Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
divim se na to kolik tyhle www maj přístupů, jak málo je v anketě hlasů
já osobně jsem pro dekriminalizaci, to je to co chci, aby mě nikdo nemoh buzerovat za to že hulim a pěstuju, a jestli nebudou na ulicích cofee shopy, tak to mám totálně u prdele, protože stejně nekupuju a všechno si pěstuju sám,
jen aby mi nebylo 50 až nějaká ta dekriminalizace přijde
jinak na kopání do xichtu mám podobnej názor, asi dotyčnej hulí pěkně svinskej model....
Souhlas s Gunmanem. Nechci mit s chemii nic spolecneho, presto: Uz to tady kdosi rozvadel. Jedina cesta vede k prevenci. Kdo by mel zajem uzivat jakekoliv drogy (snad krome alkoholu, tabaku, konopi), tak by mel mit neco jako "drogovy ridicak", kde by prokazal alespon elementarni znalost fungovani techto latek, jejich rizik a moznosti pozdejsi lecby. Drogy by byly ve statem kontrolovane kvalite, zdanene, takze by zase tak levne nebyly, ovsem zase by to nemohlo pohltit cely prijem zavislaka. K dostani pouze na tento prukaz. To by byl konec mafii, rezani a vetsiny problemu s drogami. Stat by usetril a vydelal neuveritelne penez, ktere by mohl investovat do reklam typu: Agassi rika, ze radsi zahuli, nez aby si slehnul! a jine prevence a tez leceni zavislosti vseho druhy. Vcetne televiznich maniaku!
No a kdyz uz,tak by nam bengosi mohli rovnou i policka hlidat a opecovavat,ne)
Legalizace je podle me jediny reseni jak docilit na obouch stranach klid,ale vemte si,ze pri totalni legalizaci se na nas nabalej takovy lidi,az se mi z toho chce....ehm.Kazdy pro ma svy proti,asi by to uz nemuselo bejt takovy jako doposud.
Prave sem vcera provezla z Italie vetsi mnozstvi Hase a pohodka
Ale ze odbocuju,Makaroni maj docela nahnano pufat nekde venku celkem dost si hlidaj zadecky))))))))))))))))))
Hlasoval jsem sice pro dekriminalizaci, ale jen proto, že ji považuji celospolečensky za možnější a schůdnější. Za tři týdny mi bude 53 a legalizace je IMHO v nedohlednu, byť i je to ta nejpoctivější a pravděpodobně nejúčinnější cesta ven z té šlamastyky.
Dealerem i výrobcem musí být stát a jím licencované subjekty. Uživatelé se tak buď dobrovolně registrují a nekomplikovaně nakupují za rozumnější ceny lepší kvalitu. Stát má na ošetření problému více peněz a ještě "mapu problému". Era a Gunmann mají bezesporu pravdu. I Ell, neboť pokud mám registrované políčko (a zaplacený poplatek!) policie by měla reagovat na zloděje v mé zahradě a rovněž se snažit dopadnout zlodějě když ohlásím krádež.
KDU-CSL zrusit, jako prvni by sel pod gilotinu Severa a dalsi nemocni poslanci a pak by se dalo mozna neco resit, ale dokud se misto tech dedku a dementu ve vlade neobjevi nekdo s mozkem, nemame sanci pratele. Tak to bylo je a asi jeste par let bude
Ještě by mne zajímalo, když by k dekriminalizaci došlo (modlím se), zda by mě mohl někdo stíhat za otevření si vlastního Coffee Shopu - zkrátka vnímám to správně tak, že co není trestný je v Oaklandu?
Nejspis by za prodej byla mensi trestni sazba, nebo by to byl dokonce jenom prestupek. Tak je to napriklad v Britanii, nekolik coffeeshopu tam je a jsou tolerovany.
No dekriminalitacce je si myslim ja f klidu...kdyby byla treba ta uplna legalizace tak by se k tomu hulcu zmenil pristup a to docela dost...bylo by to podle me uplne jiny...
takhle mi to vyhovuuuje
Podle mě je nutná totální legalizace. Jednak by stát získal další zdroj financí do státní kasy a druhak by velmi efektivně oddělil trh s tvrdejma a lehkejma drogama. A určitě by se o bjevily kofáče, kde bysme si mohli kupovat vychytaný modely.
Jenomže tohle nedochází (naštěstí se jich dá pár vynechat) našim zákonodárcům, který si hřejou svoje místečka ve vládě a vůbec neberou ohled na budoucnost země, mladou a hulící generaci.
Marihuana je droga provázející člověka od začátku věků. A nejen jako droga, ale hlavně jako prostředek k obživě (semena, látky, apír, provazy a mnoho dalšího) a tak nechápu, proč na ní dnešní "osvícená doba" tolik zanevřela. Nejspíš to bude vlivem USA a jeho politiky. A u nás je to o tom, že zákony navrhujou lidi, který o tom vůbec nic neví (Severa).
Počítám že to tak do 3 let přijde (snad).... a pak to bude super..... budem pěstovat uplně v klidu a budem to prostě hulit a čadit a klídek.......... jooooooooooooooooo