Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
řekl bych, že to může být šok z kolísání Phčka, proto jsem se ptal, jak moc Ti to tam lítá, protože já mám to malý NFT (20L) a tam to lítá jaxvině, takže se to tam ani pořádně nedá srovnat (to bys to musel kontrolovat co 2-3 hodiny) a na kytkách to bylo vždy trochu patrný, právě na barvě listů.......
Myslíš že za to může to zakolísání PH při výměně roztoku? Jinak PHcko se mi docela drzi,, pouzivam PH Down od GHE a srovnávám jednou za 2 dny o 0,1 stupen .. muzes poslat foto listu?
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Původní příspěvek od grosancho Myslíš že za to může to zakolísání PH při výměně roztoku? Jinak PHcko se mi docela drzi,, pouzivam PH Down od GHE a srovnávám jednou za 2 dny o 0,1 stupen .. muzes poslat foto listu?
musím se podívat doma do compa na nějaký ty fotky, ale když Ti to lítá jen takhle málo tím Phčkem to asi nebude, protože mě to v tom malém lítalo i z 5,5 na 6,5 během 24 h, což je dost rozdíl oproti Tvejm 0,1 za 2 dny, takže to bude asi někde jinde problém.........
mám něco podobného poraďte prosím, dělají se mi takové hnědo-žluté fleky na listech a některé se začínají kroutit a schnout, viz. foto, teplota kdyz sviti kolem 25 a kdyz je tma kolem 16, ph sem zacal upravovat az ted a je kolem 5,8-6,2... Aplikoval jsem teď také Plagron roots do zálivky i do postřiku... Děkuji za rady co by to mohlo být a jak se toho zbavit... díks
mám něco podobného poraďte prosím, dělají se mi takové hnědo-žluté fleky na listech a některé se začínají kroutit a schnout, viz. foto, teplota kdyz sviti kolem 25 a kdyz je tma kolem 16, ph sem zacal upravovat az ted a je kolem 5,8-6,2... Aplikoval jsem teď také Plagron roots do zálivky i do postřiku... Děkuji za rady co by to mohlo být a jak se toho zbavit... díks
zdar, přehnojeno to nebude, je to spálené od svetla jakoby si je kropil když svítí vybojka, to se mi taky stávalo. krop jen na noc , pokud jinak neudrříš vlhkost tak jedine zvlhčovačku.
...nebo nějakou dobu před rozsvícením vybojky...Můžeš kropit i za plného svitu,avšak roztok bys měl vice poředit-tak to dělám já.Ty řízky byly poslaný v balíku?Uzavřeny v obalu?Je to možná taky tím,že rizky byly nejprve pod zářivkama a nestačily se přizpůsobit tak vysokému světelnému toku jako 600W vyzařuje.Můžeš zkusit zadat do vyhledávače: Jackerspackleho řešíć problémů tam to zkus.
Cannabis Léčí®
Komu se nelení,tomu se zelení®
Život je jen hra,neznáme však pravidla!
Tak co myslíte že bych měl udělat, koupit asi další zvlhčovačku, či přidat nějaký stimulátor, dal jsem ted do zálivky Plagron-enzymy, predtim Plagron roots zálivka i postřik, myslíte že jim to může pomoct?
strikej na listy rosprasovacem.. zavlazis tim listy a nicemu tim neublizis. Muze to byt tim ze malo zalivas nebo ze je to spalene od svetla... nebo obe veci zaroven
ty brdo no a co myslíte že by mi mohlo pomoci, nebo jak tomu předejít, nebo co zlepšit.. koupit.. dokoupit přemýšlel jsem o další zvlhčovačce SPS 818.. mam ted profesora... a box mam 120x80x170
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
no mozna to prelejvas po zasazeni rezu je nejdulezitejsi vlhkost a sadit do vlhkeho substratu a zalejt az za den nebo to priklop necim pytlikem ci sklenici me pripada ze by mohli byt koreny v p...i, jakou barvu meli kdyz si ty rezy koupil? byl rockwall prorostlej ?, nezlomils nejakej koren???