proč,tím si to uplně pojebal) a přišel na místě o doklady.
Včera stavěli kolegu(vůbec nehulí,vypada spíš jako nácek) s naklaďákem a nic je nezajimalo, jen okamžitě foukat a lízat.