Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja sem myslel ze slepicince budu davat jenom na rust protoze maj prej dost dusiku, a na kvet tu moucku dam ( a ta moucka se redi s vodou kolik ?), jinak zem je normalni klasicka polni a o tom pisku budu silne uvazovat
zdravim
to Pa6i: jestli můžu radit, tak s místní půdou smíchej spíš prelit a nějakej levnej substrát, popřípadě kokos. A preventivně bych tam dal ledek amonný. A na květ bych koupil OBM.
to Jay-jay: slepacince obsahuju najma dusik, ktory rastlinky potrebuju najma na rast....na kvet fosfor a myslim ze draslik a toho je najviac v konskom hnoji a kostnej mucke....uz tu bolo nekde pisane
to Pa6i: kostnu mucku som zamiesal do zeminy a daval som ju aj do hnojiva...tento rok idem kupovat hnojky: Dutch Formula od AH....Phytamin od Plagronu a Pk 13-14 od Bio Novy.....
Kamil: nevim jestli nemas nejaky problemy se zrakem, mozna by sis mel dojit k ocnimu ale kdyby si se snazil mozna by sis vsimnul teto casti vety: "sem totiz docela ve financni tisni takze se mi nechce davat prachy za substrat" (trochu rejpu ale diky za radu). Takze zaver ke kteremu sem dospel: Pudu do ktere budu sazet ty prekrasne kvetinky smisim s kravskym hnojem (koni nesezenu), provapnim to, pridam trochu pisku, na zahradce vezmu pytel kompostu a koupim NPK. Od kamose jako hnojku na rust sezenu slepicince a na kvet budu pouzivat moucku.
Stejně důležité jako použití hnojiva je zajištění dobré vzdušné hlíny. Já jsem vyhloubil jámu velikosti 10ti litrového vědra a dal substrát s perlitem , kytky měly kolem 4 metrů , kamarád to zasadil jen do hlíny bez úprav a vyrostlo mu to tak 1,2m , při tom to byla stejná kytka. Proto, když budete sázet , třeba i v lese , tak stojí za to tam něco lepšího s perlitem přidat.
2 Stoned_r41d3r: gut idea!ja mam doma kraliky a preto sliepkam uz exkrementy brat nebudem no neviem ci sa to vyrovna nutricnym hodnotam..
ale mam poblizku aj kravin..takze to poriadne nalatujem vsetkym.ale na poli mam este pol metra snehu, tak si musim pockat taky mesiac..alebo mozno menej
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
Strih - Ptačí chřipky se vůbec neboj. Šance, že jí dostaneš je tak 1:1000000, možná ještě víc. A nevím, jestli se to promítne do kytky, když budeš hnojit slepičincema. Je to možné, ale to bys pak nemohl jíst ani jejich vajíčka a maso... Mno, já z toho strach nemám. V médiích furt uvádějí, jak je to pro lidsvo nebezpečné a přitom to může napadnout jen člověka, který má oslabený imuntní systém. To, že na normální chřipku, kterou většina z nás přechodí, ročně umře několikrát víc lidí, nikde neuvádějí.. Peace, Moltres.
…. je možné provést i rozdělení statkových hnojiv na tuhá (chlévský hnůj) a tekutá (močůvka, hnojůvka, kejda).
Chlévský hnůj -
je zušlechtěná směs podestýlky s tuhými a tekutými výkaly hospodářských zvířat. Chlévská mrva je substrát nezušlechtěný, tj. získaný po vyvezení stájí. Teprve fermentací (zráním) z ní vzniká chlévský hnůj.
Kejda -
je částečně prokvašená směs pevných a tekutých výkalů hospodářských zvířat zředěná vodou. Podle původu se může jednat o kejdu skotu, prasat a drůbeže. Kejda vzniká v bezstelivových provozech.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
ja mam taky dobrej flek na kopcu mega a zkuste do namíchaného substrátu namíchat trochu pilin pro krecky.Uz mam aj malé kvítí cca3.patro a mam to v kvetinaci se substratem na výsadbu pokojových kaktusů smíchané s pískem a trochu pilinami.sorry za gramatiku.omik