Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JJ, ty moje taky, ale teďka je v noci 10 stupňu, nevim co to snima udělá a navíc furt a furt chčije a chčije a ne a ne přestat. Jestli to takhle pujde dál, bude to úroda dost nahovno...
po delší odmlce se znova hlásim. Omlouvám se že tak pozdě, ale o prázdninách jsem tady moc nebyl a hlavně jsem neměl foťák.
Dneska sem byl na stromech a v lesíku, kde mám 1 passion, Orange Bud a na stromě je Bogglegum.
Hnojím Alga bloom 5ml/l a OBM ( podle dávkování ) 2 kávové lžičky na 1,5 litru + kapku SuperVitu.
Rosím Phy-taminem.
Kytičky začínají pěkně kvést, mám znich velkou radost, snad to letos vyjde...
Fotky: Passion 1
Doporučuju fotku číslo 2 a 3 zvětšit! Jsou nádherné!!!
Tak sním něco je, nevim co. Vypadá jako kdyby byl něčím napadený, nebo mu něco chybělo. Spíš nedostatek nějakýho prvku, ale měl pár ožraných a děravých listů, takže nějaký mrdky, nevim... Každopádně začíná kvést, bude mu to trvat ještě dost dlouho... Budu rád, když ho sklidim na konci října...
Nazdar! Pěkně Ti kvetou.. Svojeho passiona chci sklízet koncem září, maximálně první týden v říjnu. Mám ale fialové pheno, takže nevím, jestli to bude stejné, jako u Tebe. Jinak jak dlouho Ti už passion kvete?
Zdravim,
u dalších kytek mám myslim fialové feno taky a vypadají, že už jsou celkem zralé, akorát mají malé paldy
no myslim že tak 4 - 5 týdnu, odhadem...
Taky plánuju sklizeň passionu na konec září. Na dutch-passion píšou, že by měl kvést 6 týdnů a sklizeň koncem září, což na můj P#1 úplně dokonale sedí...
takže některé Passiony budu sklízet už dneska nebo zítra ( ty na fotkách ne-e )
dělal jsem ochutnávku, a byl to stav jakože trochu umrtvovací, "zaslepený" ale bylo tam hodně prvků energie, tzn. chuť něco dělat, místama DOKONCE i vysmátost, celkově dobrý stav, ale říkám, kdybych ho nechal ještě ty 2 týdny, myslím že přezraje, co myslíte?
Budu se snažit dodat fotky.
Jo začali mi kvést něco kolem půlky srpna, našel jsem v některých semínka ( nedokážu si vysvětlit, jak je to možné, všechny 4 byli samice a v okolí neyl žádnej samec, možná hermáči ) který byli ještě nedozrálý, šlupku měli fpohodě ale měli takový mléčný vnitřek.
Ale stejně řešim dilema, jestli ho tam ještě nechat, protože mi příde, že mají celkem malý palice. Ale zralý jsou, nechci aby ztoho byl totální umrtvovák ala český skunky...
Tak co myslíte? Chloupky má už skoro všechny hnědý, trichomy se zdají byt čiré až trochu mléčné. Jen velikost palic mě sere...
Zatim
chystám se zítra ke sklizni, ale potřebuju od Vás, zkušených poradit.
Jestli mám tento Passion už sklidit, anebo ještě počkat. Semínka jsou už skoro utvořená, mají vnější slupku ale vnitřek ještě trochu mléčný. Většinu chloupků má už dost zhnědlých, palice jsou taky tmavší. Co se týče stavů, jsou již spíše stoned než high, ale mají celkem dobrý nádech energie a veselosti, ale později pžijde únava. Takže nechci aby přezrál a byl ještě víc stoned...
Ale co mě štve je to, že jsou celkem malé palice.
Takže:
1) Mám ještě týden počkat ( třeba by se mi nafoukli palice )
Tak tady utoho taky nevim, je to jako stím předchozím...
Prostě fakt nevim, jestli by se vyplatilo ještě počkat, anebo ho sklidit už teď. Třeba ty předchozí, na ty ještě počkám do konce září ( ty hezky vyfocený, je vidět že není ještě zralej, ale tady ty fakt nevim )
Tak tento roste v celkem malým kýblu. Není oproti ostatním dvou ještě tolik zralý, tak ho tam ještě nechám.
Jo a nějak žloutne, asi to bude tim malým květináčem, nebo má málo živin. Ale všehny jsem dneska zalil dávkou OBM a Alga Bloom ( teda kromě dvou, které bych eventuelne mohl zítra sklízet )