Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dva-tři tak stan berem 60x60x150 a teda 150w s digi preradnikom. Radili mi na fóre že tam mám dať kľudne 250w ale myslím že bude stačiť 150w na tri štyri rastlinky keď pôjdem SOG. A skúsim ten odťah vents tt 100 (145-187 m3/h) dá sa napojiť na slabší alebo silnejší vykon, k tomu pachac 160-240m3/h.
Původní příspěvek od Nebulman dva-tři tak stan berem 60x60x150 a teda 150w s digi preradnikom. Radili mi na fóre že tam mám dať kľudne 250w ale myslím že bude stačiť 150w na tri štyri rastlinky keď pôjdem SOG. A skúsim ten odťah vents tt 100 (145-187 m3/h) dá sa napojiť na slabší alebo silnejší vykon, k tomu pachac 160-240m3/h.
čus,
podle toho co píšeš, tak na 4 kyti, Ti bude 150w s digi bude stačit a 100w je 100w .
Já bych jen jel spíš ScroG, protože na SOG musíš mít víc kytek a jedeš jen v podstatě centrální palici, takže pokud 4 kytky, tak asi budeš muset spíš indicu co se pořádně větví a zaštípávat a proplejtat , ale až to vychytáš budeš spokojenej, uvidíš.
Doufám, že jsem pomohl a směj se.....................23
edit: a s tím odtahem co píšeš bych souhlasil, já bych to udělal podobně .
můj původní profil je dvojka-trojka, bohužel jsem zapomněl heslo a reg mail byl z tehdejší práce......23
Tu 250-tku jsem ti radil já a box mám stejně velkej 😉 postel o něj opřenou a v poho u toho spím 😉 co se týká nenápadnosti, tak věř, že vždy bude něco malinko vidět - prosvítající světlo skrz přítah, trošku vůně taky uteče, atd. Na 150se vykašli 😉
Pitr90 to svetlo nevadí lebo stan bude v miestnosti ktorú budem zamykat. Mne sa jedná skôr o to aby ten smrad nešiel z tej izby von a aby nebolo počuť ventilátor. Ale ak sa ti to neprehrieva dám tam teda 250w čo je samozrejme lepšie. Takže digitalni predradnik a môžem ísť červené spektrum na rast aj kvet že jo
Jasný 😉 na květovou můžeš i růst 😉 ale poradil bych ti pořídit menší úsporku, snáz se pod tím naučíš, respektive ze začátku míň posereš. Pokud budeš mít box ve vedlejší místnosti, tak kup klidně i to TTčko, zpomalený na 2/3 už tak hučet nebude
Čau. Keď ti môžem tiež poradiť poradiť strč tam 250w ako písal Pitr. Dá sa to krásne uchladiť a spravíš pod tým lepšie kolo ako pod 150W. Pár rokov som išiel tú vatáž a spokojnosť.
Spal som pri tom. Je to podstatne drahšie, ale mne to za ten pocit kľudu stálo
Je však potrebné tento venťák napojiť cez spojku priamo na pacháč, inak stráca tlak v potrubí.
čau, já bejt Tebou, tak jen pořídím nějaký modrý CFL, myslím, že se děla 125W s předřadníkem na lampě a to by podle mě bylo ideální, protože, jak tu píšou kluci je to jednodušší, ze začátku určitě. Mnohem lepší vlhk., teplota, prostě já byl spokojenej (kdysi ). Odtah bych pořídil třeba tenhle https://www.hotchilli.cz/ventilator...ator-termostat/ . I s regulátorem a píšou, že tíchý. A pacháč něco takovýho https://www.growgarden.cz/black-ops...-hod-100mm.html .
HOJ 23
můj původní profil je dvojka-trojka, bohužel jsem zapomněl heslo a reg mail byl z tehdejší práce......23
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Bral jsem to tak, že 30°C tam je při svícení, když zhasne teplota klesne. Hodně lidí s tím má v létě problémy, kor když jsou v bytě, onehdy to řešil známý u hydra, musel pořídit chlazení na vodu, neboť se mu po týdnu kazila.
Vždy si vyslechni experty. Řeknou ti, co se nedá udělat a proč. Pak to udělej!