Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar, skouřenej bych teda do auta nikdy nesednul nevim proč mam z toho prostě respekt bojim se že bych někoho přejel.
Jinak ty testy moc nefungujou jeli sme na akci s a řidič si dal par pěkných odpalu a asi za 20min nas brali a nic. Čekali tam na vysledek asi 15 minut mi seděli v autě jak hromádky neštěsti momentakně by neměl kdo přijet a ještě von papiry, ale nic a jeli sme v klidu dal
aaaaaa vcera o jednej v noci ma v lamaci zastavili policajti, bol som jak take prasa, takze nebolo testy ani treba, secko som im od strachu vyklopil ( a oni hned 1300eur pokuta ( 40 000 sk ) a vodicak na 5 rokov prec takze pekna skusenost, a este otazocka, neviete ci policajti v BA nosia so sebov testy, alebo ma iba namotaval ?? diky
Původní příspěvek od pluto662 aaaaaa vcera o jednej v noci ma v lamaci zastavili policajti, bol som jak take prasa, takze nebolo testy ani treba, secko som im od strachu vyklopil ( a oni hned 1300eur pokuta ( 40 000 sk ) a vodicak na 5 rokov prec takze pekna skusenost, a este otazocka, neviete ci policajti v BA nosia so sebov testy, alebo ma iba namotaval ?? diky
Původní příspěvek od Pantagruel Řídím rád zhulený. Neomezuje to nějak rapidně moje vnímání stejně tak jako ho neovlivňuje cigareta, káva, Coca Cola či kešu oříšky
Ja sem jednou vysypal kesu orisky pod sebe kdyz sem ridil a kdyz sem je sbiral tak sem malem vyjel z dalnice, takze kesu orisky za volantem zakazat
Když jedu střízlivej, tak si to fičím po městě osmdesátkou a ani si toho nevšimnu, ale jakmile se zhulím, tak mám ve 40km/h pocit, že jedu rychlostí světla, takže paradoxně jezdím zhulenej mnohem opatrněji
Původní příspěvek od Pflusik Když jedu střízlivej, tak si to fičím po městě osmdesátkou a ani si toho nevšimnu, ale jakmile se zhulím, tak mám ve 40km/h pocit, že jedu rychlostí světla, takže paradoxně jezdím zhulenej mnohem opatrněji
noo jamam to iste, barskedy idem po cestach kde je 90ka 50, a potom ma zato zastavuju
Nevím, jak přesné jsou tyhle testy na thc, ale vím, že jeden známý srazil člověka na přechodu, a ten člověk zemřel. Našli mu thc, vzali ho na odběr krve, a skončil okamžitě na vazbě. Byl obviněn z ublížení na zdraví s následkem smrti.
Jenom debil řídí zhulenej a nebo vožralej.
Jsou určité pravidla, co by se měli dodržovat, a pokud ne, tak platí: nemyslíš zaplatíš.
Nikoho nemoralizuju, je to můj názor.
T25.
Původní příspěvek od tomas2pet Nevím, jak přesné jsou tyhle testy na thc, ale vím, že jeden známý srazil člověka na přechodu, a ten člověk zemřel. Našli mu thc, vzali ho na odběr krve, a skončil okamžitě na vazbě. Byl obviněn z ublížení na zdraví s následkem smrti.
Jenom debil řídí zhulenej a nebo vožralej.
Jsou určité pravidla, co by se měli dodržovat, a pokud ne, tak platí: nemyslíš zaplatíš.
Nikoho nemoralizuju, je to můj názor.
T25.
Plne s tebou súhlasím, človek ktorý sadne za volant alebo vykonáva inú činnosť pri ktorej môže ohroziť bezpečie ľudí pod vplyvom akejkoľvek drogy patrí za mreže. Smutné ale je že oveľa častejšie platí: nemyslíš, zaplatia za to iní.
ja soferujem pomerne casto zhuleny, ale zasa viem kedy mam dost, vtedy bez problemov a rad predam volant mojho auta kamaradovi ktory nehuli a mam ho vzdy na blizku
mam znameho ktory prevaza od nas z vychodu zeny do rakuska za pracou a spet, nabeha mesacne tak 5-10 000 km a VZDY je HiGH, zatial bez nehody a to to robi uz roky
je to asi dost individuální, já řídím nejmíň tak 18 hodin po poslední inhalaci, nebojím se, že bych to nezvládl,ale bojím se dost značné pokuty apod...
Původní příspěvek od kaktusx
Plne s tebou súhlasím, človek ktorý sadne za volant alebo vykonáva inú činnosť pri ktorej môže ohroziť bezpečie ľudí pod vplyvom akejkoľvek drogy patrí za mreže. Smutné ale je že oveľa častejšie platí: nemyslíš, zaplatia za to iní.
PEACEandLOVE
ale hovno... bouchacky a kary sou polovicni prdel kdyz je clovek strizlivej...
Mad Lion: každý uprednostňuje niečo iné...niekto plnú prdel s károu a potom 15 rokov plnú prdel čiernych k*k*t*v, iný polovičnú prdel s károu celý život a pocit že nikoho nezabil.
Potom co sem si tady přečetl jsem na vážkách. Pořád ale převládá můj názor že by nikdo neměl dělat něco u čeho může jít o život ve stavu kterej není schopnej plně zvládat, ale nadruhou stranu já jezdím jenom výjmečně nezmaštěnej jenže už sem toho odřídil dost a to na prach a myslím že sem za roky hulení dosti odolnej a nemám hodinový záseky a tak. Zato někteří kamarádi kteří řeba neřídí moc dlouho a navíc ani moc nehulí tak sou za volantem jako neřízená střela. Tudíž lidi co to zvládají budou muset trpět na úkor těch co prostě ještě neznají dobře svoje stavy.
Už to roste !!!!! If you don´t life for something, you´ll die for nothing!!!!!