Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak uz se nadobro
vyfakuj na dobro
Ode dneska mrdej na naky skutky dobry
Zaskrt mu koule az budou cely modry
Na tomto svete zadny dobry ciny
Sousedovi pred dum nainstaluj miny.
a z tech kytek bych v nejhorsim,.. kdyby nedej boze se nechteli vzpamatovat, aspon nadelal rezy,... hodne stesti tobe a tvejm kytkam a hodne bolesti a strasti tvymu sousedovi
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
Já doporučuju vyluhovat rozmačkané bobule Atropa bella-dona a polít mu zahrádku, soused se z toho pěkně dokřečuje a možná i hůř...
Jestli suší na zahrádce prádlo, stačí dát do rozprašovače HNO3 nebo H2SO4 a LEHCE mu ho postříkat. Nic nepozná, ale při dalším praní se mu rozpadne na padrť.
Jo a ještě bych si zjistil, jak porušil zákony tím, že vstoupil na soukromý pozemek. Navíc úřad životního prostředí by si na něm smlsnul za znehodnocování půdy!
Jinak krajní situace: 20ml CH3-C=O-CH3, 20ml H2O2(30%), 20ml H2SO4(35%) jako kalyzátor. Reakce je exotermická!!! Takže CHLADIT v kyblu s ledovou vodou. Po cca 8 hodinách směs vykristalyzuje. Proprat ve vodě, na noviny a LEHCE!!! vysušit. Látka háklivá na mechaniku, termiku, elektrický proud. Samovznícení při 21 stupních!!! Dobře použitelné do zámků u dveří, výfuků atd...
Hele chápu to dobře že s tím roundupem si děláte spíš jen tak legraci,že jo?
Sveď mu dceru jestli jí má a nejmenuje se zrovna Herma Froditová,ale nenič jakýkoliv kousek půdy,jen proto že náhodou "patří" dementímu sousedovi.
Trýznit musíš jeho a ne "matku nás všech"
2 Hanízek: ruce Ti to neurve. Je to substance acetonu a taky se to tak chová. Max. Ti to ošlehne chlupy na ruce. Ale která oficiální zábavná pyrotechnika Ti to nemůže udělat?! Základ u všech aktivních látek je NEUZAVÍRAT!!!
2 Co?: pokud neudělá nějakou protiakci, může se stát, že soused bude troufalejší a troufalejší a přístě ho může nabonzovat na Cops atd.
Své nepřátele je nejlepší udržovat ve strachu stylem: Buď v klidu a budeš mít klid!!!
Samozřejmě jsem tento návod mohl poslat PM, ale ať třeba nějací čórkaři a jim podobná individua vidí, že se můžeme bránit i jinými prostředky, než jen obrečením nad úrodou, vynaloženými prostředky a časem.
Věř, že jsem sem dal to nejnejnejjednodušší, co umím udělat...!
Prostě jsem člověk, který nesnáší lidi ničící dílo jiných, bez toho, že by je to nějak omezovalo. Když si bude každý hledět sám sebe.