Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na kolejich hulim furt a vsude. Doma jen nekde. Nemam vlastni bejvak, kam bych moh zdrhnout, nastehovat lampy a nerusene hulit. Zatim to vypada tak, ze zdedim dum i s rodici, tagze si na to casem budou muset zvyknout.. A to bude stret kultur, zajmu, moralne-etickych zasad, moc se na to netesim, ale je to nutne.
K veci: doma hulim bud v jedne mistnosti, kde mame krb.. Je tam klid a kominovy efekt se stara o spaliny.. Nebo v patre v podkrovni koupelne, ze ktere je uzasny vyhled na zapad, navic se tam muzu na delsi dobu zamknout s tim, ze seru a nikdo se nad tim nepozastavuje... Nebo dole na hajzlu, ale tam to zadna romantika neni, tam jen z nutnosti.. Nekdy dobre poslouzi kotelna a garaz, tam se ten oder ztrati.. A pak casto na zahrade za takovym malym multifunkcnim zahradnim domeckem, sedim si tam na spalku ve stinu 80ilete jablone, palim, premyslim a čučákuju do nekonecna.. V noci kdekoli na zahrade - ve tme nejdu videt a nahodny kolemjdouci si muze myslet, ze jsem svetluska
Já doma hulím celkem často, většinou u sebe v pokoji.
Jednou jsem hulil v obyvaku, taky jsem tam čistil všechny šlukny co mám. S tím, že to pak sklidím. Bohužel jsem na to jjaksi zapomněl, zašel k sobě do pokoje a vytuhl.
A mamka přišla z odpolední.....
jéééj vana to je můj nejsilnější zážitek!
hafo pěny, zhasnuto, zapaléné svíčky(nejlépe ještě v barevné sklínce)
vřele doporučuji, ale slabší to nemusí unést
a hlavně když ste doma sami a nikdo vás nemůže vyrušit... je to krása
jinak taky před barákem s kámošem nebo v pokojíku či koupelně a nechat pak trošku vyvětrat...
doma sem taky obklopenej panelama, este s nevyhodou, ze nemame balkon a v cely stoupacce nefunguje motor na odtah vzduchu z digestori (kuchyn, zajoch, koupelka), coz je blba kombinace, ale schodova sachta to jisti (neni nutny vertikalni pohyb z 8.patra)
No tak ja mam z hulenia doma velmi paranoicke stavy kedze sa tam stale citim ze niekto ma vidi a tak je to zvlastne ale je to tak po skusenostiachz minulosti
takze vecsinou chodim niekde do prirody alebo do skoly na pozemok teda
CuzFloyd
ja palim vetsinou z okna pres ventilacku,dam si prda a dymec vyfouknu ventilackou ven..docela to funguje:-D jinak chodim do prirody,mam rozpracovanej fesnej bunkr s pestirnou,tak tam sednu a palim a palim a...:-D
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /
já osobně chulim jenom na balkóně a jenom když naši nejsou doma - místo dobrý, ale přímo pod balkónem je silnice Plzeň-Stříbro, takže si umíte představit, jakej tam je asi klid (pro ty, co si to představit neumí - nic moc)