Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jenom doplním můj postřeh k tomu, co tady již bylo řečeno:
Spodní list vykazuje i známky špatného pH / přelití. Spíš se přikláním ke špatnému pH, protože po přelití by sice uvadaly, ale neřekl bych, že by schly tímto způsobem; tezi špatného pH navíc potvrzuje ?třetí? list z vrchu, na kterém je badatelný lockout. Taky nízká vzdušní vlhkost a přehnojeno. Řekl bych ale, že tyto problémy nebudou tím kamenem úrazu, majícím na svědomí to úplné seschnutí listů.
hele,asi z toho mas hlavu jak nafukovaci balon.mas to prehnojeny,vlhkost je mala to je jasny.prelitej substrat sice na fotce je,ale to nebude hlavni kamen urazu.Ph asi taky nebude hrat velkou roli.je to hlina a urcite nebude Ph nejak mimo rormal.svilusky tam pravdepodobne jsou.prestan hnojit.kolikrat a v jakych intervalech jsi to hnojil?ten root stimulator zatim staci.obcas to postrikej at se zvedne vlhkost a eliminujou se svilusky. spaleni od usporek se nemusis bat.
Ja bych ti poradil, asi novy kytky, je to na tobe, jinak na PH davat pozor, zvysit vlhkost a nejvetsi pruser sou tady ty svilusky, ty listy schnou kvuli tomu, jak je poskodili, kup si Svilustop, to je jak je podle nazvu uz jasny postrik na svilusky, a uvidis, nejhorsi je, ze skudce a nemoci resite pozde, proc si to sem nedal driv, cau
No nemám to v hlíně ale v kokosu udělal jsem to poprvé a moc se mi to nelíbí. ¨Jinak ph by ,mělo být ok držím ho kolem 6 a svilušky jsem tam nenašel ale každopádně dík za rady
Prosím o radu,aktuálně jsem objevil plíseň na palicích v jednom boxu, v druhém boxu (matkárna jsem na listech objevilo něco ,čemu bych nechtěl říkat plíseň).Už jsem po odborné konzultaci aplikoval kuprikol.
takze jakto tak vypada, tak tento problem byl zpusoben nedostatecnou cirkulaci a obnovou cersveho vzduchu..do parniku jsem zavedl vetsi a hlavne aktivni pritah a problem byl vyresen
--doufam ze toto rozreseni pomuze i dalsim pestujicim spoluobcanum...
Potrebuju poradit pls...mam problem s listy krouti se nahoru ale docela dost..
Myslel sem ze je to pH spis kyseli tak sem tam pridal trosku vapna fakt malo a docela se narovnaji ale potom se zase ohnou a nahoru se ohibaji prosim vas a jenom spicky nevite co s ni je??