Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od moswa Firestarter: ty si asi zůstal v tý fázi, kdy to vypadá nebezpečně co??? ono to potřebuje trochu času. ta cibule tam vypadá naprosto sirově... ach jo
Nejak jsem nemohl prijit na to, jak se dostat do ty faze, kdy uz to vypada bezpecne Jinak to na ty fotce je tepr po tom, co jsem hodil brambory do vody a cibuli na panev, tak proto vypada tak trosku sirove
normálka se ti z toho udělá taková dobrá propečená placka. musíš to občas ochutnávat... jo a ještě něco-"chutná to jako cibule s bramborem "jo??? jak jinak by to asi mělo chutnat??? přece to nebude chutnat jako citronová zmrzlina.... mě to holt chutná
Původní příspěvek od moswa normálka se ti z toho udělá taková dobrá propečená placka. musíš to občas ochutnávat... jo a ještě něco-"chutná to jako cibule s bramborem "jo??? jak jinak by to asi mělo chutnat??? přece to nebude chutnat jako citronová zmrzlina.... mě to holt chutná
No predstav si, ze jsem normalne cekal, ze to bude chutnat jako rohlík s nugetou a normalne to nevyslo - porad nemuzu prijit na to v cem je chyba
áááno...v lete mi mama rozmixuje jahody , nalejem ich do tej nádobky na kocky a dám zamraziť... a v stave ako som teraz si dám kyslú uhorku a o minutu kocku z jahody ...príloha ..toaletný papier
pul kila sirovyho mletyho hoveziho, pridas kecup, vejce, cibuli, koreni dle chuti - zamichat, opeces par topinek a mas tataraka, kterej nema ve svete chalek konkurenci!!!!
Vezmeme dva krajice chleba a dame na ne na platky nakrajenej cesnek a platkovej salam (vysocina, kremesnik, lovecak). Cely to dame do trouby cca na 5 minut/200°C, az je na salamu videt, jaxe vypejka tuk. Pak vyndame a poklademe platkama syra (eidam) a vrazime zase zpatky na tak dlouho, az vidime, ze se syr zacina roztejkat(cca 3min). Pak to vyndame, cely pokryjeme calamadou (domaci je nejlepsi) a ozdobime kecupem.
Tuhle chalku mi vzdycky dela deda kdyz k nemu prijedu, ma strasne dobrou calamadu (zeli, cibule, papricky, horcicny seminko...) :-)
Cuketa na kucierkach
Vifon uvarime(nenalamany) a nechame ho nabobtnat. Vodu nevylejeme, posluzi nam ako vyvar na podlievanie. Na panvicu hodime olej, cibulu, nasekanu cuketu, opecieme do sklovita, slabo posolime, zasypeme kari a polievkovou lyzicou cukru, a poriadne, mala by sa nam v tom vytvorit husta sladka omacka. Podlejeme trochou vyvaru, mozeme zaprasit hladkou mukou.
Do misky nasypeme nasypeme uvareny Vifon, a nan cuketu aj s omackou. Pokvapkame citronovou stavou. Mnam Tie kucierky, to je Vifon
Thajska polievka #6
Uvarime vifon, najlepsie krevetovy, alebo mozeme pouzit iba neochutene ryzove rezancea pridame VELA chilli pasty, lyzicku cukru, trosku octu alebo citrona, a trochu kokosoveho kremu (rozmixovany kokos). Mnaaam!
Verzia polievky sa meni podla prisad - ja casto varim azijske jedla, takze mam doma miliony mnamiek roznych chuti, a polievky cislujem nahodne v intervale <2,127>, cim viac prisad, alebo cim divokejsia kombinacia, tym vyssie cislo