Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nechal jsem na každém výhonku jen 3 velké listy.
všechno ostatní muselo pryč.Furt to lezlo nad šišky a stínilo si to navzájem.Zastrčit nepomohlo tak kosa i když nerad
no jóó chrochtačka............papej
a takhle se žije pod pletivem.Takové malé konopné geto.
Tady de vidět že je to dost ožrané tuším od bekyně.Teď si nejsem jistej ale kdo chce tak si to tady na groweru najde že.
Když jsem přišel ke kytce tak sem se celkem lekl že je to i nahoře.Spíš na jedné polovině kytky od minula docela dost popáplé(mrchy jedny).Nevím nevím,žeby dofachal phytamin.Nejspíš to budu muset stříkat poctivějc tak dvakrát týdně.Teď jsem docela dlouho nestříkal.No rozhodně to předtím tak znatelně ožrané nebylo.Spíš dole pod pletivem a někde jsem tady čet že phyt. trochu chrání i před škúdci.Dnes pořádná sprcha tak uvidíme.
Čus bro. Tie zahadne kresby na listoch je parazit vola sa tušim worm leaf. Najlepšie riešenie je najasť ho v liste a rozmačknout nechtama. Mal som podobny problem na jednom strome a ručne som tie mrdky kill. Tak ať to kvete.
kytízzz vytahujou drápky......doufám že nebudou agresivníještě na ně musím párkrát šahat
tančící ganja
připraveno pro lepší papání
opozdilci
dneska jsem hledal toho posraného ožírače listí a našel sem....chvíle napětí.......nenašel....Je to absolutně neviditelná záležitost(a to mám zrak perfekto).Co už.Bodat na to.Trhat ožrané listy radši nebudu páč by tam nic nezustalo.
Radši jsem šel do akce a nasolil tam jednu dávku(ze dvou.Bude stačitnebudu to s chemkou přehánět)darovaného(THXman)..A H....Dvojku a trojkutak něco mezi první fází květu a tou pokročilou.šoupl jsem to do 10L vody a práskl to tam.Potom 10L vody s enzymem a potom to přikryl 40L vody.Lupl navrch phytamin a je to.Mise splněna.Připoutejte se.........odlétáme
...........Pro srovnání..........
FOTO Z ROKU 2006 ....25.09.2006
Udajně má bejt FOUR WAY docela odolnej vůči plísním i některým škudcum.
Ale asi jak které feno.To z roku 2006 bylo udajně selektované a opravdu mnohem lépe odolné.Plíseň uplně nulová a ta horská dráha na listech o 50% meně.
Od minula proběhlo pár změn které nejdou přehlédnout a to brutální protrhání listuuu(i když velice nerad).Nemám v oblibě trhat listy(ještě tak ožrané)ale u téhle metody je to třeba.
Mezi listy se držela voda takže se nedalo jinak.Navíc šlo na knedle málo světla.
Teď se to krásně prosvítilo a mužeme krásně kynout.
Taky večeře v podobě enzymuuu určitě neuškodí.Samo.že do okopané hlíny.Není nad to zajet motykou do měké ulehlé hlíny.Nutno vyzkoušet.Vřele doporučuji
Ahoj, mas to vychytane, jak nejvic to de. Od super FIM strihu a super-croopingu přez grow až po kvet. Jak tak koukam, uz ti rostou pekny palicky. Doprej jim dost papani a vitaminu. :-P
Přeji velikou urodu a hodne moc super zazitku pri koureni. Posilam K+ :-)
Dnes opět návštěva ožralé kvítízz.
Sehnal jsem nějaké bloom žrádlo tak snad si pochutná.
Jmenuje se to bloombastik nebo tak nějak od Atami.Jen jsem to zahlédl takže nevím přesně.
10ml za 35kč no neber tovzal jsem teda 20ml
Šoup sem to do dvaceti litrů,zamíchal a hurá stim pod kvítko(prvně okopáno pro lepší papání).Když sem slyšel co je napsáno na letáku na flašce tak jsem teda zvědavej na účinek.
Taky jsem došel nato že parazit byl donešen zřejmě už s řízkem.Na druhé fotce zamlada už jsou na spodních listech cestičky.
Taky si myslím že pletivo jim urychluje přesun na jiná místa na kytce.Podle rychlosti prudkého rozšíření(jeden týden)otom nepochybuji.Takovej rychlej nátlak na kytíz jsem teda ještě nezažil.
<<<Bude to chtít katanu.Jeden švih a je to poklizené
Fotky nic moc.Nějak to nechtělo ostřit sviňa jedna
paldy nakrajích jsou na víšku tak trojnásobné oproti paldám ve středu.Jo koncové knedle jsou koncové knedle