Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
112567 112567 :-D zavolej mu do clubu on bude vědět =) jinak ksicht trosku jeste boli ..... kovy si stezuje ze ho boli ty prisite rohy ale jinak pohoda =) kdy ty to plánuješ seknout pepe ?
Takze jsem tu a se mnou dalsi update... ve stredu jsem byl na kytkách skontrolovat, jestli na hermatém nevyrašily další koule... naštestí se nic neukázalo
Původní příspěvek od k/-\pr hoj...je to pekny....akorat se me zda ze si tech palicek vsimas as moc pac jim zacinaj lehoucce hnednout pestiky a to znamema ze se jich obcas dotknes
Opravdu???
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
Původní příspěvek od k/-\pr hoj...je to pekny....akorat se me zda ze si tech palicek vsimas as moc pac jim zacinaj lehoucce hnednout pestiky a to znamema ze se jich obcas dotknes
to je IMHO blobost. přece když to začíná hnědnout tak to ''zraje'' .. sry pokud se mýlím a prosím o bližší info :-D
nekterym clenum G. se toto tvrzeni nelibi a tak upresnim....ja kdyz jsem utrhava kolu na hernousoj na palicich...(nemyslim moji death WW ze skleniku) tak na pestiky na palicich zacali hnednout..ale pouze na tech kterych jsem se dotykal....a k tomu je tu i thread....http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=29848
No, kapr, když ta speciálka, tak já teda zareaguju. Já se Ti podepíšu pod k- a Ty hned vyletíš, jak čertík z krabičky
Nehnědne to tím, že na ně šaháš, to jen kaprovi, který je hovádko nemyté a má tak špinavé ruce, proto mu hnědnou Jako sorry kapr, ale šel jsem na Tebe slušně přes pm a ty mi tam bliješ h***a a ještě tu dáš příspěvek, který vůbec nic neobhajuje a ten odkaz, tomu se mám jako smát? Ty tam napíšeš, Kaspars to odkýve a najednou je z Tebe pan rada.. Fakl LOL
Původní příspěvek od Moltres No, kapr, když ta speciálka, tak já teda zareaguju. Já se Ti podepíšu pod k- a Ty hned vyletíš, jak čertík z krabičky
Nehnědne to tím, že na ně šaháš, to jen kaprovi, který je hovádko nemyté a má tak špinavé ruce, proto mu hnědnou Jako sorry kapr, ale šel jsem na Tebe slušně přes pm a ty mi tam bliješ h***a a ještě tu dáš příspěvek, který vůbec nic neobhajuje a ten odkaz, tomu se mám jako smát? Ty tam napíšeš, Kaspars to odkýve a najednou je z Tebe pan rada.. Fakl LOL
hele,dobre...jak je vidno,kazdy na to mame zcela odlisny nazor....tak ted us v poklidne konverzaci...rekni me na to svuj nazor.....pripominam,svuj narozor,ne kritiku na muj...ja sem teda presvecenej o tom ze to neni zpusobeny spatnou genetikou ani predcasnym dozratim casti palicky ale proste jenom tim ze se toho pestitel dotyka....
Dneska jsem měl za holčinama jet, ale bohužel počasí mi nepřeje :-( je možné že se to ještě v příštích hodinách vybere a nakonec stejnak pojedu, ale na takový převrat to nevidím... navíc začínám mít obavy, aby vůbec holky stačily dozrát :-( kvuli počasí, které mi spíše připomíná tvrdý podzim............ v ranních hodinách teplota okolo 7 stupňů
Tákže před dvouma dnama jsem byl za kytkama a jakmile jsme byli s kamaradem u nich tak se nam z5 vubec nechtelo tak jsem si rekli ze prespime ..... ucvakli jsme jednu vetevku z hermace, ketremu davam tak posledni tyden a zhuli se...
pote nas pri pohledu na jednu z vrchlic napadlo z ni udelat mleko ..... ovsem co cert nechtel tak me asi od 12 hodiny poledni zacala silene bolet hlava a do vecernich hodin nepresla.... tudis jsme zacali varit mleko a ja jsem se citil cim dal huř
zacalo me polivat horko ktere hned vystridala zima ... pri michani mleka me kamos poslal spat ze vypadam hrozne ..... Tak jsem se odpotácel do horniho patra, kde jsem se zabořil do postele pod 3 perinama jsem se vrtěl..... rano jsem se probudil apsolutne vpohode tudis nevim co to je :-(
Jak jsem jiz drive zmiňoval všechny fotky byli foceny brachovým foťákem . No a na to jsem doplatil, když jsem po příchodu domů zapomněl přetáhnout fotky Tak brácha druhý den vše smáznul v domnění že je vše přetáhnuto., takze ke kytkam asi zase az v patek
Původní příspěvek od Billek Prosimte hod ty tvoje chciplinky na hnuj...
A to jako proč???
Na to, že je to jeho první out, tak to není vůbec špatný.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář