Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak som tu s novym fotoreportom.Prve fotky su z policka Ak-47 a PoG su tam tri vsetky tri samice.Su hnojene len zihlavovym hnojivom.Raz boli zastrihnute...
Dalsi fotoreport je z kukurice.Najvacsie kvetina mam cca okolo 100cm ostatne su mensie...Su tam kvetiny z mixu a jeden South African Durban Poiion x Skunk 1 a nejaky kamosv outdoor a kvetina z mixu kde je Shaman...Samice su tam dve najvacsia a este ta z mixu Shaman...
Fotky:
1. najvacsia kvetina
2. detail najvacsej
3. kvetina z mixu
4. kvetina z mixu
5. kveitna z mixu
6. kvetina z mixu
7. Shaman mix
zdar Zasa, drzim palce at se ti to vic rozjede! Vyber modylku je luxusni Taky mate na Slovensku takovy vedra? Ja uz si pripadam jak vodonoš, nestiham. Kazdopadne k+ zdarek
Zdravim
Tak pridavam nejake nove fotky z kukurice.Najvacsia kvetina tam uz kvitne ma asi 120cm.Mame jeden problem schnu nam konce listov na niektorych kvetinych.Neviem ci je to suchom pretoze uz pekne dlho neprsaloAk mi s tym bude vediet niekto poradit budem vdacny.
Zdravicko
Tak som tu z novymi fotkami z policka troch ak-47 a PoG.Kvetiny tam nejak moc rychlo nerastu pretoze tam nieje bohvie aka hlina aj ked som tam doniesol hnedozem a zmiesal z raselinou nieje to bohvieco ale su pekne.Hnojene su zihlavovym hnojivom vsetky 3 su to samice vyska okolo 50-60 cm.
Pozrite si fotky a posudte samy.
Dalsie fotky su z kukurice je tam 5samic z toho 3 z mixu a dalsie 2 su tiez z mixu ale toho druhehokamosovho.Vsetky okrem jednej ktora nakvita su uz na kvete.Chystam sa ist kupit nejake hnojivo ale nic moc tu na vyber neni tak som zvedavy co kupim.po dazdoch sa kvetiny pekne rozrastli.Vytrhol som odtial dvoch samcov a este tam si jeden budeta najvacsia je uz v dost peknom kvete tak mi robi radost, mala by pekne dozriet.Je tam este SA Durban Poision x Skunk 1 ale este neukazal pohlavie a nejaky good noname od kamosa ktory tiez este neukazal pohlavie vypada ne indicu.Tak tu su slubene fotky.
Dost Pekne kvetinky ja len dufam ze sa tie moje kvety tiez rozvinu lebo su dost male, nevies cim to moze byt? Zvacsia sa este? Inak pekne boty, to su nike SB? ;o) a jasne ze k+
Caw
$tul{}
When the power of love overcomes the love of power, world will know peace.
-Jimi Hendrix
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Zasa jsou opravdu poměrně malý a chudý. Jak často jsi to hnojil těma kopřivama? Já je pral ke kytkám taky a rostou jak divý. Rozhodně nějaké to hnojivo kup a hnoj a hnoj a hnoj, když už ta půda stojí za starou bačkoru. A ať se daří.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Kámoš má stejný kytky.. taky takový malý.. ale jak vidím na jeho situaci.. tak to bylo podceněno předpěstování a špatné přesazení.. To jsou důvody, kterejch sem si všimnl, u kámoše.. Takže není něco z toho taky tvůj problém??
Edit:
teď se dívám na fotky.. a nedal si to náhodou moc brzo ven?? protože co si pamamtuju, tak v květnu ještě moc vlídný počasí nebylo.. Já jsem dal kytky jenom na balkon na den a zfialověly...