Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Sedmý Indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 33

citace:
Původní příspěvek od Claune
Zdarec kolego, pěkně se ti to nafukuje na 12. den, koukám ec už 2.0, koukám maj docela hlad jinak ten větrák ofukovej ti jeden nonstop?

pic khámo,jedu 18 den ,nevím kde si vzal 12tý .viz příspěvek výše ..kté druhé otázce:zatím to mám porád na časovači,tak že sem udělal menší pauzy...zatím....když svítím tak sou intervaly na vypínání menší a když je tma tak ho mám vypnutý poměrně dlouho....nastavuju si to podle hodnot naměřených(vlhkost,teplota)...po každém snížení lampy,trochu přehazuji programy na časovači .....ale ještě tak týden,max dva apojede mi nonstop

Old Post 10-10-2008 v 14:55 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Chemie for flashback9 Příspěvek č. 34

čoeče abych pravdu řekl,tak ani nevím ,dávám hodně porád a sem spokojenej

Old Post 10-10-2008 v 14:56 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Hydroponie 23 Den 12/12 Příspěvek č. 35

zdravím,včera další proplach a dnes nasazeno Ec- 2.10 s Ph- 5.75 ..........pro ty co nečtou celé příspěvky ....dnes 23 den květu.........

Old Post 14-10-2008 v 20:43 PM
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 36

ještě jedna dávka

Old Post 14-10-2008 v 20:45 PM
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 37

citace:
Původní příspěvek od flashback9
kdy vysadiš jedničku nebo už si udělal ?

ještě nééé,nechávám to na max periodu co je v návodu..30 Day

Naposledy upravil MANHUNTT 15-10-2008 v 21:00 PM

Old Post 15-10-2008 v 11:40 AM
duuub
Nový Člen

Karma uživatele duuub - 9% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 38

Zdravím, máš to opět moc pěkný... Zajímalo by mě jestli kromě listů stříháš i větve které vypadají že z nich nebude nic moc?? Máš je pěkně v rovině, je na to jak je v rovině udžet nějaký specielní fígl nebo to jde prostě samo??

Old Post 17-10-2008 v 18:38 PM
duuub je offline   Profil uživatele duuub   Find more posts by duuub   Foto galerie člena duuub   Click here to Send duuub a Private Message   Add duuub to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 39

Ahoj,díky ....stříhám pouze listy a to hodně a skoro pořád ,žádné větve nestříhám,nebot s každé něco bude .Ale fígl novej přeci jenom mám ,dříve když sem jel mix sativa indica,tak sem většinou špičky sativ zastříhl aby byli stejně vysoké.Ted sem u nejvyších kytek dal kolínka a pěkně sem je ohnul na skoro stejnou výšku jako sou ostatní a ušetřil sem vrcholky.Všem to doporučuji,jenom se to musí udělat dokud je stonek ještě pořádně přužnej,aby se nezlomil........

P.S. Dnes udělán opětovný proplach a zítra nasazeno hnojivo bez Ah 1 .......

Old Post 18-10-2008 v 22:10 PM
MANHUNTT
šestikoulař

Hydroponie Vysazeno Ah 1........Květ 29 den. Příspěvek č. 40

Pic,tak dnes sem nasadil hnojivo bez jedničky.Ec- 2.20.Ph- 5.80.
Pořádně sem ještě jednou vše ostříhal,přihazuji jednu fotku po ostříhání přebytečných listů.

HydrologickÉ PĚstovÁnÍ Na Rockwoolu
H.R.GIGER OUTDOOR SKLIZEN
1. 2. 3. 4.
PRVNÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, DRUHÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, TŘETÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, ČTVRTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ PÁTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,ŠESTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,SEDMÝ INDOOR OSMÝ INDOOR DEVÁTÝ INDOOR
MANHUNTTOVA Indoor GALERIE 600W

Old Post 19-10-2008 v 19:54 PM
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Karma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

manhuntte zkoušel si nějaký tvůj indoor bez toho aby si listy stříhal nemyslíš že by to bylo lepší co se ví tak kytky listy přímají živiny pro tvorbu květů tak jestli by nebyly větší palice jinak krasný grow

Old Post 19-10-2008 v 21:15 PM
BENJAMIN LINUS! je offline   Profil uživatele BENJAMIN LINUS!   Find more posts by BENJAMIN LINUS!   Foto galerie člena BENJAMIN LINUS!   Click here to Send BENJAMIN LINUS! a Private Message   Add BENJAMIN LINUS! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
duuub
Nový Člen

Karma uživatele duuub - 9% Pěstitelská

Chemie Příspěvek č. 42

Čus Manhuntt, díky za odpověď... Ještě bych měl jednu otázku co se týče AH. U nás má voda počáteční hodnotu EC asi 0,6. Nevim jak je to u vás, ale kdyby měla třeba 0,3 (což nevím) tak konečná hodnota EC bude u mě vyšší (2,2 u tebe a u mě 2,5). Takže by mě zajímalo kolik tam dáváš AH jestli se třeba teď aktuálně řídíš návodem nebo jestli dáváš dvojnásobek (počítám samozřejmě i s úpravou PH)?? Podle EC 2,2 bych to viděl tak na 150% - 200% procent oproti návodu nebo máš počáteční hodontu EC vyšší. Stačilo by mi to vyjádřit v procentech . O kolik víc...

Old Post 20-10-2008 v 07:55 AM
duuub je offline   Profil uživatele duuub   Find more posts by duuub   Foto galerie člena duuub   Click here to Send duuub a Private Message   Add duuub to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saiklon
Stálý Člen

Karma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

duuub, manhunt:

panove myslite si, ze je mozne aby mela moje voda ec 0.12??? Takle mi ho ukazuje merak, nakalibrovanej. mam ten phec monitor hanna, temer novej, po pridani doporucenyho davkovani AH na 1. 1-3 tydny mi ec vyjelo na 0.6, a ph se drzi stabilne dlouhou dobu na 5.7 -5.8.. dube takle bych tam solil taky okolo 200% !! dporucenyho davkovani, a nejsem si jistej jestli to holky budou davat..

co si o tom myslite?? je to mozny, nebo to spis odpovida nejaky chybe meraku, nemam bohuzel nikoho od koho bych si moh ec metr pucit na overeni.. ph zdrojovy vody 6.0 a ec 0.12

Jinak Manhuntt opet nadhera, ale to ti nemusim ani rikat, kdyz ti tu sklada poklonu temer kazdej tesim se na tve salamy, a peclive sleduju a procitam..

zdar s.

Naposledy upravil saiklon 20-10-2008 v 08:12 AM

Old Post 20-10-2008 v 08:06 AM
saiklon je offline   Profil uživatele saiklon   Find more posts by saiklon   Foto galerie člena saiklon   Click here to Send saiklon a Private Message   Add saiklon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Ec Příspěvek č. 44

citace:
Původní příspěvek od duuub
Čus Manhuntt, díky za odpověď... Ještě bych měl jednu otázku co se týče AH. U nás má voda počáteční hodnotu EC asi 0,6. Nevim jak je to u vás, ale kdyby měla třeba 0,3 (což nevím) tak konečná hodnota EC bude u mě vyšší (2,2 u tebe a u mě 2,5). Takže by mě zajímalo kolik tam dáváš AH jestli se třeba teď aktuálně řídíš návodem nebo jestli dáváš dvojnásobek (počítám samozřejmě i s úpravou PH)?? Podle EC 2,2 bych to viděl tak na 150% - 200% procent oproti návodu nebo máš počáteční hodontu EC vyšší. Stačilo by mi to vyjádřit v procentech . O kolik víc...

Ahoj,je pravda že všude je voda jiná.U nás mám Ec 0.30 a Ph 7.Řídím se normálně podle návodu a Ec metru,na začátku jim rozdělám 1,20 dle návodu a vychází mi to skoro přesně poměrově +- o proti návodu na hnojkách...

Old Post 20-10-2008 v 09:56 AM
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 45

citace:
Původní příspěvek od saiklon
duuub, manhunt:

panove myslite si, ze je mozne aby mela moje voda ec 0.12??? Takle mi ho ukazuje merak, nakalibrovanej. mam ten phec monitor hanna, temer novej, po pridani doporucenyho davkovani AH na 1. 1-3 tydny mi ec vyjelo na 0.6, a ph se drzi stabilne dlouhou dobu na 5.7 -5.8.. dube takle bych tam solil taky okolo 200% !! dporucenyho davkovani, a nejsem si jistej jestli to holky budou davat..

co si o tom myslite?? je to mozny, nebo to spis odpovida nejaky chybe meraku, nemam bohuzel nikoho od koho bych si moh ec metr pucit na overeni.. ph zdrojovy vody 6.0 a ec 0.12

Jinak Manhuntt opet nadhera, ale to ti nemusim ani rikat, kdyz ti tu sklada poklonu temer kazdej tesim se na tve salamy, a peclive sleduju a procitam..

zdar s.

ahoj,no já si myslím že možné to je,že máš tak nízké Ec normální vody.Možná co bych ti doporučil,tak si někde sežen na zkoušku ještě jeden Ec metr a změř to oběma a uvidíš.Jinak se normálně řid podle toho co máš napsané na hnojivu a co ti ukazuje Ec metr.Jestli máš tak malé Ec vody,a bude ti to ukazovat i jinej Ec metr,tak rozdělej normálně na začátek 1.20 Ec jak máš a ničeho se neboj...

Old Post 20-10-2008 v 09:59 AM
tomas2pet
Stálý Člen

Karma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

citace:
Původní příspěvek od saiklon
duuub, manhunt:

zdar s.
Ahoj, to že máš EC vody 0,12 je možné. Jsem nedávno měřil EC vody u jednoho známého tady na severu, jedná se o vodu z povrchového zdroje a mela to EC taky takhle nízko takže nic divného. Já osobně mám doma z kohoutku EC 0,73 a ze studny 1,2. Já používám reverzní osmózu a leze mi voda kolem 0,1. Na růst začínám na 0,8 a konec růstu kolem 1,2 – 1,4 podle toho jak baštěj.

Old Post 20-10-2008 v 14:17 PM
tomas2pet je offline   Profil uživatele tomas2pet   Find more posts by tomas2pet   Foto galerie člena tomas2pet   Click here to Send tomas2pet a Private Message   Add tomas2pet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tanita
Stálý Člen

Karma uživatele Tanita - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Zdarec MANHUNTTe......Luxus....Jen by me zajimalo jestli si neuvazoval dat tam misto 3rohozi treba 6 ..Tim padem bys mohl zkratit dobu rustu ne_?Jinak saiklon zdrojova voda z EC 0,12 je luxus..To mi tu mame 1,2

Old Post 20-10-2008 v 17:52 PM
Tanita je offline   Profil uživatele Tanita   Find more posts by Tanita   Foto galerie člena Tanita   Click here to Send Tanita a Private Message   Add Tanita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Hydroponie ........kam bych to dal čoeče Příspěvek č. 48

citace:
Původní příspěvek od Tanita
Zdarec MANHUNTTe......Luxus....Jen by me zajimalo jestli si neuvazoval dat tam misto 3rohozi treba 6 ..Tim padem bys mohl zkratit dobu rustu ne_?Jinak saiklon zdrojova voda z EC 0,12 je luxus..To mi tu mame 1,2

pic a díkes,měl sem kdysi dávno pět rohoží,ale v jiné pěstírně.Byla o něco větší.Do této sou tři akorád.K tomu Ec:Taky se mi to moc nezdá,jak psal kolega,nakalibruj Ec metr,nebo ho přeskoušej,jestli nejní náhodou rozbitej. :-)

Old Post 20-10-2008 v 22:09 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-04-2017 - 1st Indoor - 133 odpovědí
29-10-2013 - DMG indoor 400w - 146 odpovědí
18-05-2012 - second indoor 600w - 16 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás