Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo díky....jo a nevíte někdo pls jak se dávají pod ten text jak vy máte jako kde pěstujete,no prostě odkazy na ruzne stranky a tak nevím kde to mám dát.....
1.Mám pouze dvě fotky .Včera jsem hnojil plagronem a jako nejde to moc poznat za ten týden se toho moc nezměnilo,myslel jsem že jako to začne pořádně kvést ale nic,tak ji tedka prestanu hnojit a až začne pořádně kvest zacinam s plagronem...
Tedka budu týden pryč.Tak se mi bude o kytky starat bracha a kamos soused tak sem hodim další foto az za tyden....:-)Doufám že uvidím nějaké změny.....
mas to pekne Cooper, prajem ti peknu prijemnu a nikym nerusenu jesen. ja na moje chodim raz za 10-14 dni a nemozem si tiez stazovat, mna tiez tesia vzdy tie zmeny.....
Tak tedka jsem se dozveděl blbou zprávu.Ty kytky v kukuřici mi ukradli cikani....Jako žádná velká ztráta to není ,ale nasere to,ale njevíc mě těší jejich debilita oni ne že by ty kytky nechali a dali na jiné místo když to ještě ke všemu bylo v kyblu ,nebo prostě nepočkali až to dozraje,ale oni otrthaji listy a stonek tam nechají debili .....a ještě ke všemu ty kytky těch listu moc neměly
Zdravim máš to parádní. Ty ukradený kytky naserou, ale co se dá čekat od cikánů. Hoď nějaký fotky květu. Já už na něj čekám jak mlsnej pes tak se aspoň naladim. Zatim pic k+