Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takhle mi zdegenily listy GWS. Jsou trošku krabatý a jakože suchý. Vody má dost, je ve skleníku, hlínu a zálivku má stejnou jako fungující kytky. Nevíte jak/jestli mu mam pomoct? (sorry, foceno mobilem)
Proč k tomu nejspíš došlo a co to mohlo ovlivnit?
Už jako malého jsem ho dal do skleníku, kde zmrznul a zastavil růst hlavního stonku. Ten jsem teda ufik, ohnul vodorovně a 3 šlahouny co stihnul vypustit před zmrznutim rostou jako z vody, tzn teďko mam 3 "hlavní" větve, ale listy jsou všechny trojcípý a s takovymdle povrchem..
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Původní příspěvek od Seriou Ahoj všichni,
potřeboval bych poradit co je špatně s listy. Kytky jsou ve 3tím týdnu květu. Hnojeno Biobizz, nedokážu rozpoznat zda došlo k přehnojení nebo je mám napadený škůdcem/houbou - zatím je to pár spodních listů :-(
Těch pár spodních listů odstraň a při zalejvání nejspíš pobryndáno zálivkou s hnojivem,proto spálené
Jinak se pak nelekni,postupně ti takhle bude v květu odcházet ve spodcích víc listů,je to normální,kytka se jich zbavuje sama...
Potřebuji pomoct s diagnostikou choroby/výživy/škůdci...
Pěstuju v boxu zatím pod 200W CFL v režimu 18/6 (4 týden)
Genetika je od Serious seeds- fem. semena
Rostliny jsou v substrátu Plagron Royalty Mix
PH zálivky je 6,5, EC jsem zatím neměřil...
Ve FAQu sem nenašel nic čemu by to bylo podobné... Snad jen deficit vápníku nebo myslím že boru...
Ale to mi nepřijde pravděpodobné.
Ahoj jsem tu nový a chci se zeptat odborníků. Začali mi na kytičce mírně světlat/žloutnout listy a tvořit se na nich tmavé flíčky. Na forech jsem se docetl, ze by to mohl delat nedostatek K, tak jsem zacal hnojit NPK 7 3 6. Chtěl bych znát ale názory znalců, zda to není něco jiného. Kytička je jinak zdravá a hezky roste Mockrát děkuji.
Ničí čin se neztrácí a vždy ke svému pánovi se vrací.