Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Animovaný obrázky mi nevaděj, když to neruší při čtení příspěvků...
Limit velikosti v kB mi docela vyhovuje - neni to nejlepší ale při komprimaci to má ještě slušnou kvalitu...
Rozlišení bych bral tak těch 80×80px, neni to takovej rozdíl oproti 50, žádnen spam by tim nevzniknul ! Je to o 30px víc...
Ty co chtěj avatary zrušit maj možnost se vyjádřit v ankěte - ale o tom tenhle topic není...
Je to prostě názor každýho... V anketě aspoň uvidíte, kdo si co myslí ...
No a ještě jedna věc, i kdyby bylo 100% lidí pro zvětšení rozlišení na 80×80px (což se asi nestane), tak to záleží stejně na adminovi, jestli se to zrealizuje či ne..
VoidMAN: Jo, je to vcelku málo, ale není pravda, že bys do takovýhleho gifu nedostal vic jak 7 framů. Pokud máš každej frame jinej (tzn. nemaj žádný společný pixely), tak možná. Můj avatar má 7.62 KB.
VoidMAN: S grafikou pracuju normálně, nejsem profík ani lama...
No máte pravdu že jestli, JESTLI by se zvětšilo rozlišení avatarů na např. těch 80px, tak by se muselo přidat i na limitu velikosti v kB, jinak by se to muselo víc komprimovat a kvalita by stála za prd..
VodiMAN: Tak se v tom vyznáš líp než já no
Já sem ten novej avatar (animovanej) co právě mám udělal myslim z 8 framů a výsledek byl na 45kB.. Tak sem snížil barvy na cca. 150 a vida, 18kB... A je to podlě mě dobrá kvalita..
Zvětšení tedy limitu na 40-50 kB by nebylo na škodu...
Animace rusi pri cteni. Stejne tak vypinam animovane banery na strankach. Koutkem oka porad zachytavam pohyb a clovek ma mozek utvoren tak aby pohyb pritahoval jeho pozornost.
Původní příspěvek od Sinuhet Animace rusi pri cteni. Stejne tak vypinam animovane banery na strankach. Koutkem oka porad zachytavam pohyb a clovek ma mozek utvoren tak aby pohyb pritahoval jeho pozornost.