Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
regular ze budes mat samcov a samice
feminizovane ze mal by si mat iba samice ale vyskytuju sa aj hermaci hlavne na outdoore....
naozaj to bol velmi blbej dotaz
Já dostal semínka matanuska mist od "sagarmaseeds".....prý aljašská odrůda odolná proti plísni a mrazu . tak jsem zvědavej ,bude to muj první grow . Kolem května je přesadím do země . Dneska jsem to risknul a prá jich zasadil přímo do lesa na tvrdo
Původní příspěvek od Kubik Já dostal semínka matanuska mist od "sagarmaseeds".....prý aljašská odrůda odolná proti plísni a mrazu . tak jsem zvědavej ,bude to muj první grow . Kolem května je přesadím do země . Dneska jsem to risknul a prá jich zasadil přímo do lesa na tvrdo
myslim ze to bola dobra hlupost sadit dnes do lesa...
inak trochu si pomotal meno je to Matanuska Mint od Sagarmatha Seeds
ked to ma v genoch aljasku neznamena ze to vyrastie len tak ked vonku mrzne...
sadit idealne po polke maja ked prejde to ochladnie a dazde a uz duplom ked nemas doma predpestovane a ides priamo zo semena
inak genetiga celkom luxusna Sagarmatha ma dobre veci
ked to mas original seeds bola to velka skoda lebo nie su zrovna 3x lacne
myslim ze to bola dobra hlupost sadit dnes do lesa...
inak trochu si pomotal meno je to Matanuska Mint od Sagarmatha Seeds
ked to ma v genoch aljasku neznamena ze to vyrastie len tak ked vonku mrzne...
sadit idealne po polke maja ked prejde to ochladnie a dazde a uz duplom ked nemas doma predpestovane a ides priamo zo semena
inak genetiga celkom luxusna Sagarmatha ma dobre veci
ked to mas original seeds bola to velka skoda lebo nie su zrovna 3x lacne
Já vím je to MINT ale na netu to má název i mist ...píšou tam MINT aka MIST http://www.cannabis-seeds-bank.co.u...165.html....ten člověk co mi je poslílal je má od tý seedbanky akorát je to prý druhá generace .....taky jsem myslel ,že je to pomotaný , když jsem název hledal na netu ,ale mist se tomu říká taky .
Samozřejmě ,že budu předpěstovávat doma , ale dneska jsem byl okouknout místo , kde chci potom kolem toho května přesadit a jen tak jsem je lupnul do země , bylo jich pár . Tak jsem chtěl vyzkoušet co příroda udělá .......
zdrawím,,,,,,poradte pls akú odrodu si mám kúpit ak mám záujem o podla Vás najsilnejšiu outdoor odrodu fem,dozrievajúcu v semtemri a v oktobr???poprosím vás fakt o riadne zmaštovadlo,,čiže pecku a aj o link,,kde si ju môžem objednat,,,dakujem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tento odkaz je smerovaný najstarším členom groweru,,ktorý už niečo skúsili,,,,,ešte raz dakujem
Původní příspěvek od vorman zdrawím,,,,,,poradte pls akú odrodu si mám kúpit ak mám záujem o podla Vás najsilnejšiu outdoor odrodu fem,dozrievajúcu v semtemri a v oktobr???poprosím vás fakt o riadne zmaštovadlo,,čiže pecku a aj o link,,kde si ju môžem objednat,,,dakujem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tento odkaz je smerovaný najstarším členom groweru,,ktorý už niečo skúsili,,,,,ešte raz dakujem
Zdar. Letos jsem jel Anesthesii od Pyramid seeds a sklízel jsem ji myslim 3. řijna a byla tak akorát. Velmi dobře se větví, poměrně rychle roste, a ten výnos je ohromující. Vřele doporučuji
Nazdar.. čo poviete oplatí sa mi viac power plant od dutch passion alebo Early skunk,, popripade poradte mi čo by ste mi odporučovali .. ide mi o to aby to v čas vyrastlo , aby to šlapalo a aby aj urody bolo vela !! kedze zijem tam kde neni moc nejake extra pekne pocasie tak aj co by trochu tej nizsiej teplote odolalo peace!!
dalsi skvely do konca septembra dozrievajici strain
nabieha celkom skoro
11.8. uz bol jasne rozpoznatelny kvet (par chlpov na kazdej vetve)
sisky orosene, plne a tvrde jak kamem
odolnost na plesen vyborna