Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to:Aaron Lightner za takovou praci ti fuck K musim nasadit!!!!
Jo a k tomu pocitadlu! vůbec by to nebylo na skodu a ty on-line uzivatele videt fsude bych bral též......
Dnes jsem zahlíd na počitadle členů číselko 1976, vypadá to že hodně brzo nás bude rovných 2 000 . To už je pěknech pár lidiček Je to vlastně takové jubileum, které by se mělo patřičně oslavit
A tak mě napadlo Aerone jestli by byl možný opět aktuální graf k tomuto číslu, aby jsme měli přehled. Pokud čas a chuť dovolí.
V poslední době jsem se nějak zabýval úplně jinými věcmi, než growerem, za což se vám omlouvám. Každopádně dnes je také pěkný den, protože jsem náhodou zachytil chvíli, kdy je nás přesně 2500. Při té příležitosti přidávám opět drobnou sérii grafíků pro grafomany . Nejprve již tradiční počet členů s různou mírou aktivity (všichni přihlášení, členové s alespoň 1 příspěvkem, s alespoň 10, 100 příspěvky) v závislosti na čase:
Aktivita (poměr počtu členů s alespoň 1 příspěvkem vůči celkovému počtu členů) vykazuje stále mírně klesající trend, což je zřejmě pochopitelné; mé vysvětlení tohoto jevu se neliší od předchozího.
Tentokrát jsem to vzal s logaritmickým měřítkem, aby tam bylo alespoň něco vidět; doufám, že se s tím vyrovnáte. Končí to z čistě praktických důvodů už u 1000. uživatele, jinak aktivních bylo doposud 1333 (1000. uživatel má dva příspěvky, jak lze snadno spočítat podle zubů v pravé dolní části grafu).
Hernajs, chlape, moc hezký. To asi muselo dát práci. Sice se v tom moc nevyznám (asi by to chtělo koláče ), ale až se do toho zakousnu, tak určitě prozřu . Na karmu seš zapsán v pořadníku a abys neřekl, tak tě dávám na první místo . Fakt, dobrá práce.
dobrý, K+, ale třeba by ještě bylo zajímavý, kolik ze všech zaregistrovnejch bylo třeba za poslední měsíc na groweru, myslim jestli se lidi ještě vrací nebo se kdysi zaregistrovali a teď tu visí mrtvý duše - možná je nás ve skutečnosti mnohem míň
Já bych dokázal z hlavy vymyslet sto dalších (a možná mnohem smysluplnějších) statistik, než jsem tady předvedl. Problém je v tom, že nejsem žádný hacker, který by vykrádal Deu & spol. jejich databázi a z té prováděl nějaký data mining; všechny údaje, které zde prezentuji, vycházejí z oficiální stránky groweru Členové, kde je bohužel uvedeno jen několik málo údajů o jednotlivých uživatelích (jméno, textový komentář, datum registrace, počet článků, nějaké linky; zapomněl jsem na něco?). Z tohoto zdroje se bohužel prostě víc vyčíst nedá (resp. něco jistě dá, ale třeba statistika připojování určitě ne). Buď bych se musel domluvit s Deu nebo někým jiným okolo toho serveru, aby mi poskytl nějaké údaje navíc, které pak rád zpracuji do libovolné statistické podoby, nebo musíme počkat, jestli webmasteři nějakou takovou funkčnost do toho web-enginu zavedou sami.