Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po předchozích pokusech jedu další grow. Tentokrát testuji genetiku Barneys Farm. Konkrétně model Amnesia Lemon a Chronic Thunder.
Řezy před pěstovány v rockwool kostkách a následně umístěny do Aeroflo. S Aeroflo jsem na posledních growech celkem experimentoval. Vybavil je topením, vzduchovadlem, biofiltrem.
Zůstal jsem u používání vzdichovadla (roztok v nádrži v podstatě míchá a ten se neusazuje. Topením protože tam prostě je. Je to nenáročná věc v nádrži.
Biofiltr šel do háje. Pořád někde tekl. Spóry do něj byli drahý celkově věc na hovno.
Aeroflo jede pátej grow a stále drží bez extrémních poškození to neznamená ale že byl vez údržby. Sem tam potřebují vyčistit trisky čerpadlo, ale jinak je to držák a nemůžu si jej vynachválit.
Hmojivo jedu celou sérii GHE FloraNova. Protože se prostě osvědčilo nejlépe.
Teplota se drží v podstatě pernamentně na 25C a ten ventilátor s velkým odtáhem si ji drží v podstatě pořád i když byly ty hrozný vedra.
Vlhkost když rosím co to dá jsem na 70% když osolím ventilátoru upravím si i vlhkost jak je třeba v květu si už pomáhám trochu odvlhčovačkou.
Ph aktualně 5,8 drží se stabilně tak týden už.
EC v podstatě neřeším jedu hnojky podle tabulek jen ho sem tam čeknu jestli jsem něco nepřepálil.
Čau taky vlastním dps aero celkem pohodovej systém jediný co mě sere že neustále lezou kořeny do těch odtokovejch kolínek a tím se ucpavaji máš to nějak pořešene?
Ahoj výborná připomínka. Pokusil jsem se ošetřit na tento grow síťovinou ze starého ice o lattoru. Zatím to protíká a neucpává se to tak doufám že to vydrží.
Předchozí jsem měl ošetřenej tak, že když proplachuji nádrž čistí čím roztokem tak jsem je rovnou rukou i vyndal. To aspoň zabranílo tomu, že když nestíhám tak mě živnej roztok nevytekl do stanu.
Jednou mi to tak odpálilo i čerpadlo. Když tam vyteklo všechno a ono jelo na prázdno.
Vyndat jsem už zkoušel taky dřív, bohužel to bylo ještě horší. Pak se totiž kořen dostane do nádržky přímo a proroste až do roztoku. Pak rád ucpává čerpadlo. To si chce spíš vychytat k ucpávání dochází někdy v polovině květu. Pak se z kořene stává taková celistvější masa a ty vlásečnice tak nezlobí.
Vnímám jako přechodovou fázi rostliny na květ. Dávkování hnohiv dle tabulek.
Stalo se mi že dolévám vodu do nádrže měřím PH a bez přidání kyselin 5,7 si říkám to je divny jsem zvyklej dávat pipetu kyseliny na 10l a ted nic. No tak změřím PH metr kalibračním a samozřejmě rozhašenej byl.
Fotografie foceno vždy na konci daného týdne.
Ta plná pipeta na 10 l je lepší jak spoléhat na techniku:-)