Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Trika s logom marijane provokacia alebo???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
punkejt
Stálý Člen

Karma uživatele punkejt - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

No, já souhlasim se Sinuhetem. Ono vy tady zdrbnete takovýty dementky s ganjou přes celý břicho, ale sami sebe ospravedlňujete, jakože to máte malý a tak... Ale z jakýho důvodu to nosit? Neni to náhodou ten samej důvod, jako maj ty hovádka, jen jste umírněnější a decentnější?

Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.

-Chalíl Džibrán

Old Post 14-12-2004 v 21:14 PM
punkejt je offline   Profil uživatele punkejt   Find more posts by punkejt   Foto galerie člena punkejt   Click here to Send punkejt a Private Message   Add punkejt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Micasa
Stálý Člen

Karma uživatele Micasa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Taky souhlasim. To ze hulim je moje vec a nepotrebuju se s tim nikde vytahovat. taky me docela mrzi od mej kamaradu, ze mi davaji trebas k vanocum nejaky veci na kterejch jsou listy a tak, a potom se divi, ze to mam nekde zahrabany...

Old Post 15-12-2004 v 14:06 PM
Micasa je offline   Profil uživatele Micasa   Find more posts by Micasa   Foto galerie člena Micasa   Click here to Send Micasa a Private Message   Add Micasa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Micasa
Stálý Člen

Karma uživatele Micasa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

a co jako? to chces jako rict, ze vsichni, co maji dready musi i hulit? tu otazku nechapu.

Old Post 15-12-2004 v 14:36 PM
Micasa je offline   Profil uživatele Micasa   Find more posts by Micasa   Foto galerie člena Micasa   Click here to Send Micasa a Private Message   Add Micasa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

spravce pocitacu.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 16-12-2004 v 16:26 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
punkejt
Stálý Člen

Karma uživatele punkejt - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Tetrin:
Ty to řikáš, ajk kdyby bylo něco špatnýho na tom bejt filosof, nebo učitel...

Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.

-Chalíl Džibrán

Old Post 16-12-2004 v 16:45 PM
punkejt je offline   Profil uživatele punkejt   Find more posts by punkejt   Foto galerie člena punkejt   Click here to Send punkejt a Private Message   Add punkejt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dave-o-
Stálý Člen

Karma uživatele dave-o- - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

A co takhle trika se skupinama(teď zrovna nemyslím eminema). Zajímalo by mě jaký na to máte názor. Mám rád tu musicu tak nevidím důvod proč bych nemohl vyrazit do ulic s trikem CoF nebo jiným. Furt lepší nž mět na triku kenvelo, cool boy, sexy girl aj.

Old Post 18-12-2004 v 22:15 PM
dave-o- je offline   Profil uživatele dave-o-   Find more posts by dave-o-   Foto galerie člena dave-o-   Click here to Send dave-o- a Private Message   Add dave-o- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pyromen
Stálý Člen

Karma uživatele Pyromen - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Ja mam rad niektore tricka so skupinami. Napriklad Nirvana, metallica, depes mod, bob marley...
Ale nie fsetky, hmm, no, ano ako napriklad britney, atd taketo proste Pop tricka, nsync, bekstreetbois..

"je těžký zlobit se na život, když je v něm tolik krásy. Někdy mám pocit, že ji vidím všechnu najednou a je toho příliš. A moje srdce se plní jako balónek, co za chvilku praskne. A pak si uvědomím, že musím zvolnit a přestat se snažit to všechno zachytit. A to všechno mnou proplouvá jako déšť a já cítím jenom vděčnost za každičký úžasný moment tohodle nádherného překrásného života"

Prevzaté z filmu Americká krása

Old Post 19-12-2004 v 00:16 AM
Pyromen je offline   Profil uživatele Pyromen   Find more posts by Pyromen   Foto galerie člena Pyromen   Click here to Send Pyromen a Private Message   Add Pyromen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

citace:
Původní příspěvek od dave-o-
A co takhle trika se skupinama(teď zrovna nemyslím eminema). Zajímalo by mě jaký na to máte názor. Mám rád tu musicu tak nevidím důvod proč bych nemohl vyrazit do ulic s trikem CoF nebo jiným. Furt lepší nž mět na triku kenvelo, cool boy, sexy girl aj.

Jenomze ono to neni tak, ze pokud nemas na triku CoF tak tam mas kenvelo. Jeste tu je varianta, ze na triku nemas nic jen barvy.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 19-12-2004 v 08:17 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GODOT
Stálý Člen

Karma uživatele GODOT - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

2tetrin: ja ciernu zboznujem. cierne boticky, cierne riflicky a este k tomu cierne tricecko. A to nie som ziadny pesimista alebo hrobar. Cierna ja ako kazda ina farba. Alebo podla teba je cierna horsia nez nejaka modra, zlta, zelana...?

Old Post 19-12-2004 v 11:38 AM
GODOT je offline   Profil uživatele GODOT   Find more posts by GODOT   Foto galerie člena GODOT   Click here to Send GODOT a Private Message   Add GODOT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Vcera kdyz jsme cestovali vypaleni tramvajkou tak pristoupila nejaka pocetna skupinka romske prislusnosti..jeden z nich mel diskacske hadry(urcite vite jak se tito mnozi oblekaji)a na hlave zimni cepku s napisem GANJA legalise it!... tak to jsem vazne nedal..musel jsem si zanorit hlavu do bundy abych se nepos..l smichy..proste to se jen tak nevidi....
Jo a kdyz uvidite typka,ktery ma triko s ganjo nemusite hned nadavat a rikat si ze je to pekny curak..."nesud knihu podle obalu"
peace

Old Post 19-12-2004 v 13:55 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GODOT
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

2tetrin: Ja ciernu nemam rad preto ze nieco o mne vypoveda, ale jednoducho sa mi paci. To s tymi nasimi farbami by sme mohli uzavriet, ved tento thread ma byt o tych triceckach s gandzickou. Aj ked na na mozno na kazdom ciernom tricku je trafka akurat ze je uz specena. :-)

Old Post 20-12-2004 v 16:35 PM
GODOT je offline   Profil uživatele GODOT   Find more posts by GODOT   Foto galerie člena GODOT   Click here to Send GODOT a Private Message   Add GODOT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GODOT
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

tu temu som menil aj kvoli tomu aby nas nezmazali ako nabstermana. :-)

Old Post 20-12-2004 v 16:36 PM
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Jakože já osobně mám rád Cypress Hill, a páč mám několik jejich mikin tak se taky jako "GANJA TOY" ? Tahle crew se za to že maj connopu rádi vůbec nestyděj (možná někdy až nezdravě moc) a mikina bez nějakýho toho lístku prostě nemůže být. Takže dyž mám na zádech lebku s lístkem na čele tak to má znamenat něco špatnýho ? Prostě vyjadřuju tím že sympatizuju s nima... Je fakt rozdíl pokud 15 letej týpek chodí s tričkem EMINEM (nesnáším ho) + lístek, a nebo s tím vo co jde mě... prostě kdo o tom něco ví tak mlčí a ten kdo neví tak si myslím že ze sebe chci dělat největšího drsňáka... a k tomu dodá "jo to znám...what´s your number je bomba".. to sou u mě idioti...

Old Post 21-12-2004 v 10:24 AM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

samý kecy!!! Bavíte se o tom, kdo je jakej debil, protože nosí takový nebo makový triko. O co je horší člověk, kterej má na triku třeba Helenu Vondráčkovou než ten, co má na triku Nirvánu nebo trávu??? Žádnej, každej si propaguje to, co se mu líbí, ač si to neradi asi přiznáte, všecko je jen móda a vliv okolí a o tom , do jaký skupiny lidí se řadíte. Proč by nemohl cikán v discohadrech mít čepici s nápisem legalize it!!! ???? Třeba poslouchá disco a zároveň i hulí a legalizaci si přeje. Je pro Vás málo nezávislej?? Třeba i pěstuje a má 100x větší zkušenosti než ten, co se mu směje a pohrdá jím....My hulíme trávu a proto jsme ty správní nezávislí a proto i naše muzika je správná aa ostaní na to nemaj právo??? Někdo už to tady hezky napsal s tou knížkou a obalem.Jo to sedí.

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 21-12-2004 v 11:42 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

psilos: presne tak - ale to se tyka kazde komunity, ktera ma "mensinovy" zamer. nemysli si ze vetsina treba oldschoolovejch snowboardistu kvituje nebo jen tak prehlizi ten masovej narust...
wad: ty ses treba pro ne taky idiot.

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 23-12-2004 v 02:34 AM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Wad:
Jojo uplne s tebou souhlasim..to je zajimave ze vsicni znaji jenom whatys your number a delaji ze sebe cypress typky
..jo a neco OT..ale nemuzes mi please rict kde si zkutil ty mikiny ja sem hledal uplne vsude a vubec sem na ne nemohl narazit

psilos:
Ja toho cigose shodou okolnosti trochu znam a muzu ti rict ze to je jenom existence zdaleka malo podobna zde lidem na groweru..vsak s tebou taky souhlasim..vzdyt rikam at nesoudi knihu podle obalu...

Old Post 23-12-2004 v 08:22 AM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás