Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar all.
Prikladam nekolik fotek ze 33.dne kvetu. Kytis kupodivu nerostou moc do vysky, ale rozvetvily se pekne a navic maji jeste mesic cas, tak uvidime co udelaji.
pH stabilni na 5.8, EC drzim na 1.6.
Tech divnych listu si nevsimejte to jsou pozustatky z chlorozy. Vetsina listu je tmave voskove zelenych.
zdar. Nepovedlo se to, ze kyticky hned po prepnuti chytla chloroza, je to zdokumentovany vsechno vyse v tomto trydu. Proto se asi tak malo vytahly. Otazka "proc je chytla chloroza?" je pro me stejna jako "kdo byl Jack Rozparovac?"...posledni co me tak napadlo je, ze jsem jim nenechaval odstat vodu...
No ale nicmene momentalni vyska je uplne stejna jako minule u UPP. Chtelo by to tak o 20 cisel vic no... aspon nebude jebacka se spodkama
Ted jsem vykoumal supr vychytavku na dalsi kolo.
Ponevadz muj box ma pudorys 1.2x1.2 m coz dava obsah 1.44 m^2, prechazim na Vertical scrog. Podle mych presnych propoctu, pokud do boxiku umistim pletivo tvaru valce o vysce 1m a o prumeru 0.80m pak bude plocha podle Q = 2πrh = 2π(0.8/2)x1 = 2.51m^2... Rezerva mezi lampou a pletivem bude 40cm (10 cm rezerva pro palicky) a nejmensi vzdalenost mezi pletivem a stenou boxu bude 20cm a to prave ve ctyrech mistech... Genialni plan
Máš to hezky i když jsou trošku menši, tak se to alespon pekne prosvetli a budou to keřičky palic .... Jinak u tech 2x36W nevim jestli každych 10g dobrych spiš každý gram dobry jinak nevim jak je to stou odstatou vodou u hydrosystemu ale ja odstatou nepouživam jen čerstvou a to do všeho ...
Zdar, ohledně toho plánu to by mohlo být super pokud by se ti pěkně podařilo tu síť pokrýt, alternativou by byly 2 patra kytek od země do pulky a od pulky navch třeba, samozřejmě v aeru že jo.
Todlencto je posledni grow s timto Set-upem. Pak cca mesic pauza kvuli stehovani.
No a jinak tak predbezne: dalsi grow bude v HB XXL. Rust na 2x250MH a kvet na 2x600HPS. Jeden system bude tady to aero, uplne stejne a druhy system bude v tech samych bednach, akorat ze bude mit vysokotlake rozvody a mlhovaci trysky, taky samo ze jine cerpadlo. Dohromady tam bude 24 kytek a na obou systemech zkusim ten V-scrog. Equipment uz mam, jenom s mistem je zatim problem...
Tak jsem to nechal jeste chvilu zjedovatet a po cca 12 dnech flushe setnul. Minule kdyz jsem jel NYCD tak vubec nebyl tak olepeny jak tedka... bylo to tim ze mi prerostl a u blizko u lampy byla pak vysoka teplota.