Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau,,, tak svetlejsi to muze byt proto ze mas nizko lampu,, nektery genetiky nenesou moc dobre lampu nize nez 50 cm (mluvim o 600 W) takze zkus dat vys lampu a uvidis jak zareagujou po trech dnech,, druha moznost je ta ze jak ty uprostred maj vic svetla nez po krajich tak maji vytajnejsi rust a vetsi potrebu zivin...opet bych dal lampu vejs nez jim pridavat hnojiva...
se sviluskama uz je to ted horsi...co orpavdu funguje je omite,, v kombinaci s nissorunem je to jeste lepsi, ale oba tyhle pripravky se tam drzej celkem dlouho a to uz asi neni nejlepsi v 22. dnu kvetu... velmi rychlej rozklad a tudiz jedna z mala veci ktery by si mohl pouzit je vermitec....ma kratkou ochranou lhutu a neni moc drahej a nebo uz to proste nechat. pokusit se drzet trosku vyssi vlhkost, ale zase ne moc aby nehnili palice, vysoka vlhkost temhle svinim neprospiva a nemuzou se teda pak tak rychle mnozit stejne jako nizka teplota...takze nizzsi teplotu, vyssi vlhkost (do 60% +-) a uz to asi nechat....
Teď jsem si hodně četl o tom CannaCure a vypadá to opravdu dobře!
CANNACURE je první produkt firmy CANNA, který kontroluje škůdce rostlin. Přípravek CANNACURE byl představen na veletrhu Spannabis v únoru 2011 a od té doby ho oceňuje mnoho uživatelů.
100 % přirozené potírání škůdců
CANNACURE je stimulátor růstu se speciální vlastností – s kontrolou škůdců rostlin ekologickým způsobem. Používáním přípravku CANNACURE se může rostlina soustředit na produkci větších květů a vyšších výnosů během celého pěstování až do sklizně.
CANNA's Research Laboratorium tím vytvořila unikátní produkt s vícero funkcemi:
kontroluje škůdce rostlin a obilnou sněť díky ekologickým fyzickým vlastnostem
dodává výživné látky prostřednictvím listů a udržuje tak rostlinu v patřičné kondici.
během víkendu o tom ještě počtu a asi si to objednám Díky za radu
To FrYnK:
je pravda, že lampu jsem měl docela blízko.. asi tak kolem 30cm.. mám tam i heatshield na a-wingu.. a ten sníží teplotu o pár stupňů.. Tak jsem se snažil to mít co nejníž.. dal jsem to na 50cm.. uvidíme
To ReeJack:
..všiml sis na tomto threadu nějaké debaty o hlíně? já mám hydro jestli si toho nevšiml hlínu ani nedělám takže tvá rada je trošku offtopic
takže lampu jsem teda zvednul, u šišek jsem tím snížil teplotu z 28 na 25.. no ale zatím jsem moc změnu té barvy listů nezaznamenal, ale rozhodně všechny vypadají zdravě a tak, že jim asi nic nechybí
Teplota
den 25°C
noc 18°C
vlhkost 55%
pH 5.8
Hnojiva
AH 2,3, enzymes, g/b accelerator
dneska tomu poprvé dám Canna PK 13-14.. má se to dávat 3 týdny před sklizní po dobu jednoho týdne 15ml/10l. Já to budu dávat po dobu 10 dní a dávkování postupně zvyšovat z 8ml na 20ml/10l.
Jinak zítra budu objednávat něco na ty svilušky, kterých jsem tady pár zahlídl. A bude to teda buť Hlavou osvědčený Plant Vitality plus a nebo novinku CANNACURE... Každopádně to musí být něco nechemického, nechci tomu dávat žádný chemický postřik. Cannacure mě láká tím, že nejen hubí škůdce a hmyz ale celkově podporuje zdraví listů a prej i výnos. Mám chuť to vyzkoušet.. Canna jsou kvalitní hnojiva a řekl bych, že to bude dělat to co má.. Ale těžko říct
Na obranu proti sviluškám a veškeré té havěti, co mi tam přežívá jsem si poslal z growshopu nakonec ten canna cure.. každopádně měli na stránkách doručení do 48... je to skoro týden a nic.. klasika. Dočetl jsem se tady, že se množí polovniční rychlostí držením teploty pod 25 a vysokou vlkhostí takže jsem zvednul tu lampu a zvýšil rychlost odtahu.. no a když se mrknu namátkově na listy tak jsou tam opravdu jen velice zřídka.. téměř vůbec přemýšlím že už se na ten canna cure vyseru.. měli ho poslat včas.. Teď už to vypadá, že jsem nad nima vyhrál bez jakéhokoliv postřiku
Cauves, mám taky zkušenosti se sviluškama a tak bych ti chtěl říct jak sem se jich zbavil ja. Jelikož to jsou malý mušky tak si furt někde sedaj a koupil jsem si na ně klasickou mucholapku (takovej ten točitej papír namočenej v lepidle v tubě) a druhej den jich tam bylo asi 15 přilepenejch. Fakt to funguje. Potom ti doporučim si tam dát klasickýho pavouka, kterýho chytíš někde na chodbě. Libově se ti tam schová a pochytá je všechny. Nemá proč velejzat, protože on tam má dost žrádla a fakt za tejden sem neměl ani jednu. Přeju hodně zdarů! Pic
nechci tě stresovat ale nad sviluchama jsi kámo nevyhrál!!! žerou sojou a množej se dále. A co v usušeným výsledku tam už nebudou oni se záhadně vypaří? No kouřit mrtvý brouky no nevím? řeš to!!
Lampa výše ti problém neřeší jenom se připravuješ o matroš , budeš mít málo prolostlé spodní palice ,lampa má přeci nějaký účinný dosvit!
No právě dočetl jsem se tady, že na suchém matroši už prostě nemají co žrát a odlezou.. zkušenosti s něma takže nevím jak to je každopádně na tom co říkáš určitě něco bude.. Lampa by měla být co nejníž.. ted je 50cm, což si myslím, že není zas tak moc. Jestli si všimneš zvyšoval jsem ji nedávno právě kvůli přesvícení.. což se tím vyřešilo, takže taky proto šla výš. Tak jak tak mám tu cannu na poště.. Zítra si koupím tu mucholapku a ještě ty žluté destičky, abych aspon zjistil jak moc je jich tam a kdyžtak do 2 dnů dostanou ten canna cure a bude vyřešeno
Původní příspěvek od darebaq Tady mám fotku hnojek, které používám. Mám mezi nima nějaké nové a mám zrovna dotaz..
Poslední kola jsem jel vždycky PK 13/14 od B´cuzz, který má dávkování po celou dobu květu zvyšovat od 2,5 ml do 15 ml. Ten teď v growshopu neměli a já si to koupil od canny. Vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo mít uplně jiné dávkování. Vyčetl jsem, že jsem to má přidávat do roztoku pouze 1 týden v květu, 3 týdny před sklizní (to jsem si to zatím ani nemusel kupovat..).
Každopádně jsem dostal zadarmo 100ml greensensation tak to chci vyzkoušet. No a chci vědět jestli máte někdo zkušenosti s přidávám těchto 2 hnojiv dohromady?? Přemýšlím právě nad tím kdy tam co dávat.
Tady je můj návrh na poslední 4 týdny... šlo by to?Nechci to právě přehnojit a nemám EC metr.
k tem sviluskam asi takhle,,, kdyz to zkosis i s nima tak nejaky urcite odlezou to je jasny (ale neni to moc dobry protoze se ti pak budou v baraku drzet a jentak se jich nezbavis), kdyz jsem susil na vesaku na pradlo tak byl pak celej olezlej, nicmene tolik kolik jich odleze tolik jich tam i zustane a to i na uplne suchym matrosi... pokud chces aby si mel sisky cisty tak az to zkosis tak to hned vezmi a poradne vsechno osprchuj,, svilusky odplavis a matrosi to vadit nebude...uz jsem to tak ejdnou taky delal a bez problemu zadna plisen nic
To jen tak vypadá
skoro všechno od AH je na fotce 2x (ty průhledné láhve). Kupuju si totiž od známého odlévané ze sudu... je to mnohem levnější
Jakože možná toho celkem dost je..ale ani jednu z těch věcí nemám k ničemu.. všechno jsem si to nasbíral během několika kol... např Cropmax a Phitamin jsem si koupil 1x a budu to mít snad na celý život podle dávkování Navíc dělal jsem vždycky jenom hydro.. ve vodě živiny nejsou tak hold musíš poctivě hnojit
To FrYnK :
Rozhodl jsem se bojovat takže jsem si skočil na poštu pro ten canna cure a včera jsem je poctivě postříkal.. jsem zvědavý, co to s nima udělá. O cannacure tady není info žádné, takže jsem v podstatě tester Každopádně jsem si koupil i ty žluté lepivé destičky tak jsem je tam rozmístil pod síť a uvidíme.
Takže 2x jsem to celkově postříkal tím Canna Cure.. no ale očividně to bylo málo.. nebo spíš to nebylo příliš důkladně na každý list (v NFT a ještě se scrogem prakticky nemožné). Na spoustě listů jde vidět, že to veškeré havěti ublížilo, ale když jsem to dnes prostříhal, tak jsem našel dost listů, na kterých si vesele žili. Na ty jsem ale postřikem ani nešáhnul.
Každopádně už začínají holky vypadat velice sympaticky
Dneska jsem ostříhal už většinu listů a snižil periodu na 11 hodin světla.. budu teď postupně krátit dobu svícení až do sklizně.. Nejmíň na 8/16 - zrovna vzorek northern lights to má velice rád
Fotky jsem fotil těšně předtím než jsem je ostříhal.. pak se mi už vybil foťák takže fotky ostříhaných dám zítra
Takže 2x jsem to celkově postříkal tím Canna Cure.. no ale očividně to bylo málo.. nebo spíš to nebylo příliš důkladně na každý list (v NFT a ještě se scrogem prakticky nemožné). Na spoustě listů jde vidět, že to veškeré havěti ublížilo, ale když jsem to dnes prostříhal, tak jsem našel dost listů, na kterých si vesele žili. Na ty jsem ale postřikem ani nešáhnul.
Každopádně už začínají holky vypadat velice sympaticky
Dneska jsem ostříhal už většinu listů a snižil periodu na 11 hodin světla.. budu teď postupně krátit dobu svícení až do sklizně.. Nejmíň na 8/16 - zrovna vzorek northern lights to má velice rád
Fotky jsem fotil těšně předtím než jsem je ostříhal.. pak se mi už vybil foťák..takže fotky ostříhaných dám zítra