Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
můžeš to dát do nějaký skříně třeba položit na noviny.Skříň větrej několikrát denně a paldy obracej kvůli plísni.jestli toho máš víc můžeš to dát do více skříní už jen kvůli plísni.Nebo se zkus doma podívat po vysoký skříni, kde na její strop nikdo nevidí a polož nahoru.odpadá problém s větráním stejně jako pod postelí.Snad by pak stačilo párkrát za den vyvětrat místnost.
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!out05 out06 out07
2Firestarter: a co kvalita z nich chutna to stejne dobre jako normalne??popr. nneprodal bys i mi jich par btw uz sem o nich nekde slisel
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
tak do lesa bych svoji úrodu rozhodně neschovával, už jen kvůli tomu, že to není uzavřený prostor, tudíž má k němu každý přístup. Já suším svoje kyt v prostoru mezi podkrovím a hřebenem střechy, je tam tak na výšku metr třicet, mám kolikrát co dělat abych se nezjebal když tam vlezu, ale zase mám pokoj od všech, zespod to není vidět, zápach je taky minimální, tma a sucho tam je tak co víc si přát....
no já bych asi použil nějakou bednu na plocho a uchytil tam větve horizontálně a pak se to dá strčit kamkoli a pohrát si stím dle fantazie se taky dá ... hjá tak sušil loni pod postelí a to se spinká na traviočce zelený jo a ty větve chytej vlascem či nití.
No ja suším v periňaku pod posteľou, ale nieje to nič moc, lebo je to horizontálne a šichi treba úplne očistiť od listov a k tomu musí tam byť aj prístup vzduchu(tento rok som nemal čas kedy tie listy otrhať a ktomu som asi jeden týždeň nebol doma tak sa na1/3 úrody chytila pleseň a ani ta čo je v pohode, tak nieje nič moc).
romos:neviem si predstaviť tú bedňu na plocho ako tam uchytíš vetvičky horizontálne.
Jo pro všechny co chcou sušit venku !!!
Nema to cenu - dokonce jsem tomu postavil přístřešek a měl to docela vychytaný-takovej malej seník, uschlo to v pohodě ALE :
=>totálně jse tím zkurvila konzistence paliček,vůně a trošičku i chuť
=>sice je to docela zábava když někam donesu svoje hulo a všichni řeknou co je to za SHIT a za chvilku leží pod stolem ,ale nestojí to zato....
fakt najděte si něco jinýho, vím jak je to težký ve velkým městě, ale nedá se nic dělat
myslim ze dobry napad by bolo zavesit to za skrinu, proste to tam nejaky sposobom uchytit. prakticky je to v bezpeci, ale stale neviem, co s vônou. aka silna je? nemal som este moznost susit doma
Tak chlapci doma sušiť, to by ste urobili 1. a posledny krat... Ja som mal v pivnici indorek vypesteny vonku, ani som to nestihol ulozit uz pribehol foter ze co to je za smrad, za pol hodiny si cela brana myslela ze unika plyn, za 2 hod to bolo citit az v 3. brane, dokonca aj v mojej izbe(nevim asi aj cez steny sa to predere) a za 3 hod som z plnym ruksakom klusal kade lahšie, drbol do šachty kde mi polka splesnivela, ale za to ta druha stala za to....poslem foto
PS: ruskak smrdi doteraz
tak ja sa potrebujem spytat jednu vec, nemam to kde susit, a tak som sa rozhodol ze skusim air curing, a s tym suvisi moja otazka, mozem do flias hodit paldy okamzite po skoseni alebo nie?
2Foxan: asi flaska?? me by spis zajimalo jestli je velkej rozdil dyz susis celou rostlinu "hlavou dolu" a nebo jenom paldy??
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.