Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
50 je pohoda to neřeš stim stejně nic pořádně neudělaš větrat a zase větrat
Jinak krásná dzungle kdyby tam vykouk nejakej vopicak nedivil bych se
Preju ať to není seno bojim bojim za tebe bb od dp jiz zmíněno a nedá se nez souhlasit
Tak v první řádě ten vzhled mi začal bejt divnej a na Blueberry mi to vic a vic nesedělo. Spolu s Blueberry jsem kupoval i Freddy Best. Když jsem srovnal fotky tak jsem na 80% ty semena musel pomíchat a mám ve skříni Freddy Best. Což mě celkem potěšilo když na Blueberry každej tak nadával.
U konce květu se mi ještě stalo, že se začalo rapidně zvyšovat EC. Vyřešila to kompletní výměna vody.
To proč je to tak ohlodany tak těch příčin je vic.
Jak kytka přerostla tak ty horní palice jsou moc blízko lampě a listy sežloutly. Sestřihal jsem je že nebudou stínit palicím pod nimi. Díky tomu vzniklo nižší patro palic. To je v rozumné vzdálenosti a přerůstají objemem ty spálené vršky.
Za druhé to vysoké EC se podepsalo taky na několika listech.
No a po sestříhání to navíc stáhlo i vlhkost o 10%.
Hh na to spodni patro tvych palic nema zadny vliv ustrihani stinicih listu. Palice nerostou z toho, že na ně svítí světlo. Palice rostou z energie z listů, který světlo vstřebávají a ta síla jde do palic. List je jako solární panel.
Ted akorat se bude kytka snažit udělat z okvětních lístu listy a celý ti to zlistnatí místo zhoustne.
Jinak, aby se ti nepálili vrsky tak tam dej vetrak at zene teplo smerem k odtahu. A nechapu kdyz mas tady uzavrenou lampu jaktoze to neuchladsi.
Vlkost 50% je maximalne v pohode nemas tam takovy palky aby ti to hnilo ani kdyby si tam mel 60%. Zbytecne sis podelal sklizen.
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
neni blueberry jako blueberry, tohle jsou ty jejich zkurveny femky na ktery bych ani nesahl, ale rozhodne vim ze z reguleru BB se da neco rozumnyho vyselektovat, ale je potreba selektovat z vetsiho poctu semen, ja osobne selektoval z 20ti reguler semen a jen 1 kytka stala za to kterou jsem nechal do matkarny... rozhodne bych ale nikdy nejel ze zacatku do konce z fem. semen a rozhodne bych z tech femek bb nic nerezal... musim jen souhlasit s Machomanem
LED panely jsou sice drahy, ale zato nahovno.
Naposledy upravil ten_hodnej 16-12-2015 v 09:58 AM