Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to tak nejak. Najlepsie sa orientuje podla farby trichomov (pripadne blizien ale s vacsou odchylkou - 80 % hnedych). Cim cviac jantarovych trichomov (dlhsie kvitnutie, viac rozlozeneho THC na ine zlozky), tym viac "omamna" Mozes kuknut mikroskopom, lupou, zoomom na fotaku a na kompe.
Niekde je tu aj foto trichomov a popis ale neviem teraz kde. Da sa to dohladat
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Na stránkách Ministry uvádějí, že se dá pěstovat ve skleníku a vynos na jednu kytku by měl být až 1000g. Ale nemám možnost to vklidu pěstovat venku a ani ve skleníku, tak nemohu to 100% doporučit.
Jo jo, to jsem viděl, spíš by mě zajímalo jak se chytá v outdooru.
Ve skleníku by to problém být neměl, ale ten já k dispozici bohužel mít nebudu.
------------------------------------------------------------------------------
EDIT: Nikdo nic? , tak asi budu jeden z prvních tady na groweru, kdo tuto odrůdu vyzkouší outdoor..
já mám od nich early xxx, sice venku nedozrálo, ale nechal jsem si jednu kyti na maminu, odjel 2 kola z řezů pod CLF 200W, nadhera a teď sem maminu šupnul pod sodík 400W, tak sem zvědav jinak pohoda ani jeden hermáč, výnos i chuť o.k. ;-)
Tak jsem psal prodejci, který má tuto odrůdu v nabídce a prý je na outdoor vhodná a mělo by to bez problému dokvést.. tak uvidíme, víc se tady toho asi nedozvím , což je škoda.
Původní příspěvek od Šakal Peace mate někdo zkušenosti s odrůdou Kandahar ? hledal sem a nenašel tu o ty odrudě ani zmínku tak jestli někdo nemáte zkušenosti a popř. fotky
Early XXX bola fakt nenarocna odroda, no v zavislosti od nedokonaleho mojho Ebb & Flow mala jedna matka s klonmi problem s vlhkostou a chytali plesen. Ta jedna matka dokonca odumrela.
Inak je to kvalitka.
Growu zdar.