Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mě se teď víc líběj pomalejší věci s dobrou atmosférou. Když jsem si minulej rok půjčil Massive Attack - 100th Window, tak se mě skoro vůbec nelíbilo. Musel jsem ho naposlouchat alespoň 30x (to je víckrát než Kid A od Radiohead), ale teď jsem na něm dost závislej.
Když už jsme u Apollo 440...já jsem měl vždycky o něco radši jejich vyklidněný tracky (Millenium fever, liquid cool...atd. - nádhera)...takže se mám asi na to nový album těšit, nebo?? ....
2 Dude: Tábor? Čéče, to jsi o hodně přišel. Ale letos to bude určitě taky paráda...
asi už budu někoho opakovat,
ale ZNC (Znouzectnost) je pro mě kultovní skupina. leč přišel sem na ně "teprve" přet pár lety... na jednom cedesu mam jejich kompletní diskografii (v mp3) - nejradši mám jejich starý věci. když poslouchám ty nejstarší alba, zachvátí mě vždycky pěkná nostalgie a říkám si, že je strašná škoda, že jsem je neznal třeba v roce 1992 nebo tak nějak... (samozřejmě je to kravina, jelikož jsem byl moc velkej mlaďas, ale rád bych se tam vrátil v čase). prostě v tý době byla jejich muzika už na obrovský úrovni (aspoň pro mě)...
docela hustý album (z roku 1988) je Happy X-mas (záznam koncertu)
z 89týho mají další klenot - dvojalbum - Obludný neználek
(1993) Moje království - dost zajmavý album (spousta lidí ho odmítá jako "málo punkový", boží hovádka...)
(1994) Folcore
(1996) Kapitán mlíko,.... to jsou tedy moje nejoblíbenější.
a jestli už znáte znouzi, možná vám neuniklo (a možná ano) album Radio BlaBla+, to je takovej bonus - na týhle desce jsou písně i od míň známejch (ale originálních a poslouchatelných) skupin
tak abych svůj chvalozpěv zakončil, ještě řeknu, že tuhle skupinu není dost možný zaškatulkovat; dle mého skromného názoru hrají "inteligentní punk"
peace
PS: našel by se někdo, kdo by mi na cd vypálil empé3ky: jungle/tekno - nejlépe systémový záležitosti. a za mrzkou kačku zaslal na dobírku či jiným nekalým způsobem? prosím... PM to jistí =)
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Jeste vcera jsem si myslel, ze vim, co je nejlepsi hubda. Oooo, jak jsem se mylil - neni to ani pobrrrukovani Tygrrrice, ani vrrrrneni Tygrrrice, ani mrrrruceni Tygrrrrice, je to Dajdou!!!
Varovani ministerstva pro psychicke zdravi
Pred kliknutim na odkaz se presvedcte, jestli sedite na zidli a jste strizlivy. Jinak to totiz nerozdejchate.
mno nevim. Ceskej hip hop stoji za hovno, ze slovenskyho me bavi Kontrafakt, u nas spise oldskool ako stara NV (no zas tak stary to nejni:-)), Coltcha, www. Co se newskoolu tyce - rikam ty kluci melou hovna. Kdyz vidim priteplenyho Oriona jak se naparuje v Bbaraku chce se mi vyhodit zbytecnej 65.- do hajzlu. Techno nechapu, o tom zadna. Miluju ale chill out coz je pro me da best na hulenicko. Taky este dobrej soundtrack k Trainspottingu. Jen se mi ponekud zda ze vsechno speje do prdele. Komerce me - u jakehokoli stylu - boli. Nekdo tu vykladal jak je extra pustit Neminema a poslouchat jeho zavšivenej text. Hm, to je asi rajc. Pís.
Já mám nejradši slovenský Horkýže Slíže, docela jdou Tři Sestry a Polemik, Soundtrack Kill Bill taky není k zahození, Vysací Zámek, Už jsme doma a Znouzecnost taky tak 2x do měsíce zhlédnu, ale fakt elita je The Plastic People Of The Univers a jestli chcete ulítnout na Španělské muzice tak si sežeňte Manu Chao-Radio Bemba Saund System-úlet
hele jestli se ti líbil Radio Bemba - tak doporučuju zkusit ještě Mano Negra (ještě starší než Chao, ale taky nářez) -spousta těhle starejch songů je právě předělaná na tom živáku, kterj je mimochodem naprosto šlapací