Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Rappa Možná by ses mohl rozepsat o nastavení časování dávkování hnojiv, myslim, že v minulých threadech ses o tom nezmiňoval. Kolik přidáváš týdně ml na kapiláru a kolik ml vyteče za min. z jedné kapiláry. Nemáš problém se zasíráním kapilár? Předem dík za info....
Inspiruješ mě, asi kašlu na kokos a půjdu do dripu....
Tak zatím alespoň stručně: Ze začátku když jsou ještě řízky tak zalévám ručně 150ml stříkačkou.Hnojivo na začátek ředím na Ec-1.20 přidávám kořenový stimulátor a srovnám Ph-5.50 zalévám dle potřeby.
Když se řízky prokoření skrz RW kostky,tak je připojuji na automatické zalévání,v této fázi ještě moc nežerou a tak mám pouze čtyři cykly rozpočítané mezi 18 hodinami.Kde první a poslední cyklus má 2 minuty,zbytek je po minutě.Ec-1.30 zvednuto.Jak kytky rostou sílej , tak postupně přidávám cykly až se dostanu na sedm cyklů za den.Přidávám také podle toho jak vysychají rohože..Jinak za celou dobu se mi zasrala pouze jedna kapiláramožná to bude také tím,že každou novou výsadbu kupuji new kapiláry a kompletně mněním hadičky v celém systému.
Původní příspěvek od Rappa I když kokosová rohož se dá taky dát do truhlíku, neuvažoval si někdy o vyzkoušení dripu do kokosové rohože místo grodanu (rockwoolu)?
Abych pravdu řekl tak asi ne jsem spokojený s tím co mám.Je to strašně jednoduché a výsledky vidíš sám
Jestli tomu dobře rozumim, tak v květu jim dopřáváš sedm cyklů za den, pouze když se svítí? Když je tma, tak se čerpadlo nespouští a tím pádem se kytky nezalévají? Kolik ml ti vyteče asi za 2 min. z kapiláry? Sorry, že otravuju, ale chtěl bych v tom mít jasno Předem díkes za info.... A ať ti jede, přeju opět hypersklizeň....
Mno a ještě jedna věc mě napadá... Jak hodně je prorostlá rohož po sklizni kořenama? Je jich tam asi hodně, co? Až budeš holky sklízet, zkus udělat pls foto kořenovýho balu, kterej se vytvoří, bude to určitě zajímavý obrázek.... A ještě k čištění systému - to provádíš 1x za 14 dní a to způsobem, že proplachuješ nonstop rohože čistou vodou s enzymy, dokud nespotřebuješ celý 200 l barel? Já do toho dripu fakt chci jít, tak proto vyzvídám - ty výsledky, který máš jsou fakt morbidní
Přesně tak,sedm cyklů mají v konečné fázi kdy jsou ohromnéa mají ohromnýhlad.Jinak moc si to už nepamatuji,ale bylo to něco kolem 200-250/ml na den a rohož.Asi
Původní příspěvek od Rappa A ještě k čištění systému - to provádíš 1x za 14 dní a to způsobem, že proplachuješ nonstop rohože čistou vodou s enzymy, dokud nespotřebuješ celý 200 l barel? Já do toho dripu fakt chci jít, tak proto vyzvídám - ty výsledky, který máš jsou fakt morbidní
zkousel jsem na par hodin rapidne zvednout EC..treba pred vymenovani roztoku..melo to velmi dobre nasledky (teda jak kdy)nekdy kytka zezelenala krasne se rozjela a jindy se zase zastavila..mas stim nejake zkusenosti?zkousel jsi to?...co si otom myslis?....diky....goodluck for your grow...
Tak opět přináším aktuální foto z mé již čtvrté indoor
Musím podotknout že mi trochu přerostly přes hlavušpatně jsem to odhadnul a mám ted opravdové nefalšované křoví
Jinak hodnoty jsou následující:Ph 5,75 ,Ec 1,70 Teplota noc/den 20/30 Vlhkost noc/den 75/59 Už pátý den vysazen zvlhčovač.
Připravuji speciální thread o pěstování Hydrologicky pro rockwool,který bude věnován mému příteli tady s Groweru.Nebudu jmenovat,on už bude vědět...........:
punk:
Tak opět přináším aktuální foto z mé již čtvrté indoor
Musím podotknout že mi trochu přerostly přes hlavušpatně jsem to odhadnul a mám ted opravdové nefalšované křoví
Jinak hodnoty jsou následující:Ph 5,75 ,Ec 1,70 Teplota noc/den 20/30 Vlhkost noc/den 75/59 Už pátý den vysazen zvlhčovač.
Připravuji speciální thread o pěstování Hydrologicky pro rockwool,který bude věnován vám a mému příteli tady s Groweru.Nebudu jmenovat,on už bude vědět...........:
Tak jsem musel dneska řešit dost závažný problém,musel jsem se rychle rozhodnout co s tak zarostlou JUNGLÍ budu dělat dále.Opět jsem nevychytal dobu růstu,i když jsem je nechal na 18 hodinovým cyklu necelé tři týdny,ale jak je vidět tak se HASE nezapře.Každým dnem se zvěčoval a zvěčoval až jsem si musel vybrat jednu nejhorší rohož a tu jsem musel pokosita vyndat.Ted tam mám pouze čtyři rohože po třech kytkách.Srdce mi krvácelo a ještě krvácí,ale jsem si 100% jist že se nedalo nic jiného dělat a že to bylo nejlepší řešení
Také jsem všechny kytky zkrátil,nebot největší z nich měřila skoro 130 cm.Všechny jsem je zastříhnul zhruba na 90 cm.
Ostatní hodnoty zůstávají při starém a pomalu se připravuji na víkendový proplach rohoží