Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » My first (indoor) lady´s = D 250w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Roluk
Stálý Člen

Karma uživatele Roluk - 98% PěstitelskáKarma uživatele Roluk - 98% PěstitelskáKarma uživatele Roluk - 98% PěstitelskáKarma uživatele Roluk - 98% PěstitelskáKarma uživatele Roluk - 98% PěstitelskáKarma uživatele Roluk - 98% PěstitelskáKarma uživatele Roluk - 98% PěstitelskáKarma uživatele Roluk - 98% PěstitelskáKarma uživatele Roluk - 98% PěstitelskáKarma uživatele Roluk - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

čus, já jedu teda v hlíně, ale taky musim zalévat 5x týdně. Jináč tě tady dost lidí mrdalo za to že tám máš víc modelů, ja mám ve skříni taky ze 7 kytí 4 modely, a myslim že když k tomu máš přístup každej den tak to ohlídáš bez problemu a aspoň nebudeš hulit pořád to samí. Na začátku hrůza děs - poslal bych na tebe konopnou sociálku aby ti ty mláďátka sebrali, ted už to vypadá mooc pěkně tak ti držim palce a ať ti to roste.

První indor 200/400w - 1.skříň (2xBG, 2xJH, 2xMJ, G13)
2.skříň (4x NYCD, 4x Apollo11)
8 x AK-47 400w MH/ 400 HPS
200/400w (4xBlack Domina 4x Ed Rosenthal Super Bud)
2x 400w MH/2x 400 HPS (Apollo,Void,SSH)
2x400/2x400 (7xB.Domina, 8xApollo11, 7xSMBOG)

Old Post 02-04-2010 v 10:20 AM
Roluk je offline   Profil uživatele Roluk   Find more posts by Roluk   Foto galerie člena Roluk   Click here to Send Roluk a Private Message   Add Roluk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skioo
Stálý Člen

Karma uživatele skioo - 85% PěstitelskáKarma uživatele skioo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Díky za k a beru to tak jako ty, rači stim budu mit menší sraní ale aspon si budu hulit furt něco jinýho než jeden model kterýho bych měl za tejden až až = )
No přiznávám že ze začátku nic moc ale podle mého tet už jsou krásné = )
Inak jsem je včera skusil trochu poohýbat drátkama, nikdy jsem to nedělal tak jsem zvědavej prostě jsem jeden vrcholek roztahnul a přivázal k druhýmu vrcholku jiný kitky, takovej pokus = )
Ke všemu jedu na 3 dny prič tak jsem zvědavej jak přežijou bez sebemenší kontroli jen doufam že nevyhořim a kitičky to přežijou= D až dorazim hodim fotky díky všem za sledovaní (jestli někdo sleduje = D)

nejdřive jsem byl pak jsem ale poznal a tet jsem ale snad ztoho brzo nebudu do ty doby budu stejně a pak jsme =D

Old Post 03-04-2010 v 09:44 AM
skioo je offline   Profil uživatele skioo   Find more posts by skioo   Foto galerie člena skioo   Click here to Send skioo a Private Message   Add skioo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele skioo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WERD
Stálý Člen

Karma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

No koukám že ses s tím popral...ale ty Y/I ti dělá kurevskej problém
Jinak to že zalíváš kokos 5*týdně je bych řekl pomalu málo...počkej až se to pořádně rozjede tak tě čeká 2x denně zálivka...o tom kokos taky je...
Proto je kokos pro začátečníka docela prasárna ale zvládnout se to dá ale né bez pH,Ec,Teploměru a vlhkoměrudržím palice...

jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-

WERDiskův 400W Budhha/Moutain Jam

WERDiskova selekce SHIT/PPP

P-konopná mast s propolisem

Old Post 03-04-2010 v 10:32 AM
WERD je offline   Profil uživatele WERD   Find more posts by WERD   Foto galerie člena WERD   Click here to Send WERD a Private Message   Add WERD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koogi
Stálý Člen

Karma uživatele koogi - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

na první grow to máš celkem vpoho hlavně že ti to nechcíplo ze začátku teť už si to dáš i bez EC de to i bez Ph ale tak laktusové papírky nejsou tak drahé a ten rozdíl je poznatelný holky sou pak zdravější líp příjmají živiny a odvděčí se ti;-) Jináč ktomu zalívání já zalíval kokos taky jednou deně a musím přiznat že je to fakt minimum! Když sem to den nezalil další už to bylo moooc suché a holky uvadaly ale tak na prvním grow si to vychytáš a pak na další přikup malé čerpadlo pár hadiček jeden časovač a za 400 máš automatickou závlahu a si nejvíc vykrytý;-) Tak ať ti to roste a větrák s pacháčem slouží dobře mimochodem funguje ten pacháč ještě? Jel tak rok v kuse pak dlouho ležel... Tak ať ti to pěkně roste a drž se pravidla rači míň než moc všechno si to vychytáš a na dalším grow už to poroste před očima tak čus

Old Post 05-04-2010 v 12:48 PM
koogi je offline   Profil uživatele koogi   Find more posts by koogi   Foto galerie člena koogi   Click here to Send koogi a Private Message   Add koogi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skioo
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

for werd:No abych řekl pravdu tak si myslim že se to dá zvladnou i bez toho měření ale to se uvidí, samozřejmě kdybych se stim více sral a všechno měřil tak by to možná bylo o něco lepší ale holky se mě líběj tak zatim to nák řešit nebudu.
PS: Za gramatiku se omlouvám (hlavně za ty I/Y) vým že mám nedostatky a ke všemu zkouřený to vubec nepobírám = D a dík za k

koogi: Jo větrák i pacháč šlapou celkem slušně, už to celkem voní ale když to mám zavřený a jede to na max (jede to skoro pořád na max) tak není cítit nic = ) Eště jednou ti děkuji letí k = ) a dá se u toho pacháče vyměnit to uhlí popřípadě?Moc jsem to nezkoumal.

Inak chci podotknout že sem ke kokosu přišel jako slepej k houslím a nevim jestli u něj zůstanu další grow pudu asi určitě do hlíny ale to čerpadílko dobrej nápad.

No a pár fotek foceno včera tudiž 8. den květ
Jak mužete zahlídnout už to začíná paličkovatět a musim říct že už tet voněj nádherně= D
1)JH
2)nebula
3)JH,BG,nebula
4)C4,SSH
5)Celek (lampa na max pro představu= )

nejdřive jsem byl pak jsem ale poznal a tet jsem ale snad ztoho brzo nebudu do ty doby budu stejně a pak jsme =D

Naposledy upravil skioo 07-04-2010 v 16:46 PM

Old Post 07-04-2010 v 16:31 PM
skioo je offline   Profil uživatele skioo   Find more posts by skioo   Foto galerie člena skioo   Click here to Send skioo a Private Message   Add skioo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele skioo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skioo
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

14. DEN KVĚT
Tak vás zdravím jestli sem někdo zabloudil, jak vidíte mám menší problém z výškovími rozdíli ale snad to není zas tak patrné co myslíte a poroste to eště?
List na fotce je od C4 (žádná jiná rostlinka to nemá) a má jich tam takových cca5-7 , nevím někdo čím to je? Samozřejmě to muže být Ph, Ec nebo dalšíma věcma které neměřím ale jestli někdo má rozumnou diagnozu tak budu jenom rád a za jiné připomínky, rady a postřehy budu taky vděčný = D

Naposledy upravil skioo 12-04-2010 v 21:08 PM

Old Post 12-04-2010 v 20:55 PM
Genestealer
Stálý Člen

Karma uživatele Genestealer - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

citace:
Původní příspěvek od skioo
14. DEN KVĚT
Tak vás zdravím jestli sem někdo zabloudil, jak vidíte mám menší problém z výškovími rozdíli ale snad to není zas tak patrné co myslíte a poroste to eště?
List na fotce je od C4 (žádná jiná rostlinka to nemá) a má jich tam takových cca5-7 , nevím někdo čím to je? Samozřejmě to muže být Ph, Ec nebo dalšíma věcma které neměřím ale jestli někdo má rozumnou diagnozu tak budu jenom rád a za jiné připomínky, rady a postřehy budu taky vděčný = D

Zdravím chlape, no podle mého uvážení je to přepal, mají moc hnojek a je to přehnojený. Ale kokos není moje parketa, já bych to prolil čistou vodou a lil bych té C4 o trošku míň hnojek. Snad poradí někdo kdo má kokos pod palcem...Jinak zbytek vypadá pěkně.

Něchť to roste

PS: Ono je to dost na prd když neměříš EC, ani PH když na to tak koukám a hledím i do http://grower.cz/pestovani/navody/z...-hnojeni/7.html může to být klidně i nedostatek Draslíku zkus tohle: http://grower.cz/pestovani/navody/z...ojeni/7.html#49 a uvidíš...

1. Balkdoor Hash Plant 09
1. Indoor Little Devil autoflowering 150W HPS 09/10
2. Indoor Chronická skříňka 150/250W HPS 2010
3. Indoor Ostružinová skříňka 150/250W HPS 2010
4. Indoor NL, AK47, Columbian Gold x El Niňo 150/250W HPS 2011
5. Indoor California Indica 150/250W HPS 2011/12
6. Indoor Sweet Tooth #3 150/250W HPS 2012
7. Indoor Magický mix Apollo 11, SMBOG, PEPR, UPP, Chronic 150/250W HPS 2013

Naposledy upravil Genestealer 13-04-2010 v 14:17 PM

Old Post 13-04-2010 v 14:10 PM
Genestealer je offline   Profil uživatele Genestealer   Find more posts by Genestealer   Foto galerie člena Genestealer   Click here to Send Genestealer a Private Message   Add Genestealer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skioo
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

Genestealer :
Díky za ty odkazy a rady podle nich jsem zjistil, že když mají moc hnojek tak mají v sobě i moc sodíku a to ovlivnuje přísun draslíku takže méně hnojek = )

Mám ty ´spalený´lity otrhat?

No v každém případě je dneska zaleju obyčejnou odstátou vodou a uvidim.

Mimochodem někdo tady řikal že když jsou rostlinky věčí, pijí rychleji vodu ale u mě to je naopak. Tet už bohatě stačí je zalít 1x za 3 dny,předtím každý den.
Je to něco prapodivného? = D

Celkem mě zajmá jestli si už někdo troufne odhadnout kolik by mohl být konečný výsledek? Možná plánuji i nějakou soutěž = )

Lampu jsem už sundal z easy rollu a zavěsil jí co nejvýš aby se u c4 a ssh nespálily vrcholky a ostatní aby se eště trochu vytáhli.

Rozhodl jsem se že tohle kolo se pokusim dojet bez měření Ph a Ec takže prosím už žádné připomínky prostě jsem se rozhodnul že to dokážu bez měření a už semnou nic nehne = D Díky za pochopení a děkuji za jakoukoli chválu = ) a jestli tady píšu kraviny tak mě prosím upozorněte. ¨Peace

Naposledy upravil skioo 13-04-2010 v 21:32 PM

Old Post 13-04-2010 v 21:25 PM
Genestealer
Stálý Člen

Karma uživatele Genestealer - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

citace:
Genestealer :
Díky za ty odkazy a rady podle nich jsem zjistil, že když mají moc hnojek tak mají v sobě i moc sodíku a to ovlivnuje přísun draslíku takže méně hnojek = )

Mám ty ´spalený´lity otrhat?

No v každém případě je dneska zaleju obyčejnou odstátou vodou a uvidim.

Mimochodem někdo tady řikal že když jsou rostlinky věčí, pijí rychleji vodu ale u mě to je naopak. Tet už bohatě stačí je zalít 1x za 3 dny,předtím každý den.
Je to něco prapodivného? = D

Celkem mě zajmá jestli si už někdo troufne odhadnout kolik by mohl být konečný výsledek? Možná plánuji i nějakou soutěž = )

Lampu jsem už sundal z easy rollu a zavěsil jí co nejvýš aby se u c4 a ssh nespálily vrcholky a ostatní aby se eště trochu vytáhli.

Rozhodl jsem se že tohle kolo se pokusim dojet bez měření Ph a Ec takže prosím už žádné připomínky prostě jsem se rozhodnul že to dokážu bez měření a už semnou nic nehne = D Díky za pochopení a děkuji za jakoukoli chválu = ) a jestli tady píšu kraviny tak mě prosím upozorněte. ¨Peace

Čus jj první přečíst FAQ a až pak se ptát.
Ty seschlý listy odstraň, hrozí pak plísně na poloodumřelých listech.
s tím zalíváním, nevím jak je to v kokosu, já jedu výhradně hlínu a taky ji nemíním opustit. Takže s tím Ti neporadím... V hlíně je to tak, že zalívám jak je potřeba, sem tam proschnout...to jim prospěje...Ale kokos nevím, snad někdo poradí...

Maj sa

G.

1. Balkdoor Hash Plant 09
1. Indoor Little Devil autoflowering 150W HPS 09/10
2. Indoor Chronická skříňka 150/250W HPS 2010
3. Indoor Ostružinová skříňka 150/250W HPS 2010
4. Indoor NL, AK47, Columbian Gold x El Niňo 150/250W HPS 2011
5. Indoor California Indica 150/250W HPS 2011/12
6. Indoor Sweet Tooth #3 150/250W HPS 2012
7. Indoor Magický mix Apollo 11, SMBOG, PEPR, UPP, Chronic 150/250W HPS 2013

Old Post 14-04-2010 v 10:39 AM
Genestealer je offline   Profil uživatele Genestealer   Find more posts by Genestealer   Foto galerie člena Genestealer   Click here to Send Genestealer a Private Message   Add Genestealer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skioo
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

Genestealer
Zalevám přesně jako ty když je potřeba a zatím to roste tak to nebudu nák řešit, že to bere méně vody než ostatním.
Inak jsem ty listy odstranil a plísen sem už na pár listech oběvil (a to je dost nemylé) nakonec tam místo 8 napadených listu bylo tak 2/5 všech listu ale naštěstí jenom na c4 tak sem to oškubal a uvidim snad se to nebude šířit. dík za sledovaní

Old Post 15-04-2010 v 16:15 PM
SaMoLeBKa
Stálý Člen

Karma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Ahoj výškové rozdíly zrušíš podložením kytek a proboha hoši holte ty spodky takto se ti to určitě nevyplatí,pokud je tam necháš ochudíš se min o 5-10g na kytce.....pryc s nimi,klidne si je zkus zakořenit za oknem na ven...

out06 out09 in#1 in#2

Old Post 16-04-2010 v 07:40 AM
SaMoLeBKa je offline   Profil uživatele SaMoLeBKa   Find more posts by SaMoLeBKa   Foto galerie člena SaMoLeBKa   Click here to Send SaMoLeBKa a Private Message   Add SaMoLeBKa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skioo
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

SaMoLeBKa
Dal jsem na tvoje rady a kytky jsem podložil a ostříhal.-Díky za rady i takovéto jasné věci se někdy musí nováčkům vysvětlovat. = )

Mochu ty uštíplý větve dát zakořenit když už začinaj kvést? Mám to dát zakořenit do kelímku s kokosem (nic jiného momentálně nemám)Zajmá mě jestli to normálně zakoření nebo si musim kupovat nějaký kořenový substrát,hnojiva.?(prosím rychle dnes jsem to uštípl tak aby to zatim neuschlo, popřípadě abych se stim zbytečně nesázel )
Omlouvám se že zase nehledám a jen se ptám ale od čeho by jsem to tady zakládal kdybych se na nic neptal.
Inak se jim daří dobře a v příštím tejdnu hodim foto a pokusim se už o nějaký to makro. Peace

Naposledy upravil skioo 18-04-2010 v 20:26 PM

Old Post 18-04-2010 v 20:20 PM
skioo
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

21.den květ
Pár fotek pro spestření = ) Snad vám nevadí že sem davam fotky tak často(?) ale musím se podělit o tu krásu = D
1)SSH
2)C4
3)Oholené stonky...........snad ne moc, ani málo = )

Old Post 19-04-2010 v 21:21 PM
skioo
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

No zase sem se zasek na fotáku = D
Inak teplota začíná stoupat ve dne už tam mám kolem 35°C V noci tak kolem 25°C.
SSH začíná dost přerůstat a pálit se tak sem to přestavěl tak aby byla co nejdál od zářivky.
C4 se začíná pod tíhou palic dost naklánět až se bojím že se zláme, ale snažim se to řešit ale moc to nefunguje.
Myslím že na to že už i hnojím od oka nic neměřim a jen u nich deně sedim alespon 2 hodiny tak že to stačí = D

1)Jack - Řekl bych že povedená fotka
2,3)-BG
4,5)-Nebula

Naposledy upravil skioo 22-04-2010 v 21:25 PM

Old Post 22-04-2010 v 21:13 PM
Preps
Stálý Člen

Karma uživatele Preps - 92% PěstitelskáKarma uživatele Preps - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

velice pekny ja jedu 250w v 60-60-140 vyska..

k+

som tu preto aby som mal svoj makacik ) za rady tipi a triky vopred dakujem

Old Post 24-04-2010 v 11:43 AM
Preps je offline   Profil uživatele Preps   Find more posts by Preps   Foto galerie člena Preps   Click here to Send Preps a Private Message   Add Preps to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 48

citace:
= D Proč je ten kokos tak ryskantní?Mě nepříde že by to byl věči problém spíš mě to příde lepší než předhnojený substráty ale sem začátečník takže se třeba mýlím = )
Eště se chci zeptat jestli je normální zalívat 5x do týdne? A přidávám hnojiva (+- podle dávkování) tak 3x do týdne ale vysychá to ukrutně a teplota je max 30c(za světla).
Za rady a komentáře budu vděčný = ) a máte někdo zkušenosti stim postřikem?

Čau..Pokud sem to tu dobře pročet,tak ti zatim nikdo neporadil s tim postřikem..Leafcoat kytce částečně uzavírá pory a snižuje tak u kytek odpařování listama..Taky funguje jako prevence proti list.plísním..
Neni to určený ke každodenímu použití,to by mohlo vysvětlovat,že ti kytky začaly míň pít,když povyrostly,protože si je začal stříkat timhle..a kytky snížily odpar z listů....Já to používám tak cca 1x za 14 dní jako prevenci před plísněma..
Ať se daří,pic.

Naposledy upravil 24-04-2010 v 15:20 PM

Old Post 24-04-2010 v 12:37 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
14-11-2010 - First Indoor 750 W - 26 odpovědí
26-07-2009 - My First Indoor - 10 odpovědí
24-01-2008 - My first indoor 400Wplantstar - 261 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás