Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 33 34 35 36 37 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 545

tipoval bych na prehnojeni a svilusky

Old Post 31-03-2008 v 13:24 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 546

řek bych že to máš přelitý jak je na tom substrát ?

Old Post 31-03-2008 v 15:30 PM
Host
Host

Příspěvek č. 547

No svilušky taky, tady máš něco jak na ně http://grower.cz/forum/showthread.p...t=%2Bsvilu%9Aky

Old Post 31-03-2008 v 15:32 PM
space.pussy
Stálý Člen

Karma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 548

Jenom doplním můj postřeh k tomu, co tady již bylo řečeno:

Spodní list vykazuje i známky špatného pH / přelití. Spíš se přikláním ke špatnému pH, protože po přelití by sice uvadaly, ale neřekl bych, že by schly tímto způsobem; tezi špatného pH navíc potvrzuje ?třetí? list z vrchu, na kterém je badatelný lockout. Taky nízká vzdušní vlhkost a přehnojeno. Řekl bych ale, že tyto problémy nebudou tím kamenem úrazu, majícím na svědomí to úplné seschnutí listů.

Space.Pussy v tom jede zas [600W NFT EU/DG] (právě dojelo)| Space.Pussyho KONEC !!! | 15x Apollo 11 @ 2x NFT 400W >> 600W | 3xSAD & 4x ROX @ NFT 400W
Vysokotlaké Aeroponické pěstování (TAG) :: Úvod do problematiky

Naposledy upravil space.pussy 31-03-2008 v 15:58 PM

Old Post 31-03-2008 v 15:50 PM
space.pussy je offline   Profil uživatele space.pussy   Find more posts by space.pussy   Foto galerie člena space.pussy   Click here to Send space.pussy a Private Message   Add space.pussy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 549

hele,asi z toho mas hlavu jak nafukovaci balon.mas to prehnojeny,vlhkost je mala to je jasny.prelitej substrat sice na fotce je,ale to nebude hlavni kamen urazu.Ph asi taky nebude hrat velkou roli.je to hlina a urcite nebude Ph nejak mimo rormal.svilusky tam pravdepodobne jsou.prestan hnojit.kolikrat a v jakych intervalech jsi to hnojil?ten root stimulator zatim staci.obcas to postrikej at se zvedne vlhkost a eliminujou se svilusky. spaleni od usporek se nemusis bat.

Old Post 31-03-2008 v 18:53 PM
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 550

Ja bych ti poradil, asi novy kytky, je to na tobe, jinak na PH davat pozor, zvysit vlhkost a nejvetsi pruser sou tady ty svilusky, ty listy schnou kvuli tomu, jak je poskodili, kup si Svilustop, to je jak je podle nazvu uz jasny postrik na svilusky, a uvidis, nejhorsi je, ze skudce a nemoci resite pozde, proc si to sem nedal driv, cau

Old Post 31-03-2008 v 19:14 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lxr23
Nový Člen

Karma uživatele lxr23 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 551

No nemám to v hlíně ale v kokosu udělal jsem to poprvé a moc se mi to nelíbí. ¨Jinak ph by ,mělo být ok držím ho kolem 6 a svilušky jsem tam nenašel ale každopádně dík za rady

Old Post 02-04-2008 v 08:12 AM
lxr23 je offline   Profil uživatele lxr23   Find more posts by lxr23   Foto galerie člena lxr23   Click here to Send lxr23 a Private Message   Add lxr23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 552

Svilušky jsou ty světlí tečky v listech. Nabodávaj je a vysávaj z nich štávu. Koukni se zespod listů pod mikroskopem nebo pod lupou.

Old Post 02-04-2008 v 12:48 PM
hell
Stálý Člen

Karma uživatele hell - 77% PěstitelskáKarma uživatele hell - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 553

jsem taky v kokosu a jsem na tom podobne :
ZDE

Nestoji ti to ve vode ? kokos nejde prelejt pokud ma voda kam odtekat,jestli ne mohli by ti hnit koreny

hell

Old Post 04-04-2008 v 20:50 PM
hell je offline   Profil uživatele hell   Find more posts by hell   Foto galerie člena hell   Click here to Send hell a Private Message   Add hell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Midloch
Stálý Člen

Karma uživatele Midloch - 82% PěstitelskáKarma uživatele Midloch - 82% PěstitelskáKarma uživatele Midloch - 82% Pěstitelská

Dotaz plíseň na listech?? Příspěvek č. 554

Prosím o radu,aktuálně jsem objevil plíseň na palicích v jednom boxu, v druhém boxu (matkárna jsem na listech objevilo něco ,čemu bych nechtěl říkat plíseň).Už jsem po odborné konzultaci aplikoval kuprikol.

Jedná se o genetiku Himalaya Gold

Naposledy upravil Midloch 08-04-2008 v 20:28 PM

Old Post 08-04-2008 v 18:54 PM
Midloch je offline   Profil uživatele Midloch   Find more posts by Midloch   Foto galerie člena Midloch   Click here to Send Midloch a Private Message   Add Midloch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Midloch
Stálý Člen

Karma uživatele Midloch - 82% PěstitelskáKarma uživatele Midloch - 82% PěstitelskáKarma uživatele Midloch - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 555

Tak jsem si pánové říkal, jestli to je plíseň prachová?(Čekám stále na vaše rady a konzultaceže bych mohl použít germicidní zářivku UV-C.

Nebo jestli by na bakterie vystačilo horské sluníčko,tuším koupené ještě za komárů,,Taky to má UV,ale nejspíš se nebude jednat o C

Old Post 09-04-2008 v 18:06 PM
Midloch je offline   Profil uživatele Midloch   Find more posts by Midloch   Foto galerie člena Midloch   Click here to Send Midloch a Private Message   Add Midloch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kripix
Stálý Člen

Karma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 556

takze jakto tak vypada, tak tento problem byl zpusoben nedostatecnou cirkulaci a obnovou cersveho vzduchu..do parniku jsem zavedl vetsi a hlavne aktivni pritah a problem byl vyresen
--doufam ze toto rozreseni pomuze i dalsim pestujicim spoluobcanum...

Old Post 09-04-2008 v 21:50 PM
Kripix je offline   Profil uživatele Kripix   Find more posts by Kripix   Foto galerie člena Kripix   Click here to Send Kripix a Private Message   Add Kripix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Midloch
Stálý Člen

Příspěvek č. 557

myslím,že máme společný problém!!Koukni na můj problém myslím,že by to mohlo být totéž!
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=34672

Old Post 10-04-2008 v 16:42 PM
ANUBIS
Stálý Člen

Karma uživatele ANUBIS - 16% Pěstitelská

NEED help Příspěvek č. 558

Potrebuju poradit pls...mam problem s listy krouti se nahoru ale docela dost..

Myslel sem ze je to pH spis kyseli tak sem tam pridal trosku vapna fakt malo a docela se narovnaji ale potom se zase ohnou a nahoru se ohibaji prosim vas a jenom spicky nevite co s ni je??

jo a hnojivo sem vysadil

Old Post 10-04-2008 v 17:44 PM
ANUBIS je offline   Profil uživatele ANUBIS   Find more posts by ANUBIS   Foto galerie člena ANUBIS   Click here to Send ANUBIS a Private Message   Add ANUBIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ANUBIS
Stálý Člen

Karma uživatele ANUBIS - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 559

tady sou fotecky

Old Post 10-04-2008 v 17:45 PM
ANUBIS je offline   Profil uživatele ANUBIS   Find more posts by ANUBIS   Foto galerie člena ANUBIS   Click here to Send ANUBIS a Private Message   Add ANUBIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 560

A čemu to vadí. Chci říc že jestli se s ní neděje nic jiného tak je to normální. Teda aspoň podle mě. Děje se s ní něco jiného? Vypadá zdravje.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 10-04-2008 v 18:07 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:30 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 33 34 35 36 37 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás