Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pekny-Kolik jich nakonec vyklicilo a z kolika zasazenejch?Svitils jim hned nebo si je nechal nejakou dobu ve tme?Ja je mam podstatne tahlejsi nez se udelaly prvni listecky(asi 2-3 cm vejsky k listeckum).A jak hluboko jsi dal ty semena do hliny?
Jestli chces pro tyhle semenacky zvysit vlhkost a nemas zvlhcovacku tak si urizni hrdla od pet lahvi a normalne je priklop tim zbytkem.Budes tam mit vlhkost okolo 80 procent (ale bacha na plisne).Zadalsi kdyz tohle udelas mer si teplotu v ty petce.Stoupne docela znatelne asi o 3 stupne a budes muset dat vejs vybojku.Zkus a uvidis.
asi tak okolo 8mm som daval do zeme a klicit som ich nedaval dal som iba cisto semiacko do zeme... v stredu rano som to sadil a dnes su uz 3 von takze uvidime ako dalej..askusim tu flasku .. ale najprv tam skusim zavesit mokru utierku... uvidime..ved vecer napisem ako to ide..a ty mas ake rastlinky??mas ich visie a len teraz sa ti tvoria listocky????a pri kliceni v zemi som im iba zohrieval krabicu na 33Stupnov...asi tak hodinku som tam svietil a potom som mal na 4 hodinky pokoj.....
Cuss . .
Mno v mem trejdu me taky nikdo ani nekvakne - dal sem fota kytek a nikdo ani "ň".
Jinac k ty vlhkosti - ja sem to resil tak ze sem daval mokre rucniky primo na lampy - problem byl akorat v tom ze dost rychle vysychaji - menil sem je i 4x denne kdyz sem mohl - ale asi to pomahalo pac kyti maj pekny tlusty stonky - vlhkomer zatim nemam takze jakozu sem tam mel vlhkost nereknu.
Tak zatim cuss ;-) a at to roste
Podle me se nestane vubec nic . .
staci dyz jim ten den vynahradis o to delsi rustovou fazi . . ale v pripade jednoho dne se urcite nic nestane ;-)
Tak cuss
nOrToN33-podle me jsi mel svetlo moc nahore nebo ho bylo malo.Ze sou takhle dlouhy se nic nedeje.Ja je mel dlouhy 7,5cm.Proste az je budes presazovat cely ty stonky zahrabni do zeme a nech koukat jen ty listecky.Myslim ze jinak jsou OK.A jinak jak jsou stary?Kdy vykoukly prvni stonky ze zeme?A tohle posledni foto je ze kdy?Tak zatim..
No takze maju 6 dni .. a sadil som ich 8 a visli 4 a dal som ete 4 semena do zeme a 1 uz cacina kukat won...a ked tu stonku zahrabem celu do zeme tak to nebude wadit nezhnije to ...__???:::___ Takze vrawis ze su v pohode..a na jednej sa uz oddeluje dalsi rad listockou... to svetlo mam 34cm nad kitickami... a mam asi problem vadi ked je tam teplota 33.5stupnow..??? asi hej co...
Původní příspěvek od nOrToN33 ... a mam asi problem vadi ked je tam teplota 33.5stupnow..??? asi hej co...
no nazdar a sme doma nikde si tu nepisal nic o tom ake vetraky ides kupit/pouzijes, len na foktach je vidno nejake z pc....
cim budes zabezpecovat odtah? Cooltube asi nemas ze...necital som tu o nej nic (mozno som prehliadol).... ake vetraky chces teda pouzit, tie z pc ti posluzia tak na pritah vzduchu alebo jemne ofukovanie rastlin ale na uchladenie urcite nie.
stonka v zemi - nezhnije ti to, normalne ju zahrab az po prve ok listky a je to