Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele dobry spracovani......ale mel bych jednu pripominku,,,,,myslim ze v jointu je lepsi silnejsi tabak....kdz tam dam lechki cigoo....taj je to hnus
¨)
njn ja hulim tri roky a jointa proste neviem zbalit tak som sa rozhodol ze sa to naucim kupil som si sto papierikov snad to raz vyjde a sa to naucim zatial mam len svoju fajku a bongo a setok ostaty setup ale toto prost no uvidime
Původní příspěvek od lucas.skill wím že na slovensku neumí balit ale i u nás tak to jsme netušil..
Pozor na rečičky ...
Ja Ti zmotám aj pri výskoku z lietadla v extrémnej búrke a k tomu všetkému s pokrčeným papierikom, nenadrvenou trávou a suchým jazykom
promiň jestli jsem tě jako slováka urazil ale byl jsem tejden v Popradu a newiděl aby tam něko smotal brk všichni ládujou bongy fajky a wšechno možný kam se tráva jenom nacpe a hulíš a když jsme jim tam motal špeka tak si to natáčeli
lucas.skill - to bude asi aj preto lebo na svk keby ta niekto vidi na ulici z jointom tak ta upalia a potom este skamenuju...v cechach je normalne ked ides po ulici a zacitis riadny skank vo vzduchu...tu sa boja, a s tymi trestami by si sa aj ty bal motat si kade tade 5x denne...tu je to o tom rychlo to do seba plesknut a ist sa bavit...a problem je aj to ze vela partii je viacpocetnych a joint im nedava zmysel..museli by zaroven balit 4ja a podavat si tam 15 minut...to ma na slovensku sere, vy ste si to ale vydupali takze respect...tiez som vobec nebalil lebo som si myslel ze to nikdy nedokazem, ale neminul som ani cele pejpre a balim najlepsie z bandy...a navyse sposobom ktory je fakt jednoduchy...spravite slimaka, kraj papiera donho zatocite a potom len tocite medzi prstami filtrom a papierik sa vam bali sam ked uz je spraveny prvy "zavit" pridate stuff, dotocite filter a je ubalene...trocha to upechujete, utrasete oblizete a idete nato...ked je hotova zmes nastrihana tak to je otazka +-minuty...piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
lucas: určite neurazil, moje národné cítenie je hlboko pod bodom mrazu
No ja som väčšinou blízko Popradu a najčastejšie sa tu motajú špeky...takže možno si bol len v neakej bongocuc partii (ale nevravím že bonga a fajky tu niesú obľúbené).
Jointy motám klasicky, mám rád čisté žiletky bez tabaku. Dávnejšie som sa chcel naučiť backroll ale pri prvom pokuse odpáliť zvyšok papierika začal horieť celý a tak som si povedal že nikdy viac
Inač mám kamaráta ktorý sa z nudy naučil baliť jednou rukou, síce to trvá dosť dlho ale je to pekná podívaná.
no já mám taky swoje bongo a mám ho rád no a já mám na den třeba gram tak si dám kotel a zbytek si smotám třebas 3 žilky nebo taky né no záleží jak se na to cejtím
?: Neviem, čítal som že to treba odpáliť tak som chcel zamachrovať novým spôsobom, zapálil zbytok papieriku a zrazu začal svietiť celý...a ja som s ním v snahe uhasiť začal šermovať...neveril by si ako zle sa ganja vysáva z plyšového koberca