Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Objektivita nic moc. Dvojity slepy pokus s opatrnym slukem z nekolika vzorku. Pokud poznas rozdil, ma cenu resit zpusob flushingu. Ale spis tipuji ze rozdil nepoznas.
Uz tu bylo receno opravdu vsechno, ale prece jen bych se jeste pripojil, za posledni dobu sem kouril spoustu odlisnej modelu od ruznejch lidi a pripada mi, jako by ti, kdo to pestovali nemli mozek, protoze takovyhle chemky, ktery sou cejtit pres dva pytle o patro vejs .....
Ale na druhou stranu se flushing vyplati praktikovat jen cistou vodou, enzymam se akorat znicej ziviny ktery zustavaj v qwjetniqu a pro kytiiz je to schock, hezky postupne aby se na to kyticka pripravila, pricemz bych mozna snizoval davkovani hnojiva jeste dva dny pred flushingem o tretiny, to se mi pri posledni sklizni opravdu osvedcilo, koureni melo ciste prirodni chut a nadhernou konopnou vuni mehe
Oddálení se od naší někdy zkurvené reality je mým každodením chlebem, který pro mne pečou pekárný Cannabis.
Do you feel that your body brakes apart? Use THC glue, makes your body stick together
A kdyz uz sokovou metodou tak si spis myslim, ze je opravdu lepsi sniziut pH pod 4,5 , enzymy jsou lepsi na vyplachovani bublaku pri stridani hnojiv mezi grow a bloom fazi....
Ano pri nizkem pH je opravdu pro kyti tezke z pudy prijmout nejke ziviny....
Byl bych vam vdecen, kdyby ste odzkouseli obe, vlastne tri metody, prolejvat normlani vodou se spravnym pH, prolejvat se snizenym pH, a prolejvat normalni s enzymama a o vysledky se podelit, bylo by mi to opravdu uzitecne, protoze do mesice budu zklizet z qwjetniqu po hodne dlouhy dobe tak me zajima co by bylo opravdu the best predem dik
Oddálení se od naší někdy zkurvené reality je mým každodením chlebem, který pro mne pečou pekárný Cannabis.
Do you feel that your body brakes apart? Use THC glue, makes your body stick together
jestli jedeš flushing (očistu), tak na to už nic nepatlej. Budeš to pak kouřit nejenom ty ... Ideální pH v rozsahu 5.5-5.8, dobré pH 5.3-6.5, celkem dobré pH 5-7, pH pod 4.5 nebo nad 8.0 způsobuje rušený příjem živin, pH pod 3.5 nebo nad 9.0 nenapravitelně poškodí kořeny. Stupnice pH je sestavena logaritmicky: To znamená, že jeden stupeň znamená VŽDY desetkrát větší změnu. Kapalina s pH 6.0 je 10x kyselejší než kapalina s pH 7.0, kapalina s pH5.0 je 100x tedy kyselejší ... !
phytamin-poslední 4 tejdny nepoužívat-kazí to chuť
dneska jsem se proháněl outdoor galerií a nějak závidím.závidím ty obrovský přírodní kití hnojený kompostem a slepičákama.indoor je kvalita a chemka,ale není už to ta romantika.Jenom je škoda,že je bezpečnější pěstovat doma v soukromí než venku.MAXXXIMUM RESPEK OUTDOOOR!
Nazdárek,myslim že nikdo nechcete hulit hnojky a já taky ne,nastává ale otázka co s tim?Flushing?A kdy?Nějaký vylepšení nebo nápad?Chci mít co nejčistší kytky ale zase nabouchaný,takže jsou hnojky třeba...Prosím všechny kdo by mi mohl něco objasnit nebo měl nápad,budu vděčnej
No dost asi bude zalezet co pouzivas za hnojiva a v jakym pestujes mediu co sem moh zatim vyzkouset (moc toho nebylo tak kombinace kokos+hlina +plagron1/2 koncentrace + 16 dni ke konci jen upravena voda+rozumny suseni = Chutove min dostatecnej model teda jestli si se ptal na tohle
Phitamin od Plagronu stříkat jen na růst? to je volovina! Phit Amin je speciálně na fázi květu pro chuť a vůni... je to napsané jak na "lahvičce" tak v návodu na použití a i tak sem to slyšel od prodejce a lidí co to používají. Při růstu se to může aplikovat taky, kytka pak prej líp udržuje vlhkost a zlepšuje kořenovej systém. ale jinak je to spešl na chuť a vůni!
A jak postupovat pri fluschingu v hline s pouzitim Final Solution?
Mam to taky prolevat cistou vodou 14+16 dnu? Nebo to FS o neco zkrati?
Hnojim BIO!
Peace ,ll..
A dik za pripadnou odpoved ...
symbio: spousty lidí tady střiká phytamin do třetího týdne květu, dál už hrozí plíseň...Imho phytak je stejně na prd....
golgotha: myslim, že bohatě stačej ty dva tejdny, v klidku bych proplachoval třeba 2-3x denne v menších zalivkách po dobu 10dní a luxus...
Symbio: Naprosá volovina je to co si napsal ty ??? A kterej prodejce ti tohle poradil ??? Phytamin je na fázi růstu a stříká se na listy do doby než se objeví paličky, což je zruba ten 2-3 týden květu a je to na podporu růstu biomasy a né na chuť a vůni. Měl si to vůbec v ruce ??? Výš jak to děsně smrdí ??? A ty to chceš stříkat na palice ??? To bych tě chtěl vidět, jak to pak budeš hulit a ta chuť by mě fakt zajímala. A to nemluvím o hrozbě plísně..