Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
ja se teze musim omluvit za svoji nepritomnost a k tomu podekovat za pozvani...bohuzel ted mame trosku drsnejsi rodine problemy apod...fukt nekecam, ale rozebirat to opravdu nechci...priste urco dorazim a trosku to roztocime at je prdel
hehe kabuto tak ty si to byl jo me jen dostalo jaxte na me vybalili to ze sme byli nekde na silvestru a ja si zaboha zhulka nemohla vzpomenout kdy kde proc taxe omlouvam ale paxem uz vedela pozdravuj kluky
ad pozvanky... co ja vim tak ji maj vsichni modi ty ji rozeslou lidem a ty pak posilaj svym znamim dal tem o kterych vedi ze sou v cajku...
snarku me tesi zes tam jako nebyl
hehe trolejovi arymu a krychlacovi chci podekovat za to ze me dovedli
carlos, hlava bree, a kdo byl ten dalsi s tim psem co rval na svetla
bubik rada sem te videla a dik ze si me seznamil s mc spinou me fakt bavil kor ty jeho dve pankacky
a ostatni sme asi lhece postrehla
jo dudusku priste si dej ceduli na krk at te vsichni nemusej hledat
hehe a ti co tam nebyly taxe polepsete kdyz uz ja sem se konecne i dokopala to je co rict
me to bavilo akorat sem musela docekla brzy jit na posledni bus domu tak sem si nestihla se vsem apokecat sem behala od stolu ke stolu jak magor
mno mě fakt pekelně rozbolela hlava, jak mi tam do ucha vřískal ten reprák, co nešel ztlumit, omlouvám se, že jsem tak rychle vymázla holt jsem se nemohla volně pohybovat po různejch místech, no, 4 kolečka jsou občas docela na pytel
a omlouvám se všem, kteří se mi představovali a já na ně buď tupě zírala, páč jsem nerozumněla, anebo jsem se jich desetkrát ptala "COOOO?", protože jsem jim taktéž nerozumněla takže můj posléze pravděpodobně nevzrušený ksicht nebyl dán nezajímavostí představující se osoby, leč mou hluchotou umocněnou řvoucím reprákem
Dudušku, omlouvám se, že jsem zvedla takovej poprask, protože pravděpodobně ten otrava, kvůli kterýmu Tě všichni sháněli, jsem byla já
Mě to vcelku bylo příjemné, že mě každý "chce" , připadal jsem si velmi ale opravdu velmi důležitý .
to Jedubába - je, hlavně ty a pár další, s kterýma jsem byl domluvený