Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdrawím jak cip, tak jsem zase objevil klasický problém. Fialové stonky. Fáral na tím až to vyfáral. Při kontrole roztoku jsem zjistil že je fest studený. A to přímo 13 stupňů!!!!! Což je fakt málo. Nejsem si jist, ale mám za to že ideální teplota je okolo 23 stupňů. Proto ted řeším topítko a pak ho tam hnedle vložím. Kytky po týdynu růstu nic moc přírustek. V hlíně jsem měl pochybnosti s přísunem živin. Bylo tomu tak, protože při teplotě 13 stupňů se živiny nevstřebávaly ideláně. Ec jsem zvednul na 1,2. Koukal jsem na kořínky a taky žádná slává v růstu. Hold teplota patří mezi hlavní veličiny. Fotos dodám přes víkend.
zatím czus
imho. optimální teplota pro fotosyntézu je 26stC (pro rostlinu může být trošku jiná, dle původního prostředí), pri 15-18stC uz metabolizmus rostliny je hodně pomalej (tudíž i živiny se vstřebávají pomaleji)....přidal bych trošku peroxidu což zvýší tvorbu kořenového systému a rostlina ho musí odbourávat, tak se trošku zvedne i rostlinná aktivita.....