Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To BigBoogi: A neni takhle náhodou ten tvůj SHOT to, že si kamarád na konci špeka strčí konec brčka do pusy a přes filtr posílá kouř, který ty taháš přes vaše ruce nebo jinak? Jinak SHOTY dávaj jako svině, je to takový dobrý zakončení brčka. A když ještě ten, co SHOTA dáva, si předtím nátáhne a posíla ti vlastně svůj kouř z plic a ještě z brčka, jsou to granáty jako svině...
Jinak carlos má pravdu, když hodně taháte a taháte pořád za sebou a furt si ho předáváte, tak je "dědek" pak tak rozžhavenej, že to pálí.
jináč dobře usušený a kvalitní hulení nepálí do krku, a to ani když ho dáváme tak 80 hulení 20 tabák.
včera jsem kouřil nějaký venkáč, a škrábal jako prase.
Taky jde hodně o papírek, kterej škrábe, když to je ubalený normálně, tzn. do "dutinky" kde se papírek i několikrát přehýbá přes sebe a pak neni chuť nic moc a může to škrábat, a navíc to špatně hoří.
Jo ještě ktěm esičkům, dobrá věc, doporučuju dělat, pak tam nelitaj takový ty malý sračky.
Každopádně, jestli jsem to dobře pochopil, tak joint má vyšší teplotu hoření, než obyčejná cigareta? Asi jsem udělal chybu, že jsem jointa šlukoval jak drak.
Carlos:presne tak....kazdej se smeje,ale je to fakt....nenavidim ty nakladace co to huli bez prestavky,pak je to za prve zapareny,za druhe to rychlejc schori a za treti tam je to riziko popalenin...
LOL, prostě sem myslel že špeka kouří jako cigáro, že to netlačí do hlavy... To je pak zbytečné plýtvání ganjou, ne snad ?
edit : A navíc toto téma už existuje...
jj ja myslel ze se bavime o zpusobu huleni, ne o tom jak to dlouho drzi v plicich. a abych nebyl OT-spalit si drzku muzete snadno kdyz to dohoriva k filtru, jinak se mi to diky hi-tec filtrum jeste nestalo
Napadlo mě, jestli se mi neudělala spálenina na jazyku kvůli tomu, že jsem si jointa ubalil pouze z čisté trávy. TADY ČTU, ŽE SI TAM ČASTO VŠICHNI PŘIDÁVAJÍ I TABÁK, COŽ MOŽNÁ SNIUJE TEPLOTU.
Původní příspěvek od Petrolín Napadlo mě, jestli se mi neudělala spálenina na jazyku kvůli tomu, že jsem si jointa ubalil pouze z čisté trávy. TADY ČTU, ŽE SI TAM ČASTO VŠICHNI PŘIDÁVAJÍ I TABÁK, COŽ MOŽNÁ SNIUJE TEPLOTU.
Ne, tím tabákem to fakt není, ten tam je pro to, aby toho bylo více...
edit : Ještě jsem našel tohle...
Naposledy upravil Reggaemanista 03-09-2006 v 09:32 AM