Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Paleni jazyka pri (po) koureni
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Kapka1
Stálý Člen

Karma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

To BigBoogi: A neni takhle náhodou ten tvůj SHOT to, že si kamarád na konci špeka strčí konec brčka do pusy a přes filtr posílá kouř, který ty taháš přes vaše ruce nebo jinak? Jinak SHOTY dávaj jako svině, je to takový dobrý zakončení brčka. A když ještě ten, co SHOTA dáva, si předtím nátáhne a posíla ti vlastně svůj kouř z plic a ještě z brčka, jsou to granáty jako svině...

Jinak carlos má pravdu, když hodně taháte a taháte pořád za sebou a furt si ho předáváte, tak je "dědek" pak tak rozžhavenej, že to pálí.
jináč dobře usušený a kvalitní hulení nepálí do krku, a to ani když ho dáváme tak 80 hulení 20 tabák.
včera jsem kouřil nějaký venkáč, a škrábal jako prase.
Taky jde hodně o papírek, kterej škrábe, když to je ubalený normálně, tzn. do "dutinky" kde se papírek i několikrát přehýbá přes sebe a pak neni chuť nic moc a může to škrábat, a navíc to špatně hoří.

Jo ještě ktěm esičkům, dobrá věc, doporučuju dělat, pak tam nelitaj takový ty malý sračky.

Automatické zavlažování pomocí keramických kolíků Tropf Blumat BIO Tree Grow 2005 aneb BIO pěstování na stromech Jak na pěstování Šalvějě Divotvorné v našich podmínkách Pěstování Tabáku Virginského na balkoně a doma Lady SALVIAOd semínka po doutník aneb pěstování Virginského Tabáku! BIO terrace GROW 2006 aneb BIOlogické pěstování na balkoně! Psilocybe Cubensis aneb pěstujeme domácí lysohlávyKompletní stavba indoor skříne od samého začátku!
Tam, kde něco končí, začíná něco jiného, možná lepšího...

Naposledy upravil Kapka1 31-08-2006 v 12:06 PM

Old Post 31-08-2006 v 11:56 AM
Kapka1 je offline   Profil uživatele Kapka1   Find more posts by Kapka1   Foto galerie člena Kapka1   Click here to Send Kapka1 a Private Message   Add Kapka1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

připojuju se k locusovo OT: člověče, tohle už jsem kouřil taky, dal mi to na nepálu jeden týpek hluboko v noci, když mi došlo moje

sorry za OT ;-)

Old Post 31-08-2006 v 12:01 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reggaemanista
Stálý Člen

Karma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

BigBoogi : Nemáš pravdu, koukni tady...Ikdyž i tím tvým způobem jsem se jednou spálil, ale ruku...
Ramon_Dexter, Locus : A zkuřovalo apoň ?

Old Post 31-08-2006 v 14:09 PM
Reggaemanista je offline   Profil uživatele Reggaemanista   Find more posts by Reggaemanista   Foto galerie člena Reggaemanista   Click here to Send Reggaemanista a Private Message   Add Reggaemanista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Petrolín
Nový Člen

Karma uživatele Petrolín - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Každopádně, jestli jsem to dobře pochopil, tak joint má vyšší teplotu hoření, než obyčejná cigareta? Asi jsem udělal chybu, že jsem jointa šlukoval jak drak.

Old Post 31-08-2006 v 14:24 PM
Petrolín je offline   Profil uživatele Petrolín   Find more posts by Petrolín   Foto galerie člena Petrolín   Click here to Send Petrolín a Private Message   Add Petrolín to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 37

reggaemanista: jako cep!

Old Post 31-08-2006 v 15:33 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Carlos:presne tak....kazdej se smeje,ale je to fakt....nenavidim ty nakladace co to huli bez prestavky,pak je to za prve zapareny,za druhe to rychlejc schori a za treti tam je to riziko popalenin...

Old Post 31-08-2006 v 15:41 PM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weider
Stálý Člen

Karma uživatele weider - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

a pani, ako hulite brcka?tlacite do hlavy alebo fajcite ako klasicku cigaretu?

Old Post 01-09-2006 v 17:41 PM
weider je offline   Profil uživatele weider   Find more posts by weider   Foto galerie člena weider   Click here to Send weider a Private Message   Add weider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reggaemanista
Stálý Člen

Karma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 40

citace:
Původní příspěvek od weider
a pani, ako hulite brcka?tlacite do hlavy alebo fajcite ako klasicku cigaretu?

Ty šlukuješ špeka ?

Old Post 01-09-2006 v 18:23 PM
Reggaemanista je offline   Profil uživatele Reggaemanista   Find more posts by Reggaemanista   Foto galerie člena Reggaemanista   Click here to Send Reggaemanista a Private Message   Add Reggaemanista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ges
Stálý Člen

Karma uživatele ges - 73% PěstitelskáKarma uživatele ges - 73% PěstitelskáKarma uživatele ges - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

regemanista: ty sned neslukujes ?

konopný strom
ww a HH na strome

Old Post 01-09-2006 v 18:28 PM
ges je offline   Profil uživatele ges   Find more posts by ges   Foto galerie člena ges   Click here to Send ges a Private Message   Add ges to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reggaemanista
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

citace:
Původní příspěvek od ges
regemanista: ty sned neslukujes ?

Jo, ale pak to jde do hlavy... Myslel jsem jestli to kouří jak cigáro..

Old Post 01-09-2006 v 18:31 PM
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

citace:
Původní příspěvek od Reggaemanista

Jo, ale pak to jde do hlavy... Myslel jsem jestli to kouří jak cigáro..

furt nechapu..

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 01-09-2006 v 18:48 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reggaemanista
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

citace:
Původní příspěvek od Ježíš

furt nechapu..

LOL, prostě sem myslel že špeka kouří jako cigáro, že to netlačí do hlavy... To je pak zbytečné plýtvání ganjou, ne snad ?
edit : A navíc toto téma už existuje...

Old Post 01-09-2006 v 18:51 PM
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

jj ja myslel ze se bavime o zpusobu huleni, ne o tom jak to dlouho drzi v plicich. a abych nebyl OT-spalit si drzku muzete snadno kdyz to dohoriva k filtru, jinak se mi to diky hi-tec filtrum jeste nestalo

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 01-09-2006 v 19:07 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

brutálně popálit držku si dokáže tak akorát mira fiala nacistický hašišák ze svatobořic díky svému nesmylně hamotáckému spůsobu kouření brka.

Old Post 02-09-2006 v 16:29 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Petrolín
Nový Člen

Karma uživatele Petrolín - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Napadlo mě, jestli se mi neudělala spálenina na jazyku kvůli tomu, že jsem si jointa ubalil pouze z čisté trávy. TADY ČTU, ŽE SI TAM ČASTO VŠICHNI PŘIDÁVAJÍ I TABÁK, COŽ MOŽNÁ SNIUJE TEPLOTU.

Old Post 03-09-2006 v 08:57 AM
Petrolín je offline   Profil uživatele Petrolín   Find more posts by Petrolín   Foto galerie člena Petrolín   Click here to Send Petrolín a Private Message   Add Petrolín to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reggaemanista
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

citace:
Původní příspěvek od Petrolín
Napadlo mě, jestli se mi neudělala spálenina na jazyku kvůli tomu, že jsem si jointa ubalil pouze z čisté trávy. TADY ČTU, ŽE SI TAM ČASTO VŠICHNI PŘIDÁVAJÍ I TABÁK, COŽ MOŽNÁ SNIUJE TEPLOTU.

Ne, tím tabákem to fakt není, ten tam je pro to, aby toho bylo více...
edit : Ještě jsem našel tohle...

Naposledy upravil Reggaemanista 03-09-2006 v 09:32 AM

Old Post 03-09-2006 v 09:22 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás