Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
myslim ze na tech srackach ktery se muzou uvolnovat z ruznyho ne "kancelarskyho" papiru neco je ale pokud srovnas to co dostanes ze samotnyho hulca tak je to trochu minoritni podil. A to s tema stupnema nevim jestli jsou tam zrovna stovky dyt papiir nepalis (pokud teda uz nejsi hodne mimo) jen jim prochazi kour a ten je sice teplej ale ne zas tak moc
ja bych ten filt nějak extra moc neřešil. pokud to nebude z toho lesklýho papíru z časopisů nebo to nebude obarvený anilinovýma barvičkama, tak je to v pohodě.
ale stejně jsem si raději udělal zásobu orig.papírků z growshopu
Neboť mi vyráběný filtříky s módním zelenym listem nepříjdou sympatický (a taky sou dost malý), jednou takhle zvečera jsem vzal kus čtvrtky za korunu osmdesát (odedneška už teda za 2Kč), a nastříhal z ní asi 30 krásnejch filtrů, tlustejch i tenkkejch, vždy však dostatečně širokejch (naprosto souhlasim s Collasem). Mám z toho zásobu na půl roku (jsem pouze občasný konzument...).
Já mám s papírky od OCBéček vždycky problém je kvalitně zatočit, protože jsou dost tuhé. Jasně, jde to párkrát přetáhnout přes nějakou hranu, ale ne vždy je k dispozici a ne každého taková nutnost potěší... Například ty kupované papírky se zeleným listem (knížečka s asi 30 papírky a barevným obrázkem na přední straně) jsou daleko měkčí, než tyhle OCB.
Jisty muj kamarad pred nekolika lety delal brigadu v papirnictvi, a vobcas nemel co delat a tak zkoumal a zkoumal az jednoho dne prisel a oznamil, ze nejlepsi filtry jsou cituji: z ctvrtky gramaze 230g/m seriznute tak, aby vlakna sla pod uhlem 60°. Ja tvrdim, ze filtr se da udelat z cehokoliv.
Bambulion: To v žádném případě. Upřesním, že se jedná o filtříky v combo balení (obal je bílý a filtříky samotné taky bílé jakoby lakované. Nevím, jestli se dělají ještě jiné (soudě dle tvé reakce asi mnohem lepší) filtříky OCB, ale tyhlety jsou jedny z nejhorších. I obyčejná křídová čtvrtka je lepší.
dlouhodobym experimentovanim jsme s kamaradem zjistili ze na filtry jsou nejlepsi listky do menzy matematicko-fyzikalni fakulty UK - nejsou perforovany a dostatecne tlusty. Filosoficka fakulta ma moc tenky papir, CVUT jeste tenci, prirodovedecka a fakulta socialnich ved ma dostatecne tlusty ale perforovany. VSCHT ma taky moc tenky.