Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Používám Osram Plantastar nebo Silvania Grolux..
Neskutečný poměr kvalita-cena-výdrž.. !!!
Po čtyřech kolech měním,teď jedu s Osramkou vyjímečně páté kolo a kytky jsou pod ní nádherný..
Předřadníkům jsou teď tři roky a šlapou jak hodinky..Vlastně jeden jsem "zdědil" po kamošovi,tomu bude cca 5 let,stále fachá..
Kluci zajimalo by me,jak dlouho mi vydrzi CFLka 125w. Ted sviti cca rok v kuse a prijde mi, ze prckove uz pod ni hur koreni. Mohlo by to byt tim,ze uz je vysvicena?
Původní příspěvek od pyroman80 Kluci zajimalo by me,jak dlouho mi vydrzi CFLka 125w. Ted sviti cca rok v kuse a prijde mi, ze prckove uz pod ni hur koreni. Mohlo by to byt tim,ze uz je vysvicena?
Čau!
Píšou že životnost CFL je 6000 až 15000 hodin, no tak podle tý první varianty bych to moh už vyházet
Čau groweři, jako začátečník se dostávám do situace, kdy má lampa za sebou tři kola a přijde mi, že kvalita palic dál od světla výrazně poklesla. Těžko říct, jestli je to lampou, genetikou či mnou, každopádně by mne zajímalo, jak dlouho kdo výbojku používá. Z předchozích příspěvků jsem vyčetl, že do 400W je životnost zhruba stejná, u šestikila pak kratší. Dnes už má nejspíš většina lidí elektronický předřadník, což by mělo životnost lampy prodloužit, no a jelikož tohle téma trochu zapadlo, nějaké nové zkušenosti by se hodily. Díky.
Ahoj, nic moc se nestane, pokud se bude jednat o jednorázovej výpadek dej ale pozor pokud vypínáš kvůli nějaký úpravě a svitis sodíkem, aby jsi ji nezapl moc brzo (aspoň víc jak 10 minut), zbytečně se ničí každopádně je lepší nevypinat a úpravy nechat na tmu, pokud to jde