Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Nova sezona, do ceho pujdete, rady atd.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
loofan
Stálý Člen

Karma uživatele loofan - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

mi třeba čorovali dva roky na zahradě,tak jsem loni skusil kukuřici a vyšlo to.
Vim ze čorkaři lezou hodně do kukuřice.

největší blbost je sadit v kukuř... u sloupu el.vedeni a na okraji,když sou nedosetá mista,tam to hned někdo najde.

Old Post 12-02-2006 v 19:39 PM
loofan je offline   Profil uživatele loofan   Find more posts by loofan   Foto galerie člena loofan   Click here to Send loofan a Private Message   Add loofan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GE100
Stálý Člen

Karma uživatele GE100 - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Kukuřice snad i YO, ale chce to podchytit a vědět, kterou maji na sadbu a tu sklizi o dost později tagže kyti by měli akorat dozrat. Ale chce to asi nakyho známýho u džej zet dý. Mě to sice minulej rok vyšlo, ale letos na to radši prdim..... čorky jsou čorky.
Jdou vychytat 100x lepši a vychytanější místečka než je kukuřice a kyti dostanou to, co si zaslouží se wšim wšudy, aspoň já si myslim

Old Post 14-02-2006 v 12:07 PM
GE100 je offline   Profil uživatele GE100   Find more posts by GE100   Foto galerie člena GE100   Click here to Send GE100 a Private Message   Add GE100 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

ad kuřice vizte und schreibujte spishe zde -
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=18734
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=16379
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=78
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=10992
gracias

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 14-02-2006 v 15:55 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeThomas
Stálý Člen

Karma uživatele DeThomas - 76% PěstitelskáKarma uživatele DeThomas - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Ja planuju neco kolem 30 kytek (10x Durban Poison, 5xEarly Misty, 5x Blueberry + nejaky noname) asi tak do 5 policek. Na Sumave (u babicky moji pritelkyne =o) to vidim Na Early Misty,Blueberry a Durban Poison (2 ks od kazdy, mozna vic...). Je to zapadla vesnicka, dam to nekam na louku a myslim, ze mi z toho vyroste nejaka peknost, je tam dost teplo a kdyz to bude uprostred louky, tak to bude mit slunce celej den. No a potom chci asi tak 4 pole nekde u domova. Je tady vojenskej prostor, kam civilisti moc nesmej, takze by to mohlo byt zabezpeceny pred corkama. Ale zase by me tam mohla vyhmatnout nejaky hlidka, tak nevim. =o)
Hnojit to moc neplanuju, maximalne neco na rust. Na kvet to pohnojim konskym hnojem a to tak,ze bude na dne diry do ktery budu sadit a korinky k nemu prorostou az na posledni chvily. A i kdyby prorostly driv, tak se asi houby stane.
To na Sumave necham rust asi trosku nadivoko, zajedu tam maximalne jednou za dva tejdny. Naopak to co budu mit tady, o to se budu starat jako o decko. =o)

Keep your brain safe.

Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...

Old Post 14-02-2006 v 17:00 PM
DeThomas je offline   Profil uživatele DeThomas   Find more posts by DeThomas   Foto galerie člena DeThomas   Click here to Send DeThomas a Private Message   Add DeThomas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Nevilles Haze Hybrid - feminizovany seminka uz sou doma...nemuzu se dockat...heh...

Naposledy upravil bubik 22-02-2006 v 09:54 AM

Old Post 22-02-2006 v 09:47 AM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Příspěvek č. 38

citace:
Původní příspěvek od metalsodik
Já mám Indor a měl i Outdor , celkem mi nehrozí že by to někdo šlohl , měl jsem krásné 4 metrové kytky a žádná plíseň , zahrada s něma vypadá nádheřně , ale sklizeň pokud má být udělaná dobře tak to už jsou galeje a je toho spousta , kdo nepotřebuje kila , tak nevím co potom s tím. Porovnání palic s indorem je ale jasně pro indor , je toho sice míň , ale pořád dost , taky je větší výběr odrůd , to hlavní , ale je , že je pořád čerstvé zboží několika odrůd a porovnání palic je jasně ve prospěch indoru , o takovém huleni si může každý kdo má jen Out nechat zdát . Kdo neporovnal , nepochopí ! Obojí má ale své kouzlo , takže venek už jen minimálně ale taky.

...teda metal, tys ale musel bejt zmastenej kdyz si to psal...

Old Post 22-02-2006 v 11:32 AM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
čepra
zahrádkář

Příspěvek č. 39

Já budu jako každoročně sázet do skleníku + kýble na zahradě
Loni jsem měl ještě 4 políčka po okolí, ale byla to docela nestíhačka, takže uvidím jestli letos nezůstanu jen u zahrady. Každopádně mám pro letošek připravena tato semínka:
10x Hashberry
10x Speed Queen , obojí od Mandala Seeds
5X Skunk Red Hair +
nějaká semínka z loňského Pure Power Plant.

Mimochodem nemáte někdo zkušenosti s pěstováním toho Skunk Red Hair out. Podle toho, co jsem četl jde vyloženě o indoorovou odrůdu. Má ho vůbec cenu dávat ven?

"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně

"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář

Naposledy upravil čepra 22-02-2006 v 13:44 PM

Old Post 22-02-2006 v 12:47 PM
čepra je offline   Profil uživatele čepra   Find more posts by čepra   Foto galerie člena čepra   Click here to Send čepra a Private Message   Add čepra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

to bubik: Nevilles Haze? Sice sem to nepěstoval, ale je to pozdě dozrávající sativa...seš si jistej že to chceš dát v našich podmínkách ven?

můj mini plán:

-pole s kámošem v odlehlé části našeho kraje
-před pár dny sem si dal pod 250W 4 matky a to: PwP, Early skunk, Passion 1 a OB

až bude vhodné počasí vysekáme kus houští a naděláme řízky...polí plánuju víc a všude možně rozházená...celkem to vidím na vysazení snad 40 řezů, protože stejně nakonec z toho bude tak 10 kytek(čorky, srny, přírodní katastrofy)

Old Post 22-02-2006 v 14:16 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Příspěvek č. 41

loeX:http://www.seedboutique.com/store/p...products_id=903

...do konce rijna se to snad da zmaknout...doufam...ale olivovej haj by taky nebyl spatnej...

Old Post 22-02-2006 v 16:05 PM
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Zdravím, letos pojedu poprvé z řízků. Bude to 10x Passion 1 a 10x Purple power. Mám to rozkouskováno do 5ti políček po 3 kytkách, 2 nechám doma za oknem a 3 dám kámošům s tím, že mi dají košta z ůrody. Po loňské čorce, kdy mi zůstala jen jedna kytka, to takhle rozdělím. Snad to letos bude lepší

Huliči a posilování

Grow 06 Passion 1 x Swiss crypto hashberry 2008 v obrazech

Old Post 23-02-2006 v 14:43 PM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vseved
Stálý Člen

Karma uživatele Vseved - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

No tak já pojedu Ak-48 , Jack Herrer , Buggle gum , Mazar x Bílá Vdova .

Jsi kritik , který říká jak by to udělal , kdyby to sám uměl. By Čapek

Naposledy upravil Vseved 24-02-2006 v 06:28 AM

Old Post 23-02-2006 v 19:45 PM
Vseved je offline   Profil uživatele Vseved   Find more posts by Vseved   Foto galerie člena Vseved   Click here to Send Vseved a Private Message   Add Vseved to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

A trosku exotiky v podobe Dutch Treat. Kvety boli velmi listnate a ku koncu pomerne dost nachylna aj na plesen. Ale palice bola husat ako kamen ku koncu. Sila bola nieco zvlastne. Na niekolko minut ste velmi silne sfajceny,ale len na niekolko minut. Stav mozno charakterizovat ako neutichajuci pocit stastia a naklonosti so vsetkym co vas obklopuje. Toto trva pocas intenzivnych prvych par minut. Potom nastupuje miena unava.

Good bye sweet romance i'm flying away now
Vzdelanie:
Botanika Marihuany (Konope)
Botanika Marihuany (Konope),II.kapitola
Botanika Marihuany(Konope), III.Kapitola - Genetika!!!
Botanika Marihuany (Konope),IV.Kapitola - Dozrievanie a zber
Ako si vybrat odrodu
Výber odrody pre rok 2006 (aktualizácia)

Old Post 24-02-2006 v 18:11 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

ahoj ddt môžeš opísať trochu podrobnejšie stav z Guerilla Gold 3 inak je to hustomegaultrabrutal grow a dúfam že sa pochváliš aj fotoalbumom z tejo sezóny čo príde K+

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 24-02-2006 v 19:21 PM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcsvk
Stálý Člen

Karma uživatele thcsvk - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

nazd tak ja som prednedavnom dostal od RIXA(diky kamarat na jesen ta odmena neminie) par seeds za fakt symbolicku cenu a tak chystam rozbehnut nejake tie kytky do kochlikov(na stromi) a nejake aj normal do zeme a dufam ze njeco z toho bude..,...drzim vam vsetkym palce........peace

Old Post 27-02-2006 v 19:45 PM
thcsvk je offline   Profil uživatele thcsvk   Find more posts by thcsvk   Foto galerie člena thcsvk   Click here to Send thcsvk a Private Message   Add thcsvk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcsvk
Stálý Člen

Karma uživatele thcsvk - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

este som zabudol ze tie seeds suILLAH,SOMANGO a BUDDHA´s SISTERS

Old Post 27-02-2006 v 19:47 PM
thcsvk je offline   Profil uživatele thcsvk   Find more posts by thcsvk   Foto galerie člena thcsvk   Click here to Send thcsvk a Private Message   Add thcsvk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marihouba
Stálý Člen

Karma uživatele Marihouba - 75% PěstitelskáKarma uživatele Marihouba - 75% PěstitelskáKarma uživatele Marihouba - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Fota sou moc hezky

Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.

Thanks to Macka B

in progress 70w

Old Post 14-03-2006 v 20:36 PM
Marihouba je offline   Profil uživatele Marihouba   Find more posts by Marihouba   Foto galerie člena Marihouba   Click here to Send Marihouba a Private Message   Add Marihouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás