Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj zfiře
vypadaju moc pekne!chcel som sa spytat ci uz vies kedy budes asi kosit?jak skoro u vas kukuricu kosia?a ako si zisitl ci je na silaz alebo na semeno?ja mam tiez v kukurici nejake rastliny ale stale neviem ci je kukurica na silaz alebo na semeno.niekde je mala niekde velka a rastie medzi nou dost buriny tak neviem ci by to kosili aj s tym na silaz a stale som si neni isty.
dik za odpovede nech ti to vyde.
to zfíře: Máš je moc pěkné a s tím novým foťákem co sis nedávno koupil se pořád víc zlepšuješ. Až vychytáš někaké ty makra cos mě říkal budeš moc konkurovat xmacolmovi a to je tady na growru asi nej. fotograf.
Musíme se smát dříve, než se staneme šťastnými, neboť bychom mohli zemřít, aniž bychom se zasmáli.
2zfiře: cau,
kytky zatim vypadaj dobre, i kdyz ja to moc posoudit nedokazu, protoze uz asi 5 let outdoory nejedu kvuli corkam a nikdy jsem nepestoval venku skunky, ale jen noname.
Ale, kdyztak na to koukam, nebylo by dobry to kolem fakt trochu pokosit, nebo to slunicko v pohode prosviti az dolu?
A hod zase nejaky novy fotky. Delaj se Ti tam uz palice? Co si myslis o zakrejvani outdooru nejakou folii, aby kytky zacaly kvest? Pouzivas to zakrejvani, nebo na to seres a nechas to proste bejt at si to roste.
Dik za odpovedi a zatim se mej.....
23
ani sem nechtěl tak brzo ale podle posledních fotek sem rozhod,že to protrhám a když už tak i zakrmím.zdrtil jsem jen ty největší na hlavních stoncích a pár zhníláků okolo.žádné jatka,jen decentní prosvícení
po prozkoumání listů byl detekován nepříjemný parazitkterému byla okamžitě vyhlášena válka a vzápětí proběhla likvidace násilnou smrtí.
takže v pondělí du sehnat nějakej ten BIOLdoufam že funguje i na takové macaté housenky
four way --------- o tomdle modelku scháním nějaké informace (u seed banek je to zajímavě popsané ale moc toho není.kdyby nekdo něco věděl tak ať to sem nasype please)