Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli Ti muzu poradit tak s tou dobou rustu bych byl opatrnej, za 4 tydny rustu mi diesel a chronic v aeru prerostly tolik, ze sem je musel v pulce seknout. Za dalsi 3 tydny pak prerostli jeste jednou a to uz bylo treba lamat vetve. Myslim ze za tri tydny to budes mit rozrostly tolik, ze to klidne pujde prepnout..Jinak se mi libi vyber tvoji genetiky, sem zvedavej, jak si to pojede
Původní příspěvek od el Magicooo Jestli Ti muzu poradit tak s tou dobou rustu bych byl opatrnej, za 4 tydny rustu mi diesel a chronic v aeru prerostly tolik, ze sem je musel v pulce seknout. Za dalsi 3 tydny pak prerostli jeste jednou a to uz bylo treba lamat vetve. Myslim ze za tri tydny to budes mit rozrostly tolik, ze to klidne pujde prepnout..Jinak se mi libi vyber tvoji genetiky, sem zvedavej, jak si to pojede
sestikilo, 5 rostlin, ten mesic je v cajku podle meho..... nejake to ohybani, zastipovani ci lamani.......