Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vyzerá to zatial tak, že väčšina huličov pracuje v oblasti počítačov. Ja nenávidím počítače! Používam ich len na primitívne veci ako chat a občas niečo stiahnem. Ked sa nahúlim, nechcem sa compu ani chytiť. Ja študujem na VŠ a kurim aj počas prednášky a tak. Keď mám občas nejakú brigádu, tak tiež..napríklad v predajni s CD alebo raz v takej kancelárii...a potom som mala vybavovat teefonaty s anglicky hovoriacimi zakaznikmi...no to bolo kruté...ale zvládam to.
Jsem ucitel informatiky na stredni skole.Pred a v prubehu vyucovani nehulim,ne ze bych to pak nezvladl,ale dal sem si to jako pravidlo,ktery porusim az budu ze skoly odchazet .Kdyz vidim,jak vetsina borcu o poledni prestavce v kurarne tahaj jedno sklicko za druhym,ikdyz stojim vedle nich me na povrch nechava klidnym,ale nejradsi bych si par prdiku taky dal...
Já mam s kamarádem truhlářskou dílnu.Tuhle práci opravdu miluju,ale rozhodně v ní nehulim.Moc mi to pak nemyslí a ještě bych si něco uříz.Občas zahulíme po práci,ale né moc často.Kolegova slečna to némá ráda a já pak většinou ještě du do školy,kde už bych po brku asi usnul..
Já dělam technika ve výrobě. Pro uprěsnění - je to taková práce,že když něco ostaní zkurvej,tak to musiš dát dohromady,aby byl vyrobek prodejný, byť jen za 50% prodejní ceny. Není ,že bych předělaval reklamační kusy,ale zákazníkovi jde vždy o prachy a nějaká výjimka je moc nezajímá. A občas ukecávaní reklamačních výrobků. Spousta blábolů,že se to nikdy nestane,neboť se udělalo takové opatření, atd....Taková bežná papírová práce. Práce docela nanic - doma jsem taky v práci. Člověk se nemůže ani pořadně zhulit. Ale znáte to,co by jsi pro prachy neudělal.
Ahoj..tak já pracuji jako manažer kvality v jedné,no řekněme menší firmě..v práci moc nehulím...přijde mi to pak mnohem delší..
ale jak se za mnou zavřou dveře tak to je jiná..)
Ja delam servisaka u jedny vetsi firmy, opravuju vysokozdviznou techniku, od malejch rucnich vozejku az po nekolikatunovy hovada, jak elektricky tak spalovaci ......nekdy je to prace k nasrani, vetsinou je to pohodicka...v praci nehulim, je to nebezpecny ( hydraulika, motory, velky vahy)...a vubec, hulit v praci mi prijde jako bejt treba ozralej, s tim ze zhulenej se clovek vic zapece ....zkusil jsem to a nevyhovuje mi to, pro konstruktivni mysleni je lepsi cistej stav
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
To All: Tak já sem podle papírů promovaný ekolog. Když nebudu počítat takového toho brigádního poskoka čímž si asi prošel každý, tak sem zatím dělal do neziskovek (ekologie), do farmacie, do bezdrátového internetu(něco jako technik v terénu) a biomonitoringy....
A co se týká hulení v práci, tak to jenom jednou u té práce typu "poskok, debil pro zábavu nadřízených" .... a to ještě na noční při pauze. V jiné práci bych si to nedovolil a je to podle mě blbost dělat tohle v zaměstnání, které člověk chce a je na něm závislý..... vůbec při práci to tu práci podstaně omezuje... a to platí nejen pro THC Něco jiného je relaxace u dobrého filmu. Nebo domácí "medicína" proti bolesti
To PsYcHo84: Cože ty taky? Nazdar Kolego - jak se daří šalvěji? Ty dvě co si mi dal se mi nějak přemnožily přes celý pokoj
To znamená, že celý deň sedím za počítačom a striedavo ťukám do klávesnice alebo telefonujem.Síce je to príjemná flákačka, ale zhulit sa nemožem, lebo so zákazníkmi komunikujem len anglicky a tiež musím rýchle reagovať na problémy, čo mi v stave zhulenom moc nejde.