Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A nevadí když ten přítah bude pod okrajem vrhlíku ?? , já jel výš záměrně aby byly nad vrhlíky. ale možní je to vysoko, Ted jsem měřil a naměřil že pár centimetrů vedle lampy ale nad ní je asi o 2°C méně.
Ne to vúbec nevadí, ofuky to promíchaj.. Ale jestli to máš nad květináčem tak by to mělo být v pořádku, vadilo by kdyby jsi je měl někde v úrovni lampy.
A jakej je vlastně ten rozměr přítahú? Aby to nebylo málo.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Našel jsem nabíječku na foták, tak si půjdu zakouřit nějakou dobrotu, a až se vrátím tak to půjdu nafotit a tak do hodinky sem hodim foto, jestli se mi to povede nafotit
Tak se povedlo tak nějak, první je foto spodní části s přítahama na 4. fotce je vidět i třetí přítah(malej vlevo 2w/12V, velkej vlevo 28W/230V,vpravo 2w/12V) Na 2. je horní část tak velkej ohyb tam normálně není na tom potrubí od tuby, a na trojce je police nad s technikou od filtru to jde přímo nahoru a od lampy dozadu.