Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
METALSODIK:ty hele pořádně se podívej alien mám draší semena nirvana jelikož eastseeds mám tak tam všechny semena stojí od nirvany 18 eur na na alienu stojí všechny 19,50 eur tak příště se pořádně dívej a potom něco piš je to jen moje odpověd
jo, měl jsem napsa dražší a ja napsal levnější ale myslel jsem to tak jak píšeš , že stojí o 1.5 eur více a zato ten Dutch Passion stojí o 2 méně , tak je to semeno od semena různé, ale né drahé jak prase jak říkáš.
Obědnával jsem z Nirvany, seeds a došli mi ve stejném balení jako tobě.Malý gramáče se zkratkou modelu.Nirvaně moc nedůvěřuji skrz genetiku, to co mi vykličilo z 30-ti semen bylo ubohý.A finální produkt taky nic moc.... kulich je zvláštní bonus od seed banky....
Ja som nirvane poslal v obalke 60Eur(pred cca 10mesiacmi) a do teraz mi neprislo nic,na email mi odpovedali ze peniaze prisli,ale sa stahuju do novych priestorov a od vtedy sa neozvali,ani po mojom kazdodennom pisani im!!
no ja bych nirvane vubec neveril, skuste se podivat na jejich obchod a zvolte si nejaky model a dejte recenze (reviews). Je tam nekolik recenzi, v kazde je neco jinyho ale autor je porad stejnej (nirvana lower) !. Este k tomu jsem se docetl u modelu hollands hope tohle - 700 grammes per plant :-D coz je smesne, este k tomu kdyz je to out :-D takze f*ck off nirvana. Toď moje rada :-)
Původní příspěvek od powerzone no ja bych nirvane vubec neveril, skuste se podivat na jejich obchod a zvolte si nejaky model a dejte recenze (reviews). Je tam nekolik recenzi, v kazde je neco jinyho ale autor je porad stejnej (nirvana lower) !. Este k tomu jsem se docetl u modelu hollands hope tohle - 700 grammes per plant :-D coz je smesne, este k tomu kdyz je to out :-D takze f*ck off nirvana. Toď moje rada :-)
tohle možná bude trochu offtopic... ale co znamená to
"700 grammes per plant :-D coz je smesne, este k tomu kdyz je to out :-D"
ty myslíš, že na kytce ve skříni vypěstuješ víc, než pod sluníčkem? naivko navíc sou kytky, na kterejch se dá vypěstovat i dost přes kilo
(teda u nás asi ne, ale kdo ví? )
a btw, já sem z nirvány objednával... semínka přišly do deseti dnů, samozřejmě v přepravce a prozměnu v rukavicích vyklíčilo jich 10 z 10-ti, bohužel nepřežily, protože se jednalo o můj první pěstovací pokus, takže sem je hned přelil a zahubil...
a nirvána má i odrůdy, za který se určitě nemusí stydět... jejich afghan, auroru indicu, pure power plant nebo ice si hodně lidí chválí... přesto bohužel osobní zkušenost s nimi nemůžu poskytnout
Caligula napísal že "Což třeba u Euforie z Vídně se mi nestalo" a verím tomu lebo už tri roki nakupuje seeds vo viedni v predajni BUSHDOCTOR a ani raz som nemal problem až na pár zŕn, ale to bol zanedbatelný počet
takže BUSHDOCTOR vrelo odporúčam www.bushdoctor.at
Původní příspěvek od powerzone no ja bych nirvane vubec neveril, skuste se podivat na jejich obchod a zvolte si nejaky model a dejte recenze (reviews). Je tam nekolik recenzi, v kazde je neco jinyho ale autor je porad stejnej (nirvana lower) !. Este k tomu jsem se docetl u modelu hollands hope tohle - 700 grammes per plant :-D coz je smesne, este k tomu kdyz je to out :-D takze f*ck off nirvana. Toď moje rada :-)
na kytce jde udělat 700g outdoor v klidu. vem si logicky že zasadíš na jaře sazeničku nebo i připravenou větší kytku. dejme tomu že začne kvést uprostřed srpna - tzn asi 5 měsíců růstu...za tu dobu můžeš mít 3m keř ... chápeš?
a co se týče nirvany, je pravda že třeba na ice a power plant jsou chvály ale do ničeho jinýho bych nešel...hodně lidem se letos stalo že kytky od nich začali kvíst v září nebo i říjnu, což mluví samo za sebe - kytka je pak dobrá leda na mlíko)
já mám osobní zkušenost s durbanem indoor. všechno dobrý. až na to že to bylo kvalitou horší kouření než ledajaký "čechy" (maximálně pětiprocentní noname)
když je tu tolik lepších nabídek proč zrovna řešit nirvanu
rozhodně nirvánu neni třeba řešit... mrkněte na KC Brains nebo Mandala Seeds, semínka za pár babek (KC 15E, MAN 15-20E) a přitom genetika vyšší střední třídy, pokud to má bejt na out, tak asi ani lepší seedbanky nenajdete