Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mně se to zdá taky jako uplná blbost, jelikož mám v garáži svářečku a je mněsíc kdy na ní nešáhnu a měsíc kdy ji nezpustim z ruky, tak by u mně mněli bejt každou chvíly, z toho plyne, že to nebyl typ od elektrárny ale tip od nějakýho bližšího člověka
nikdo se mně neptal jestli se chci narodit, tak mi taky nikdo nebude říkat jak mám žít
NATURE´S WAY OF 'STAYING HIGH'
chceš-li být šťastný hodinu, opij se. chceš-li být šŤastný tři dny, ožeň se. Chceš-li být šťastný týden, uspořádej zabijačku. Pokud ale chceš být šťastný celý život, staň se zahradníkem.
mne to hovorili nejakí kamoši z Blavy , ja som hovoril v podstate o vežiaku, daj tam 600w + matkáren 100w s vetrakmi atd a mal by som skokom ucet 2200 sk mesacne, cely rok , zo 700 sk , nemam v pivnici zvaracku atd , mali by to nahlasovať tí čo odčítavaju odber , ked máš skokom niekolkonasobne viac a neustále ,comprende ?
zdravim, nedávno sem slyšel podobné zvěsti jako že cajti rádi kontrolujou náhlé zvýšení odběru elektřiny... řikal sem si že se zeptam, jesli je to vbec možný...
No jeste me tak napadlo ze treba tak intenzita odberu je napadna Vite jako ze pres ty cykly jako 18/6 a 12/12 by je to mohlo trknout ale to se asi od elektrarny nedozvi snad ne?
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.
2hnedojed - změny odběru v denních cyklech (18/6, 12/12) zjistit NELZE, neboť výsledkem odečtů jsou pouze kWh za celé zúčtovací období. V budoucnu (po "sesíťování" elměrů a zprovoznění autom.odečtu) samozřejmě vznikne mnohem větší prostor pro podobné šmírování (a to již od příkonu v desítkách wattů!!!), pochybuji však, že se tím vůbec někdo bude zabývat bez předchozího (samo)bonzu či podobných indicií.
Zdravim, nekde jsem cetl ze jednoho typana vyhmatli tak ze s elektrarny vyslaly technika s tim ze v panelakovem byte ma moc velkou spotrebu. A ten to naprasil cernym.. Jsem premyslel ze pokud budu jednou chtit zvetsit kapacitu na nejakych 1600 w a vice, nebude to elektrarne divne ze je nekolikrat nasobne zvysena spotreba..???Mate nekdo zkusenost??diky
řekl bych že 1600W už bude poznat, zvlášť když se ti spotřeba zvedne naráz... a přímotopy v paneláku těžko ukecáš
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
souhlas s erixonem, elektrikarum to muze bejt uplne jedno, toho bych se nebal, ale treba kdyby uz meli benga naky podezreni ze pestujes (napr udani..) tak nevim jestli by nahodou nekontrolovali tvoji spotrebu. a jestli na to maj pripadne vubec pravo
Osobně si myslím, že díky většímu odběru elektříny ti nikdo potíže dělat nebudu, vem si takovej přímotop, kterej bere 2000w...to chceš mi jako říct, že každej, kdo doma používá přímotop, tak hned k němu chodí kontroly..? Blbost.. Jinak já kdybych měl akciu u ČEZ, tak jsem taky za takové zákazníky rááád