Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska mi přišel Ripen a Nlite SHPS, takže sem jí tam ještě na konec nainstaloval a dneska naposledy zaliju B´cuzzem a potom tak 14 dní Ripen, snad s těma paldama ještě něco udělá, tohle kolo se moc nepovedlo no, myslim, že sklidim tak na jedno brko, ale pěstování jde dál a příště budu přestavovat skříň - nová výbojka, vylepim diamantovkou, nový hnojky (Plagron Start-up, Bloom, Green Sensation), takže to snad bude o něčem jinym, fotky budou až se v pondělí vrátim...
Heeej kejmo co blaznis. Podle me sou ty palice dost dobry.....Asi jen zapominas co mas za svetlo....ono 250W moc zazraku neudela woe.....
Jinak zarazi me ze ti to zfialovelo.....to fakte nechapu...
Mno a asi si to taky trosku moc krmil hnojkama co rikas????,MAs tam pekne opaleny listky cece.....
Ale jinak pekny K+ letííííí
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
Cau mistre
jak uz pise Jpt mas dvestepadinu, v pripade,ze mas vse nastelovane a poladene jak ma byt ,se da z 250 vytriskat celkem slusnej vynos pro nekoho kdo cadi part time
To mas ztoho ,ze porad cucis na galerie z sestikouli a pak ses zklamanej ,ze nemas poradny bambule
Pekna barva kytek Bobe
mej se
Původní příspěvek od Pampalini Cau mistre
jak uz pise Jpt mas dvestepadinu, v pripade,ze mas vse nastelovane a poladene jak ma byt ,se da z 250 vytriskat celkem slusnej vynos pro nekoho kdo cadi part time
To mas ztoho ,ze porad cucis na galerie z sestikouli a pak ses zklamanej ,ze nemas poradny bambule
Pekna barva kytek Bobe
mej se
Nj to je fakt, dycinky se namlsám z tvýho threadu
Jo barva kytek je hustá, jako z cirkusu
Teď jedu do gshopu, tak to trošku to upgraduju Už se těšim až znova nasadim
Zdravim, v neděli jsem to dal do temna, zejtra to pokosim a dám sušit, těšte se na fotky, sem fakt zvědavej, co s toho bude, naděje si moc nedělám, koukám se spíš na další round
Udělal sem teď velkej nákup - diamantovka, Plagron Alga Bloom, Start-up, GS, AH Enzymy+, Plagron Growmix a konopný mýdlo Už se těšim na kutění
Zdravíčko, tak jsem všechno usušil, oškubal, zvážil, otestoval, takže...
Celkem ze 7 kytek (z toho polovina více než podivných kytek) bylo celkem 96g
Jsou to takový řidký paldy, ale myslel jsem, že to dopadne hůř, takže já si nestěžuju
Ohledně smokereportu, no to be honest, jediný co si z tý kalby pamatuju bylo, že sem měl v jedný ruce rum a v druhý dva litry vínka, takže
Ale matně tušim, že tam kámoš ubalil asi gramovýho macka, nebyla to vůbec škrábavka, za což jsem hodně rád, a pak si pamatuju, že to dalo takovej pecku do hlavy, a pak taková pohodička
Všem Ď za K, za podporu a tak dále, mějte se Bobek