Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kozzy v cajku jen sem pozde zjistil ph brnensky vody (7,9!!!) takze sem je dusil tejden ve spatnejch vecech ale nakonec sem je dostal do cajku vsechny jen ty svildy devky problem ale v zacatku se to da posefovat jinak kozzy dik..finale ceknu pozdejc
ad troubos people nectes nevis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lool tak to je konec..... to je samí díky kozzy super kozzy bezva kozzy jsem ti vděčnej kozzy.....já říkám NASER SI KOZZY.....pro mě je to pěknej Z-RD.
Abych taky přispěl....samá chvála tady... na genetiku u některých modelů si nestěžuju,ovšem to že jsem bojoval s plísní a svilušky je věc druhá Mě je to jedno,jsou to mrdky,ale než jsem je vyhubyl,chvilku to trvalo... thx
Druid-Keltský výraz pro "velmi moudrého". Druidové tvořili za dob Caesarových předurčenou skupinu,
která byla osvobozena od vojenské služby a daní. Opatrovali nejen náboženská tajemství,
nýbrž v jejich rukou byla i výchova mladých lidí, soudní moc, věštění, upozorňování a obětování.
Swiss Crypto
Oddolna kytka, mensi palicky, ale jako sutry tvrdy, proste skunk jak se patri... ziskal si velkou oblibu, zkoureni je silne, ale energicke... skoda, ze uz ho kozzy nema
Takze zkusenost rok 2006 dobra rezy zeleny korinky akorat pekne zdrave, ted 2009 nespokojenost rezy vytahly korinky prerostle nektery opravdu velice presle nezdrave hnede vylozene modeli OB DD byli tak zraly do kose a ne na prodej? TO: Gotwy zase me tady nekdo napise ze sem neco posral ale my vime.
Osobně mám s kozzym poslední zkušenost sice rok starou,ale .... několikrát řízky ok ,ale co mi dal posledně to byla síla/řízky vytáhlý jak sviň , tři patra a slaboučký,prostě napohled nevytální , trvalo to dlouho než se zpravily.... Normální člověk by se styděl to prodávát ,bohužel to vyzvedávala kamarádka a nerozumí tomu takže to zaplatila a dowezla . Takže radím zkontrolovat , jak je vidno "prodat se dá všechno" si myslí tento pán ...
Byl sem za kozzym několikrát vše ok ale poslední navštěva Leden 2010 mě zklamala natolik že už nikdy víc. Svilušky a hnědý kořeny považuji v dnešní době za něco co se prostě neprodává !
Moje první navštěva byla někdy 2004 nevim proč si za tu dobu tento pán nebyl schopen aspoň ty svilušky vyhubit !
Týden na to sem bral řezivo od Hlavy a v porovnání s kozzym jsou jeho řezy teď na plochu listu tak 3X vetší.
I když jsou o týden mladší.