Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, já jsem už taky začal sklízet, jenže needobrovolně!!! Ten domrdanej vítr a bouřka mi moc ublížili. Hlavně tedy nejperspektivnějšímu kousku - můj milovanej Žralok , no vždyť koukněte sami...
1/ Tak a takhle vypadá ulomená větev (nebyla jediná)
no jo no tak pestujes pro sebe i pro corkare tak bude zase hodne zhulenejch, jinak ten balkonek je moc peknej - to co ja sklidim z peti tak mas ty na jedny jen tak dal k+
kdy budes sklizet? ja sem utal pulku balkonu a este cekam na druhou
kurva ja musim prestat chodit na grower minimalne do sklizne, ty vase pribehy s corkama me fakt stresujou..kytku bych mel nechat v zemi jeste minimalne tyden ale asi to nevydrzim a pujdu ji kuchnout nedomrdlou..zmrdi corkarsky.
caute ja mam nasadene nejake to no name ale taky nevi kdy kosit,bliznicky uz pekene hnednou len ma myli ze je sakra opelene a su tam aj semenka ktore su uz pekne dosrate tak teraz nevim ci to mam pozberat alebo este nechat dozrat vdaka
to Peshmerga : nechci prudit, ale je pryskyřice a pryskyřice...Třeba máš pravdu, ale mluvím z vlastní zkušenosti - když hodně pršelo, tak na paličkách bylo o dost míň pryskyřice než předtím, tak nevim,čím to mohlo jinak bejt...Jestli mi něco ušlo, tak se rád nechám poučit...Ole
Wokap má ale smůlu, je toho veliká škoda.Viděl bych to tak ještě na 2 týdny
Ale celkově, u nás ve střední Evropě je počasí na prd..
To by byly modely,pěstovat je někde na jihu. Nedávno jsem měl "podřadnej" vzorek ze Sicílie.. Myslel sem že to nerozchodím..
Tak doufám že příští rok se nám počasí udobří a sluníčko bude náš kamarád..
prosim mohl by si nekdo precist muj predposledni prispevek a pomoct dik moc
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Nechci se přít, ale zase tvrdím, že z té pryskyřice mohl déšť odstranit vodou rozpustné látky, ale nikoliv THC. Vem si takový příklad, řekněme, že vaříš "mlíko", tak se doporučuje matroš nejdříve povařit ve vodě, aby se odstranil chlorofyl a jiné nežádoucí látky ve vodě rozpustné, pak teprve dáš mléko s nějakým tukem, třeba smetanou či máslem, abys dostal THC. Ty palice byly po dešti pravděpodobně méně lepkavé, ale zachovaly si stejnou sílu.
Původní příspěvek od onrejblesk prosim mohl by si nekdo precist muj predposledni prispevek a pomoct dik moc
Vipadá to, že máš digitál a tak vyfoť paličku na makro režim a plácni to sem, potom budeme všichni vědět víc a pomůžem. Zkouknul jsem tvoje foto a nedá se z toho kloudně nic vyčíst
Jasně. Teď nemám svý políčko k dispozici.. to víš,škola a tak..
O víkendu slavim narozky tak doufám že to stihnu pofotit a zveřejnit. Ale do neděle času dost pozděj to dodám..zdarex