Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 36 37 38 39 40 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
dvojka-trojka
23

Karma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 593

řekl bych, že to může být šok z kolísání Phčka, proto jsem se ptal, jak moc Ti to tam lítá, protože já mám to malý NFT (20L) a tam to lítá jaxvině, takže se to tam ani pořádně nedá srovnat (to bys to musel kontrolovat co 2-3 hodiny) a na kytkách to bylo vždy trochu patrný, právě na barvě listů.......

23

Old Post 18-04-2008 v 12:53 PM
dvojka-trojka je offline   Profil uživatele dvojka-trojka   Find more posts by dvojka-trojka   Foto galerie člena dvojka-trojka   Click here to Send dvojka-trojka a Private Message   Add dvojka-trojka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grosancho
Stálý Člen

Karma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 594

Myslíš že za to může to zakolísání PH při výměně roztoku? Jinak PHcko se mi docela drzi,, pouzivam PH Down od GHE a srovnávám jednou za 2 dny o 0,1 stupen .. muzes poslat foto listu?

Kdo chce moc, nemá nic... - megalomanství.

- - - 1,5 square meters - 6 hundred Watts - 9 plants - FIRECRACKER - Nutriend Film Technique - sklizeno - - -

Super HPS 600W - 5x Chronic, 4x White Rhino - sklizeno
Bubbler - HPS 150W/Super HPS 600W - 4x Chronic - sklizeno

„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici."
Bob Marley

Old Post 18-04-2008 v 13:00 PM
grosancho je offline   Profil uživatele grosancho   Find more posts by grosancho   Foto galerie člena grosancho   Click here to Send grosancho a Private Message   Add grosancho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dvojka-trojka
23

Karma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 595

citace:
Původní příspěvek od grosancho
Myslíš že za to může to zakolísání PH při výměně roztoku? Jinak PHcko se mi docela drzi,, pouzivam PH Down od GHE a srovnávám jednou za 2 dny o 0,1 stupen .. muzes poslat foto listu?

musím se podívat doma do compa na nějaký ty fotky, ale když Ti to lítá jen takhle málo tím Phčkem to asi nebude, protože mě to v tom malém lítalo i z 5,5 na 6,5 během 24 h, což je dost rozdíl oproti Tvejm 0,1 za 2 dny, takže to bude asi někde jinde problém.........

23

Old Post 18-04-2008 v 13:23 PM
dvojka-trojka je offline   Profil uživatele dvojka-trojka   Find more posts by dvojka-trojka   Foto galerie člena dvojka-trojka   Click here to Send dvojka-trojka a Private Message   Add dvojka-trojka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fany29
Nový Člen

Karma uživatele fany29 - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 596

tak to já ten supercit nepoužívám,jinak hesi OK.ale ozvy se jestli ti to pomohlo čus

Old Post 18-04-2008 v 17:32 PM
fany29 je offline   Profil uživatele fany29   Find more posts by fany29   Foto galerie člena fany29   Click here to Send fany29 a Private Message   Add fany29 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iceCube
Stálý Člen

Karma uživatele iceCube - 85% PěstitelskáKarma uživatele iceCube - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 597

mám něco podobného poraďte prosím, dělají se mi takové hnědo-žluté fleky na listech a některé se začínají kroutit a schnout, viz. foto, teplota kdyz sviti kolem 25 a kdyz je tma kolem 16, ph sem zacal upravovat az ted a je kolem 5,8-6,2... Aplikoval jsem teď také Plagron roots do zálivky i do postřiku... Děkuji za rady co by to mohlo být a jak se toho zbavit... díks

600W -DD,SD,DB,KM- 0.78g/w

Old Post 18-04-2008 v 18:21 PM
iceCube je offline   Profil uživatele iceCube   Find more posts by iceCube   Foto galerie člena iceCube   Click here to Send iceCube a Private Message   Add iceCube to your buddy list     Navštiv homepage uživatele iceCube! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iceCube
Stálý Člen

Karma uživatele iceCube - 85% PěstitelskáKarma uživatele iceCube - 85% Pěstitelská

Nápad Problém!! prosím help - hnědo-žluté fleky:( Příspěvek č. 598

mám něco podobného poraďte prosím, dělají se mi takové hnědo-žluté fleky na listech a některé se začínají kroutit a schnout, viz. foto, teplota kdyz sviti kolem 25 a kdyz je tma kolem 16, ph sem zacal upravovat az ted a je kolem 5,8-6,2... Aplikoval jsem teď také Plagron roots do zálivky i do postřiku... Děkuji za rady co by to mohlo být a jak se toho zbavit... díks

Old Post 18-04-2008 v 18:57 PM
iceCube je offline   Profil uživatele iceCube   Find more posts by iceCube   Foto galerie člena iceCube   Click here to Send iceCube a Private Message   Add iceCube to your buddy list     Navštiv homepage uživatele iceCube! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mydena
Stálý Člen

Karma uživatele mydena - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 599

Nejspíš Přehnojeno.Jak jsou kytky velké a pod jakou wattaží?

Cannabis Léčí®
Komu se nelení,tomu se zelení®
Život je jen hra,neznáme však pravidla!

Old Post 19-04-2008 v 13:53 PM
mydena je offline   Profil uživatele mydena   Find more posts by mydena   Foto galerie člena mydena   Click here to Send mydena a Private Message   Add mydena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iceCube
Stálý Člen

Příspěvek č. 600

Hnojit jsem jeste nezacal, jsou to rezy, zasazene v pude asi 4 dny, v plagron roaylty mixu, řezy jsou staré cca. 3 týdny... a jsou pod 600w...

Old Post 19-04-2008 v 16:06 PM
Syst3m_t3r0r
Stálý Člen

Karma uživatele Syst3m_t3r0r - 52% PěstitelskáKarma uživatele Syst3m_t3r0r - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 601

zdar, přehnojeno to nebude, je to spálené od svetla jakoby si je kropil když svítí vybojka, to se mi taky stávalo. krop jen na noc , pokud jinak neudrříš vlhkost tak jedine zvlhčovačku.

Old Post 19-04-2008 v 16:53 PM
Syst3m_t3r0r je offline   Profil uživatele Syst3m_t3r0r   Find more posts by Syst3m_t3r0r   Foto galerie člena Syst3m_t3r0r   Click here to Send Syst3m_t3r0r a Private Message   Add Syst3m_t3r0r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mydena
Stálý Člen

Karma uživatele mydena - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 602

...nebo nějakou dobu před rozsvícením vybojky...Můžeš kropit i za plného svitu,avšak roztok bys měl vice poředit-tak to dělám já.Ty řízky byly poslaný v balíku?Uzavřeny v obalu?Je to možná taky tím,že rizky byly nejprve pod zářivkama a nestačily se přizpůsobit tak vysokému světelnému toku jako 600W vyzařuje.Můžeš zkusit zadat do vyhledávače: Jackerspackleho řešíć problémů tam to zkus.

Cannabis Léčí®
Komu se nelení,tomu se zelení®
Život je jen hra,neznáme však pravidla!

Naposledy upravil mydena 19-04-2008 v 17:22 PM

Old Post 19-04-2008 v 17:17 PM
mydena je offline   Profil uživatele mydena   Find more posts by mydena   Foto galerie člena mydena   Click here to Send mydena a Private Message   Add mydena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iceCube
Stálý Člen

Příspěvek č. 603

Tak co myslíte že bych měl udělat, koupit asi další zvlhčovačku, či přidat nějaký stimulátor, dal jsem ted do zálivky Plagron-enzymy, predtim Plagron roots zálivka i postřik, myslíte že jim to může pomoct?

Old Post 20-04-2008 v 19:15 PM
cannaba
Stálý Člen

Karma uživatele cannaba - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 604

strikej na listy rosprasovacem.. zavlazis tim listy a nicemu tim neublizis. Muze to byt tim ze malo zalivas nebo ze je to spalene od svetla... nebo obe veci zaroven

Neodsuzuj když si nepoznal.

Old Post 20-04-2008 v 20:56 PM
cannaba je offline   Profil uživatele cannaba   Find more posts by cannaba   Foto galerie člena cannaba   Click here to Send cannaba a Private Message   Add cannaba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele cannaba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iceCube
Stálý Člen

Příspěvek č. 605

ty brdo no a co myslíte že by mi mohlo pomoci, nebo jak tomu předejít, nebo co zlepšit.. koupit.. dokoupit přemýšlel jsem o další zvlhčovačce SPS 818.. mam ted profesora... a box mam 120x80x170

Old Post 21-04-2008 v 19:03 PM
grosancho
Stálý Člen

Karma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 606

Konečný EDIT: Kytka byla prostě vystresovaná, teď už OK, ...zatim

Kdo chce moc, nemá nic... - megalomanství.

- - - 1,5 square meters - 6 hundred Watts - 9 plants - FIRECRACKER - Nutriend Film Technique - sklizeno - - -

Super HPS 600W - 5x Chronic, 4x White Rhino - sklizeno
Bubbler - HPS 150W/Super HPS 600W - 4x Chronic - sklizeno

„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici."
Bob Marley

Old Post 22-04-2008 v 03:55 AM
grosancho je offline   Profil uživatele grosancho   Find more posts by grosancho   Foto galerie člena grosancho   Click here to Send grosancho a Private Message   Add grosancho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iceCube
Stálý Člen

Příspěvek č. 607

pls help

Old Post 22-04-2008 v 19:29 PM
Host
Host

Příspěvek č. 608

no mozna to prelejvas po zasazeni rezu je nejdulezitejsi vlhkost a sadit do vlhkeho substratu a zalejt az za den nebo to priklop necim pytlikem ci sklenici me pripada ze by mohli byt koreny v p...i, jakou barvu meli kdyz si ty rezy koupil? byl rockwall prorostlej ?, nezlomils nejakej koren???

Old Post 22-04-2008 v 20:17 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:35 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 36 37 38 39 40 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás