Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od starjo a to sezenu v lekarne? nebo?
No tak buď se to dá sehnat v lekárně, ale nevim jestli Ti to prodaj, anebo můžeš říct nějaký fetce, jestli ti jednu nedá, nebo hledej v pískovištích, tam se jich taky válí hodně .
Nevim. Zkus tu lekárnu. Nevim jak na Slovensku, ale v ČR ti to bez potvrzení toho, že máš cukrovku, neprodaj. Zkus se pozeptat, a jestli ještě budou nějaké otázky. napíš mi prosím Tě pm. tohle, co řešíme, už do tohohle trýdu nepatří
Původní příspěvek od frek
No tak buď se to dá sehnat v lekárně, ale nevim jestli Ti to prodaj, anebo můžeš říct nějaký fetce, jestli ti jednu nedá, nebo hledej v pískovištích, tam se jich taky válí hodně .
Nevim. Zkus tu lekárnu. Nevim jak na Slovensku, ale v ČR ti to bez potvrzení toho, že máš cukrovku, neprodaj. Zkus se pozeptat, a jestli ještě budou nějaké otázky. napíš mi prosím Tě pm. tohle, co řešíme, už do tohohle trýdu nepatří
všechno co potřebuješ seženeš v obchodě co se nazývá " zdravotnické potřeby" .
Tolik penez zas nemam ja myslel že tak do 30-35l jamy (kvetinače) bych dal
15-20l zahradneho sub. B s aktivnim humusem + 3/4l perlitu na spod a na vrchy bych dosipal RoyalMixem asi tak 15l.
A guano se mi zda dost draha zaležitost 1l - 10e.
A royalmix sem dal jen proto že ma dost žvin na 5-6tydnu
Původní příspěvek od independent 321 jakou zvolit hlinu na ven a v zapeti na kvet do boxu kdyz mam hnojiva od Plagron ?...
Ve vztahu k Plagron hnojivům do hlíny, je to úplně buřt.. Můžeš s nim hnojit třeba piliny..
Spíš aby byla vzdušná,s podílem kvalitní rašeliny..Já už tu budu za jejich agenta ,ale fakt pěknej substrát je Forestina pro univerzální použití,strukturou srovnatelná s Plagronem či Biobizz , za pěkný peníze...Až to budeš dávat dovnitř,pohlídej si breberky,ať si nezatáhneš do boxu sviluše nebo tak..
Ano royality je predhnojena az na hodne tydnu coz bych aspon usetril trosku hnojky jinač sem mel tet celou dobu od plagronu Bat mix a cocos , proto sem chtel nakou zmenu koukal sem od cany na hliny a za tu cenu jak plagron 50 l skoro stejna cena se kejva okolo 3 až 5 stovek Hnojiva mám plagron alga květ, růst, roots , green sensation , cocos A +B a do toho s canafestu stimulator od b-cuzz..
Ahoj...chtel bych se zeptat jestli nemate nekdo zkusenosti s plus/mínus 2 letym kompostem?(kompost byl vytvoren s travy, listu atd..)
Kompost bych chtel pouzit do kyblů a dat je na strom.